Απίστευτη τραγωδία: Αγοράκι 2 ετών πυροβόλησε τη μάνα του στο κεφάλι [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΣΨΣ

Και πόσοι κατά τη διάρκεια το lockdown δεν χρειάστηκε να δουλέψουν με τηλεργασία από το σπίτι, με τα παιδιά να τριγυρίζουν εδώ κι εκεί. Όμως αυτό φαίνεται να συνέβη σε μια 21χρονη μητέρα με τον 2χρονο γιο της να την πυροβολεί στο κεφάλι είναι τραγικό.
Η 21χρονη Σαμάγια Λιν από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής έκανε τηλεδιάσκεψη με τους συναδέλφους της από το σπίτι μέσω Zoom. Ο δίχρονος γιος της έπαιζε εκεί δίπλα.
Ξαφνικά, οι συνεργάτες της Σαμάγια την είδαν στην κάμερα, απλά, να πέφτει και να μην εμφανίζεται ξανά στο πλάνο.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες – είδαν το περιστατικό στους υπολογιστές τους – πριν η Λιν πέσει, ακούστηκε ένας σοκαριστικός θόρυβος.

Οι συνάδελφοι της 21χρονης μητέρας ειδοποίησαν την αστυνομία, που κατέφτασε στο σπίτι της γυναίκας και βρήκε τον σύντροφό της, Βεόντρε Έιβερι, μάταια να προσπαθεί να τη συνεφέρει.
Η Σαμάγια ήταν ήδη νεκρή στο πάτωμα του δωματίου.

Σύμφωνα με την αναπαράσταση του περιστατικού από τους αστυνομικούς, το δίχρονο αγοράκι βρήκε το γεμάτο και χωρίς ασφάλεια όπλο στο σακίδιο του Έιβερι.
Το σακίδιο είχε επάνω του σκυλάκια από το κινούμενο σχέδιο «Paw Patrol», που τα παιδιά λατρεύουν.
«Χωρίς εκείνη να το γνωρίζει, ο δίχρονος γιος της πήρε το όπλο στα χέρια του και στάθηκε πίσω από τη Λιν, πυροβολώντας μία και μόνο σφαίρα που χτύπησε την 21χρονη. Οι εργαστηριακές εξετάσεις της σήμανσης εξακρίβωσαν ότι το αγοράκι πήρε και από μόνο του πυροβόλησε το όπλο» εξήγησε το γραφείο του εισαγγελέα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ενώ το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 11 Αυγούστου, δεν ήταν παρά στις 12 Οκτώβρη που ο σύντροφος της γυναίκας, ο 22χρονος , Βεόντρε Έιβερι συνελήφθη με την κατηγορία του φόνου εξ αμελείας και έκτοτε κρατείται στις φυλακές της κομητείας Σέμινολ.
«Ίσως να μην ήταν κάτι που ένας άνθρωπος θα ήθελε να κάνει» σχολίασε ο αστυνομικός του Άλταμορ Σπρινγκς, Ρομπέρτο Ρουίζ, σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με τη Washington Post.
«Αλλά τώρα πρέπει να πληρώσεις τις συνέπειες. Ως ιδιοκτήτης του όπλου, έχεις την ευθύνη να είσαι προσεχτικός μ’ αυτά τα όπλα» συνέχισε ο αστυνομικός για τον 22χρονο.
Δείτε τα βίντεο:


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν το πιστεύω, ο σύντροφός της την έφαγε. Το όπλο είναι βαρύ για ένα δίχρονο παιδί. Πώς το σταθεροποίησε και κατάφερε να πυροβολήσει. Σ’ αυτή την ηλικία ούτε το ποτήρι με το γάλα τους δεν μπορούν καλά καλά να κρατήσουν με τα δυο τους χέρια και κράτησε το πιστόλι; Εξάλλου ο φόνος δεν φάνηκε στην κάμερα. Πώς συμπέραναν οι αρχές ότι το έκανε το παιδί; Το είπε ο γκόμενος;

Comments are closed.