Απίστευτη πρόταση στον 50 Cent από τον γιό του – Του προσφέρει χρήματα για να περάσουν χρόνο μαζί

Κοινοποίηση:
50-Cent-MN2S-

Ο 25χρονος γιος του 50 Cent, Μαρκίζ Τζάκσον θέλησε να τραβήξει την προσοχή και μέσα από τα social media έκανε γνωστό πως προσφέρει χρήματα στον πατέρα του με αντάλλαγμα 24 ώρες από το χρόνο του. Στόχος σύμφωνα με τον 25χρονο είναι οι δυο τους να έρθουν πιο κοντά.

Ο 50 Cent δεν έχει απαντήσει στην πρόκληση του γιου του αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά μεταξύ τους. Ο Μαρκίζ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θέλει με την κίνησή του να δημιουργήσει θόρυβο και να τραβήξει την προσοχή του πατέρα του.

«Αφού όλοι νομίζετε ότι 6.700 δολάρια είναι τόσα πολλά λεφτά, ας πει κάποιος στον πατέρα μου ότι θα τον πληρώσω 6.700 δολάρια για μόνο 24 ώρες από το χρόνο του, ώστε να μπορούμε να κάνουμε όλα όσα ήθελα να κάνω μαζί του όταν ήμουν παιδί. Κόκκινο Κίτρινο Πράσινο όποιο χρώμα του αρέσει», έγραψε στο κείμενό του ο νεαρός.

 

Ο Μαρκίζ ειρωνεύτηκε τον διάσημο πατέρα του ανεβάζοντας και μια φωτογραφία. Πιο συγκεκριμένα μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του 50 Cent είναι που τον δείχνει με στοίβες μετρητών και τη λέξη να γράφει τη λέξη «BROKE». Ο Mαρκίς έκανε το ίδιο, αλλά αντί για στοίβα μετρητών είχε μόνο μερικά χαρτονομίσματα που έγραφαν τη λέξη «ENTITLED» (κακομαθημένος) για να τσαντίσει προφανώς τον πατέρα του.

Τα 80 χιλιάρικα το χρόνο δεν είναι αρκετά, σύμφωνα με τον Μαρκίζ

Σε αυτή την κόντρα πατέρα γιου φαίνεται πως υπάρχει παρασκήνιο καθώς ο 50 Cent φαίνεται να ενοχλήθηκε όταν ο Μαρκίζ είπε ότι τα 80.000 δολάρια που παίρνει η μητέρα του ως διατροφή δεν είναι αρκετά για εκείνον. Όπως υποστηρίζει θα έδινε 6.700 δολάρια τον μήνα από τη διατροφή τουγια να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του.

Πώς απάντησε ο 50 Cent;

Ο 50 Cent πρόσφατα έχει ασχοληθεί με ταινίες και σειρές. Σε μια σειρά με τον τίτλο Power, πραωταγωνιστής είναι ο χαρακτήρας με το όνομα «Kanan». Ο ράπερ αντί να απαντήσει άμεσα στον γιο του δημοσίευσε ένα κλιπ από τον χαρακτήρα του στη σειρά, όπου ο Kanan σκοτώνει τον ίδιο του τον γιο μετά από μια διαμάχη. Όπότε μετά από αυτό, μια επανένωση πατέρα-γιου μοιάζει με όνειρο απατηλό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: