Απίστευτη πρόκληση: Εν μέσω κορωνοϊού έκοψαν «νύχτα» το ρεύμα στο εργοστάσιο ΒΙΟΜΕ – Με συνδρομή των ΜΑΤ!

Κοινοποίηση:
viome

Με έκτακτη ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι που λειτουργούν με αυτοδιαχείριση το εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, καταγγέλλουν ότι η ΔΕΗ έκοψη το ρεύμα και μάλιστα επιστρατεύοντας δύο κλεούβες ΜΑΤ!

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Οι βρικόλακες της εξουσίας που δρουν στο σκοτάδι, βρήκαν τη στιγμή να κόψουν το ρεύμα, στις 6:30 το πρωί. Είχαν έτοιμο το γερανό στημένο και με υποστήριξη από 2 κλούβες ΜΑΤ, που αυτό σημαίνει πολιτική εντολή, λειτούργησαν σαν τις μετακατοχικές κυβερνήσεις, που εκτελούσαν τους αγωνιστές στο σκοτάδι για να μην αντιδράσει ο κόσμος. Καταγγέλλουμε παράλληλα και τους <<συναδέλφους>> της ΔΕΗ που συνέργησαν σαν εκτελεστές στο ίδιο έργο.

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ επανασύνδεση του ρεύματος.

Κι όλα αυτά ενώ είμαστε σε διαδικασίες με το Υπουργείο Εργασίας για τη πλήρη νομιμοποίηση της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ. Κι ενώ γνωρίζουν ότι παράγουμε προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής, τα οποία είναι πρώτης ανάγκης για την κοινωνία.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν πληρώνω δεν πληρώνω, αλλά το ρεύμα τσάμπα το θέλω…… σαν γιούφτοι ένα πράμα…..
    Ρε ούστ…….
    Μα ποιός γράφει τα άρθρα στο μακελειό;

    1. Τελικά η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα λόγω χρέους της προηγούμενης ιδιοκτησίας και πριν το αναλάβουν οι εργαζόμενοι.
      Άρα, δεν έχω και το καλύτερο δίκιο μ’ αυτά που έγραψα.
      Αν και ένας μακροχρόνιος διακανονισμός ώστε να δίνετε κατιτί στη ΔΕΗ θα σας γλίτωνε από τη διακοπή. Αλλά θα αναγνωρίζατε το χρέος, πράγμα που ίσως δεν θέλατε.

  2. Και επειδη παραγουν προιοντα πρωτης αναγκης για την κοινωνια πρεπει να μην πληρωνουν το ρευμα στην ΔΕΗ;;;;;;;; Διοτι για να κοψει το ρευμα η ΔΕΗ, σημαινει οτι δεν πληρωναν!!!!!!!!! Αυτα καποιοι να τα παρατησουν και να πληρωνουν, οπως ολοι οι απλοι πολιτες, οι οποιοι δεν ειναι κοροιδα, και καποιοι ειναι οι εξυπνακηδες, που εχουν μαθει να μην πληρωνουν και απο τετοιους εχουμε πηξει τα τελευταια χρονια!!!!!!! Καλα εκανε η ΔΕΗ και εκοψε το ρευμα!!!!!!!!

Comments are closed.