Απίστευτη προπαγάνδα Αλβανών στην Κόνιτσα – Διαφημιστές της ομοφυλοφιλίας πρωταγωνιστούν σε μουσικό φεστιβάλ

Κοινοποίηση:
konitsa

Μερικά κρίσιμα ερωτήματα είναι σημαντικό νομίζω να τεθούν για το φεστιβάλ με το οποίο ανοίγει τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση από σήμερα 09.06.2023 έως και την Κυριακή στην ακριτική περιοχή της Κόνιτσας Ιωαννίνων.
Τί στεγάζει αυτή λοιπόν η Στέγη; «Η ομόφυλη οικογένεια, στην Ελλάδα του 2022, είναι νομικά ανυπεράσπιστη», μας πληροφορεί το site του Ιδρύματος και σε άλλο σημείο «στα πλαίσια του Φετινού Athens Pride η Στέγη και οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γίνει ο δεσμός «θεσμός». Τί γυρεύουν όμως τέτοιες θέσεις σε μία τέτοια περιοχή; Η συνέχεια είναι …. μοναδική!

Οι βραδιές αυτές θα πλαισιωθούν μα φυσικά από πλούσια αλβανική μουσική.

Α. Μουσικό πολυφωνικό συγκρότημα προερχόμενο από την …. Νότια Αλβανία, όπως λέει το πρόγραμμα. Ναι αυτήν την Νότια Αλβανία, την οποία οι Έλληνες – Ρωμηοί της Χιμάρας και της Δερβιτσάνης έχουν ως την μάνα τους Βόρειο Ήπειρο και την τραγουδούν πολυφωνικά από τη γέννα τους μέχρι και το μνήμα τους.

Β. Έτερο μουσικό συγκρότημα, το οποίο μάλιστα έχει τόσο ζήλο που εμφανίζεται στα καφενεία της Κόνιτσας εκτός προγράμματος και παίζει αλβανικά τραγούδια. Δεν είμαστε αντίθετοι στην γνώση και στο σεβασμό του «άλλου». Αλλά αυτός ο «άλλος» πρώτα πέρασε και από αλλού. Πέρασε από την αγία γη του Κοσόβου, τη γη των Ορθόδοξων αδελφών μας Σέρβων και συνέβαλαν με την καρδιά τους στο να ενισχυθεί με κάθε τρόπο ο αλβανικός εθνικισμός λαμβάνοντας μάλιστα και σχετικά βραβεία, όπως μας λέει πάντοτε η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Εντάξει είσαι υπερβολικός! Θα έλεγε κάποιος που βάζει τον καλό λογισμό, κατά τον Κονιτσιώτη Άγιο Παΐσιο.

Μάλλον ναι είμαι υπερβολικός, γιατί οι βραδιές δεν είναι γεμάτες μόνον με μυσταγωγική αλβανική μουσική. Δείτε την συνέχεια….

Γ. Στη συνέχεια εμφανίζεται ο γνωστός φιλέλληνας και πατριώτης …. Black Morris! Ναι εμφανίζεται η σύγχρονη εκδοχή του Κολοκοτρώνη, ο Μαύρος Κολοκοτρώνης που σατιρίζει την ρωμαίικη φουστανέλα και τραγουδά την άρνηση της πίστης.

Δ. Δεν μπορούμε όμως να μην αναφερθούμε στον όντως θρυλικό κινηματόγραφο των αδελφών Μανάκια. Τους ξέρετε αυτούς τους αδελφούς; Μάλλον όχι… και μάλλον δεν τους ήξερε ούτε η Δημοτική Αρχή ούτε η Αντιπολίτευση. Τα αδέλφια Μανάκια ήταν με όλους φίλοι και με όλους συνεργάζονταν κατά τη διάρκεια του Μακεδονικού Αγώνα (Τούρκους, Βουλγάρους, Αλβανούς). Με τους μόνους που δεν συνεργάστηκαν ήταν οι ήρωες του Μακεδονικού μας Αγώνα και αυτό φάνηκε με το που αφιέρωσαν το πλούσιο κινηματογραφικό τους έργο (Αρχείο στο Μοναστήρι – Μπίτολα των Σκοπίων).

Κλείνοντας, θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τη Δημοτική Αρχή Κόνιτσας, την Αντιπολίτευση, την Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και κάθε συντελεστή του μυσταγωγικού αυτού Φεστιβάλ για την όντως μοναδική φιλοαλβανική, φιλοσκοπιανή, φιλοτουρκική, φιλοομοφυλοφιλική και ανθελληνική αυτή διοργάνωση!

Πηγή: e-konitsa.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Συνεχίστε έτσι, τουρκόσποροι Νεοδημοκράτες

  2. ΚΟΥΛΗ ΣΤΗΣΟΥ!!!
    ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΡΕ…..
    ΣΟΥΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΣΕΙ

  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, οι ξένοι γενικά έχουν πάρει χαμπάρι, ότι οι νεότεροι Έλληνες είναι μόνο λόγια.
    Επίσης γνωρίζουν ότι ξένες δυνάμεις έχουν στριμωγμένη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να περνούν αέρα κ να κάνουν άνετα προπαγάνδα.
    Ενώ βρίσκουν εύκολα πουλημένους κ ανιστόρητους Έλληνες για τις βρωμιές τους

  4. Έπρεπε να κάνουμε ότι κάνουν οι Βρετανοί που τους διώχνουν.Αλλα έχουμε μάθει να είμαστε υπόδουλοι.

  5. Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ…. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΤΩΡΑ

  6. Καλά να πάθετε όταν ήρθαν το 91 τους καλοδεχτηκατε

  7. Μην δινετε σημασια αγαπητοι Κονιτσιώτες. Καθήστε σπιτάκια σας και δειτε καμιά ταινιουλα και μην παει κανεις σε αυτα τα “φαιστηβαλ” – ειδικα σε ο,τι συμμετεχει- διοργανωνει και χρηματοδοτειται απο αυτο το μπουρδελο “ηδρειμα” των ονασηδων, μακριά• καταραμένοι ηταν απο παλια, “ομοιοι ομοιων πελοζι”
    Οσο για τους αλβανους, μην χολοσκάτε. Κάτι μυγιες ειναι. Πάρτε αεροσόλ και ψεκαστε γυρω γυρω τον χωρο τού σπιτιου σας και θα ψωφισουν τα σκασμένα.
    .
    σημ: τα ορθογραφικα λαθη ειναι εις γνωση μου

  8. Χαχα πλ γέλασα. Ωραίο το αστειο σας. Μιλήστε σοβαρά τώρα…

  9. ΚΑΘΙΣΤΕ Κ ΣΚΥΨΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ….
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΘΝ-ΕΓΕΡΣΗ. ΤΕΛΟΣ.

Comments are closed.