Απίστευτη καταγγελία στις Σέρρες: ΕΡΙΞΑΝ ηλικιωμένη κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
asthenoforo_serres

Στην καταγγελία ότι έριξαν ασθενή κατά την μεταφορά της με ασθενοφόρο στις Σέρρες, προχώρησε στην τηλεόραση «Επιλογές», ο δικηγόρος Γιάννης Γιάντσιος.

Όπως ισχυρίζεται ο κος Γιάντσιος, το ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Σερρών, μετά τις αναστολές εργασίας του προσωπικού, το οδηγεί τραυματιοφορέας. Με αυτό το ασθενοφόρο, μια ηλικιωμένη που είναι κατάκοιτη τα τελευταία δυο χρόνια, έπρεπε να μεταφερθεί.

Σύμφωνα με τον κ. Γιάντσιο, η μεταφορά της έγινε με καρότσι, παρά τις διαμαρτυρίες της: «Βρε παιδιά πού με πάτε, εγώ δεν μπορώ να περπατήσω» φέρεται να τους είπε.

Όταν έφτασαν τελικά στο ασθενοφόρο, προσπάθησαν να την βάλουν να καθίσει, γιατί στο φορείο βρισκόταν ήδη για μεταφορά άλλος ασθενής. «Εκεί η ηλικιωμένη τους έπεσε και χτύπησε στο γόνατο» τονίζει ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, μετέφεραν την ηλικιωμένη στο σπίτι της χωρίς να έχουν ειδοποιήσει πριν τους συγγενείς της με τους οποίους επικοινώνησαν αφού το ασθενοφόρο έφτασε στον προορισμό του.

Στο μεταξύ, οι πόνοι που ένιωθε η ηλικιωμένη ήταν αφόρητοι και έτσι αναγκάστηκαν να την επιστρέψουν στο Νοσοκομείο από όπου και βγήκε μετά δυο μέρες σε άσχημη κατάσταση καθώς έχει και άλλα νοσήματα.

Για το περιστατικό έγινε μήνυση από τους συγγενείς της ηλικιωμένης.

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: