Απίστευτη καταγγελία! Για τρία ευρώ χιλιάδες αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές μένουν εκτός της λίστας ΑΣΕΠ. Η κ. Κεραμέως ακούει;;;

Κοινοποίηση:
sxoleia_ape_0

Μια απίστευτή καταγγελία μάς έκανε αναγνώστρια, η οποία είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια από το 2010. Η κ. Αναστασία μάς ενημέρωσε πως χιλιάδες δάσκαλοι και καθηγητές από λάθος του συστήματος (!!!!) βρέθηκαν να μην έχουν πληρώσει ένα παράβολο, γεγονός που τους έθεσε εκτός της λίστας του ΑΣΕΠ και κατά συνέπεια εκτός διορισμών!

Διαβάστε τι καταγγέλει η αναγνώστρια: “Μετά από ανακοίνωση προσωρινών πινάκων εκπαιδευτικών από τον ΑΣΕΠ, βρεθήκαμε 2000 δάσκαλοι και 7000 καθηγητές στους απορριπτέους με τη δικαιολογία “μη καταβολή παραβόλου”. Ένα παράβολο των 3 ευρώ, που φυσικά όλοι πληρώσαμε. Δυστυχώς, λόγω τεχνικών προβλημάτων κάτι τέτοιο δημιούργησε προβλήματα. Ο ΑΣΕΠ όμως αντί να μας ενημερώσει πώς  δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή ή ότι υπάρχει κάποια εκκκρεμότητα με την αίτηση, προχώρησε σε έκδοση αριθμού πρωτοκόλλου και έστειλε μάλιστα και mail επιβεβαίωσης, γράφοντας πως η αίτηση καταχωρήθηκε επιτυχώς.

Μείναμε όλοι ήσυχοι πως θα δουλέψουμε από Σεπτέμβριο

Η υπουργός κ. Κεραμέως ωστόσο, μετά από αυτό το τραγικό λάθος προχωρά σε προσλήψεις αναπληρωτών από αυτούς τους λανθασμένους πίνακες, χωρίς να εξετασθούν πρώτα οι ενστάσεις μας.

Δουλεύουμε 10 χρόνια τώρα σε σχολεία, έχουμε περάσει από όλα τα νησιά της Ελλάδας αφήνοντας πίσω τις οικογένειές μας και τα παιδιά μας. Δεν γίνεται να μας πετάξουν έτσι έξω από τα σχολεία χωρίς να ελεγχθούν οι ενστάσεις μας.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.

ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ρε Χιο αμαν πια με τα κρατικοδιαιτα λαμογια,
    αν δεν διοριστουν να πανε μεταναστες στην Αλβανια, φτανει πια,
    γιομισαμε απο εκπαιδευτικους!
    Να πανε να μαζεψουν ροδακινα ελιες αχλαδια.
    Τι ειναι αυτοι ρε;

  2. Παιδια μην σκατε, υπαρχει και ο ιδιωτικος τομεας! Μην συνωστιζεστε!

  3. καλα να παθετε,να τους ξαναψηφισετε νδ και πασοκ και συριζα.ειστε κοπροσκυλα που σας πληρωνουμε 12 μηνες το χρονο και η πραγματικη εργασια σας ειναι 4

  4. 10.000 μέχρι χτες ενεργοί εκπαιδευτικοί – σήμερα και για δύο χρόνια εκτός σχολείων!

  5. Για 3 € και χωρίς ενημέρωση ότι εκκρεμεί η πληρωμή παραβολου ο ΑΣΕΠ μας απέρριψε.
    Η δε κα Κεραμεως δεν έκανε δεκτή τροπολογία που κατατέθηκε να πληρώσουμε το παράβολο.
    ΟΛΟΙ είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε ακόμα και πολλαπλάσιο του παράβολου. (την στιγμή που τα ταμεία του κράτους είναι άδεια)
    ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ!!

Comments are closed.