Απίστευτη κάλυψη στους δολοφόνους! Ρ. Χρηστίδου-ΣΥΡΙΖΑ: «Οι τραπεζίτες φίλοι της ΝΔ ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η τραγουδίστρια και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τοποθετήθηκε στη βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά της πορείες και αναφέρθηκε στους νεκρούς της Marfin κάνοντας από το βήμα του κοινοβουλίου μία αδιανόητη δήλωση. Χαρακτηριστικά είπε η Ραλλία Χρηστίδου:…

«Το νομοσχέδιο αποδεικνύει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι τα λόγια της Νέας Δημοκρατίας ως αντιπολίτευση, για τους μπαχαλάκηδες ήταν καθαρά προσχηματικά. Πραγματικός στόχος είναι οι διαδηλωτές και σταματήστε, πια, να εκμεταλλεύεστε τους νεκρούς της Marfin. Οι τραπεζίτες, οι φίλοι σας, ευθύνονται και οι αντικοινωνικές και οι αντιλαϊκές και ανεύθυνες πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα σε χρεοκοπία από το 2009. Αυτοί ευθύνονται. Αυτοί ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin. Και εμείς δεν ξεχνάμε ούτε τους νεκρούς της Marfin, στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ξεχνάμε και τους χιλιάδες ανθρώπους που αυτοκτόνησαν από τις ανεύθυνες πολιτικές σας εκείνο το διάστημα».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Φυσικά και στον τσίριζα δεν βγάζουν λέξη για την μαρφίν, αφού αποδεδειγμένα πίσω από την επίθεση κρύβονταν στελέχη του (και του ανταρ-σία) και ΦΥΣΙΚΑ η νου-δούλα το συγκάλυψε επιμελώς (γιατί άραγε;;;). Τώρα η λεγάμενη (και οι συν αυτή τσιριζαίοι) υποστηρίζει ότι την επίθεση την έκαναν τραπεζίτες, φρονιμίτες, γομφίοι, εξωγήινοι, ακροδεξιοί, ρατσιστές, ταξιδιώτες του χρόνου κλπ και είναι λογικό μιας και πρέπει να συγκαλυφθεί πάση θυσία η αλήθεια. Όμως γιατί βρίζετε μόνον αυτήν; αυτοί που την ψήφισαν δεν έχουν καμία ευθύνη;;;

  2. Βρε βρε όλοι οι ακροδεξιούληδες πετάχτηκαν να υπερασπιστούν τους τραπεζίτες… Να πληρώνετε κι αυτά που χρωστάτε όμως φτωχοτσιράκια του συστήματος, όχι να “κατεβάζετε” το τηλέφωνο και να κρύβεστε απ΄τις εισπρακτικές.

  3. Aχρηστη τραγουδίστρια…..άχρηστη στη Βουλή….άχρηστη στα γ……. Γι’αυτό έγινε και λεσβία…..αλλά και για αυτό άχρηστη είναι….

  4. αλήθεια το 2010 και το 11 τι έκανε η κυρία Ραλλία?πάντως σίγουρα δεν αγωνίζονταν για τίποτα και για κανέναν μόνο πως να τα κονομήσει..ποτέ δεν την είχα ακούσει να διατυπώνει πολιτικό λόγο όπου και να την καλούσαν.Κι επειδή κάποιο πρωί βγήκε σε κάποια εκπομπή κους κούς (αφού είδε και ότι η μπογιά της δεν περνούσε πια δέκα χρόνια μετά το fame story) και είπε ότι είναι αριστερή και ΣΥΡΙΖΑ,τότε την έχωσαν στο κόμμα τους μη και πεινάσει το δικό τους κορίτσι.Αλλά ότι θα έβγαινε και στην βουλή αυτό ούτε που θα περνούσε απ’ το μυαλό μου τότε…

  5. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει πια όπως πριν από λίγα χρόνια που έβγαζε λόγο και αυτός ήταν κρατήστε τον πάμε παρακάτω!
    Όχι , ο καθένας πρέπει να μιλάει σωστά και με αληθινά στοιχεία και πηγές όταν είναι πάνω στη Βουλή , αλλιώς πάω εγώ ο διπλανός ο απέναντυ , ανεβαίνουμε πούστικα πάνω και βγάζουμε λόγο χωρίς να ισχύουν !!! Όχι αυτό είναι ανώριμο , μικρόψυχο και δείχνει το επίπεδο και τον χαρακτήρα αυτών που υποτίθεται ανέβηκαν πάνω για τον Έλληνα , υποτίθεται. Αν ήταν βυζιτού μου τόσο εύκολο να πετάς τις πίπες σου όπως έκανες έξω και εντός της Βουλής η δημοσίως σου φμπ με βάση την ιδιότητα σαν στέλεχος στη Βουλή τότε να βάλω και την γιαγιά μου με άγνοια να μας στείλει εκεί μέσα μ αυτά που θα λέγε.
    Η κυρία από ποιες πηγές αντλεί αυτές τις μαλακίες που λέει ???!
    Κλείστε την φυλακή να μάθει να μιλάει , ειδικά για νεκρούς πολίτες!!!!!!!
    Οι αόριστες βουτηγμένες στο άσχετο απόψεις και ψευτοπαληκαρισμοί στο Βρόντο πληρώνονται σε σοβαρές χώρες. Ε λοιπόν για να εφαρμοστεί και εδώ δεν μπορεί ο κάθε ένας να μιλάει και να εκφέρει άποψη ΔΗΜΟΣΙΩΣ μόνο και μόνο επειδή είναι στη Βουλή χωρίς να τον νοιάζει η άποψη και η αποδοχή του Έλληνα πολίτη.

  6. Ούτε για δεκαπενταμελές δεν κάνεις ρε όρνιοοο

  7. Ανώμαλη λεσβία με παιδεραστικες τάσεις. Φυσικά το κρύβουν οι συριζαιοι.

  8. Πόσο καθυστερημένος μπορεί να είναι κάποιος για να ψηφίζει αυτό το βλήμα; Η γυναίκα έχει πρόβλημα, δεν ξέρει να μιλάει, δεν έχει κανένα προσόν, μόνο για να γρατζουνάει την κιθάρα της κάνει, επειδή ήταν δευτεράντζα σε τρυπομάγαζα της προτείνανε να γίνει πολιτικός. Ιδεολογία και τρίχες κατσαρές, δεν αυτοκτόνησαν μόνο με την ΝΔ και με τον Σύριζα σκατά τρώγαμε, ο φτωχός φτωχότερος και ο πλούσιος πλουσιότερος. Ακόμα ένα παράδειγμα της φράσης έκανε και η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο. Άντε μωρή Ραλλία τράβα να κάνεις λογοθεραπεία γιατί όταν δεν διαβάζεις τα γραμμένα στο χαρτί κεκεδίζεις, επίσης πως γέρασες έτσι! Μα σχεδόν όλες οι αριστερές είναι σαν μάγισσες Φούρκες.

  9. ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΙΣΑ ΚΟΥΜΟΥΝΑ ΓΕΜΑΤΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΟΙΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΤΑΡΙΑ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΟΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΗ ΑΗΔΙΑ !!!!

  10. Αντε νουμερο να πλυνεις το βρακι σου, που βγηκες να επιβεβαιωσεις οτι στην αρλουμπολογια, ολοι στην Τσιπροπαρεα εχετε διδακτορικο!!!!!! Δεν χρειαζοταν το γνωριζουμε!!!!!!!! Μαθημενοι οι εθνομηδενιστες να εχουν τον μπαχαλοστρατο να σπαζει και να ρημαζει περιουσιες ανα πασα στιγμη, τωρα τους κακοφαινετε που παει να μπει μια ταξη στις μπαχαλοποριες και μπαχαλοσυγκεντρωσεις για Γρηγοροπουλους και Ζακουλες, οχι οτι τους ενοιαζε γι’ αυτους, αλλα για να αναστατωνουν το κεντρο της Αθηνας σπαζοντας τα μαγαζια των ανθρωπων τα κοπροσκυλα!!!!!!!! Το νομοσχεδιο Κε Χρυσοχοιδη επρεπε να προβλεπει πιο αυστηρες ποινες στους αλητες, ειναι ατολμο!!!!!!!!

  11. Η γνωστή συριαζαία πλακομο@νατζού, που έχει “αδυναμία” στα κοριτσάκια.

Comments are closed.