Απίστευτη ιστορία – Άνδρας ζει κυριολεκτικά με το «π@υλί» στο χέρι (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
peos-sto-xeri

Ένας πατέρας στη Βρετανία που έχασε το πέος του λόγω μόλυνσης στο αίμα, έγινε ο πρώτος άντρας στον οποίο ένα καινούριο εξωτερικό γεννητικό όργανο «αναπτύχθηκε» στο χέρι του, ορισμένες καθυστερήσεις όμως τον έχουν εμποδίσει να προχωρήσει στην επέμβαση για τη μεταμόσχευσή του.

Ο Μάλκολμ ΜακΝτόνταλντ υποβλήθηκε σε μία επέμβαση η οποία χρηματοδοτήθηκε με 50.000 βρετανικές λίρες από το βρετανικό εθνικό σύστημα υγείας, αφού το 2014 και μετά από μία μακροχρόνια λοίμωξη του περινέου έχασε το πέος του, αν και οι όρχεις του παρέμειναν ανέπαφοι.

«Πάλευα για χρόνια με μία λοίμωξη στο περίνεό μου, αλλά δεν είχα ιδέα τι θα μπορούσε να συμβεί. Εξαπλώθηκε στα δάχτυλά μου και τα δάχτυλα των ποδιών μου και τα έκανε μαύρα. Όταν είδα το πέος μου να γίνεται μαύρο, έχασα τον εαυτό μου. Ήταν σαν ταινία τρόμου. Ήμουν σε απόλυτο πανικό. Ήξερα βαθιά μέσα μου ότι θα το έχανα. Μετά από μία μέρα έπεσε στο πάτωμα. Επειδή είχα περάσει το σοκ γνωρίζοντας ότι θα το έχανα, το πήρα και το έβαλα στον κάδο», περιέγραψε ο ίδιος μιλώντας στην Sun.

Μιλώντας για την επέμβαση στη οποία υπεβλήθη και η οποία θα του άλλαζε τη ζωή είπε: «Φυσικά είναι τρελό να έχεις ένα πέος στο χέρι σου. Ούτε που το έχω συνηθίσει. Αλλά όταν το σκέφτεσαι, είναι πραγματικά εκπληκτικό. Το ότι μπορούν να κάνουν ένα νέο πέος είναι απίστευτο, αλλά το ότι μπορούν να το χτίσουν στο χέρι μου είναι εντυπωσιακό. Μοιάζει με κάτι που έχει βγει από ένα περίεργο κόμικ επιστημονικής φαντασίας. Αλλά είναι η ευκαιρία μου για μία φυσιολογική ζωή. Ήταν το πρώτο βήμα στο να μπορέσω να πάω στην τουαλέτα και ακόμα να έρθω σε επαφή με κάποιον».

peos-antras-xeri

Όπως εξήγησε στη Sun, ο ΜακΝτόναλντ που είναι χωρισμένος πατέρας δύο παιδιών, αφού έχασε το πέος του, κλείστηκε στον εαυτό του και στράφηκε στο αλκοόλ, ωστόσο επανάκτησε τις ελπίδες του μετά την πρωτοποριακή χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

«Η ζωή μου διαλύθηκε πραγματικά γιατί δεν είχα αυτοπεποίθηση. Έπινα πάρα πολύ. Δεν έβλεπα οικογένεια και φίλους – απλά δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω», είπε για τη δύσκολη περίοδο της ζωής του. Τις ελπίδες του τελικά αναπτέρωσε ο γιατρός του ο οποίος του μίλησε για τον καθηγητή Ντέιβιντ Ραλφ, έναν ειδικό στην κατασκευή φαλλών στο University College Hospital του Λονδίνου. Ο καθηγητής δημιούργησε ένα «βιονικό πέος» για τον Άντριου Γουάρντλ, ο οποίος γεννήθηκε χωρίς ανδρικό μόριο.

Ο καθηγητής Ραλφ εξήγησε τη διαδικασία του μοσχεύματος στο χέρι και είπε στον ΜακΝτόναλντ ότι θα χρειαστούν έως και δύο χρόνια. Από την πλευρά του ο ΜακΝτόναλντ είχε την ευκαιρία να συζητήσει πώς θα ήταν τα νέο του πέος, ενώ ζήτησε από τους γιατρούς να προσθέσουν δύο ίντσες.

Σύμφωνα με τη Sun, οι χειρουργοί επέλεξαν το χέρι για την κατασκευή του νέου πέους λόγω της ποιότητας και της αίσθησης του δέρματος. Πήραν ένα κομμάτι δέρμα από το αριστερό χέρι και το τύλιξαν ώστε να σχηματίσουν ένα «πέος» με τα δικά του αιμοφόρα αγγεία και νεύρα. Οι χειρουργοί δημιούργησαν επίσης μία ουρήθρα μέσα και τοποθέτησαν δύο σωλήνες ώστε να μπορεί να έχει «μηχανική» στύση. Περιγράφοντας τα συναισθήματά του όταν είδε το μόσχευμα για πρώτη φορά, ο ΜακΝτόναλντ είπε ότι ένιωθε σαν κάθε άλλος άντρας και άρχισε να το αποκαλεί «Τζίμι» σαν να πρόκειται για φίλο του.

Τέσσερα χρόνια μετά, ο πατέρας δύο παιδιών συνεχίζει να ζει με το εξόγκωμα στο χέρι του γεγονός που τον αναγκάζει να φορά διαρκώς μακρυμάνικες μπλούζες και πουκάμισα, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι αντιλαμβάνονται περί τίνος πρόκειται. «Το καταλαβαίνω. Δεν βλέπεις κάθε μέρα έναν άνδρα με ένα πέος στο χέρι του. Φυσικά βλέπω την αστεία πλευρά – έτσι πρέπει. Δεν έχω άλλη επιλογή», λέει ο ΜακΝτόναλντ.

Σημειώνεται ότι το πέος έπρεπε να μεταφερθεί στο σημείο για το οποίο προορίζεται το 2018, αλλά ο ΜακΝτόνλαντ δεν ήταν καλά στην υγεία του και η επέμβαση αναβλήθηκε. Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες καθυστερήσεις, ενώ η τελευταία επέμβαση προγραμματίστηκε για τον Απρίλιο, τελικά όμως η πανδημία του κορωνοϊού την ανέβαλε και αυτή. Πλέον, ελπίζει ότι η επέμβαση θα γίνει μέχρι το τέλος του έτους.

peos-sxedio

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.