Απίστευτη δήλωση Βενιζέλου: «Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη, ναι στη συνεκμετάλλευση»!

Κοινοποίηση:
ΜΠΕΝΥ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο OT FORUM «Ένας κόσμος που αλλάζει» υποστήριξε… ότι «το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη», μίλησε για συμφέροντα της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και «έδειξε» επί της ουσίας συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο.

Χαρακτήρισε δε την Τουρκία «σημείο ανάσχεσης της ρωσικής πυρηνικής απειλής» που «θέλει βαθμούς ελευθερίας» σε σχέση με τη Δύση γιατί «η Τουρκία αλλού συγκλίνει και αλλού συγκρούεται με τη Ρωσία». «Η Τουρκία δεν κάνει κάποια πρωτοτυπία» επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος σχολιάζοντας το ρόλο που διαδραματίζει αυτή την περίοδο η Άγκυρα στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Πρόσθεσε ότι είναι πλεονέκτημα η γεωγραφική θέση της Ελλάδας «από πίσω» από την Τουρκία καθώς «είμαστε στην ασφάλεια του ΝΑΤΟ και της Ευρωζώνης, σε σχέση με την Τουρκία».

«Το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη»

«Άρα πρέπει τώρα να λύσουμε στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου το θέμα της οριοθέτησης (σ.σ. των θαλάσσιων ζωνών)» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος λέγοντας ότι «η Τουρκία έχει μια θέση στη Μεσόγειο», είναι «παράκτια χώρα», ενώ συμπλήρωσε πολύ χαρακτηριστικά ότι «το Αιγαίο δεν είναι ελληνική λίμνη» αλλά «δεν είναι και χώρος εξορύξεων».

Ανέφερε δε, ότι στο Αιγαίο η Ελλάδα και η Τουρκία έχουν από έξι μίλια αιγιαλίτιδα ζώνη ενώ τόνισε ο κ. Βενιζέλος ότι «στην ανατολική Μεσόγειο έχουμε έξι εμείς και δώδεκα μίλια η Τουρκία. Εκεί μπορούμε να τα επεκτείνουμε», δείχνοντας έτσι το είδος μιας συμφωνίας – συμβιβασμού (win – win) Αθήνας και Άγκυρας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε ότι αίρεται οποιαδήποτε ταλάντευση και αμφιβολία του προσανατολισμού της Ελλάδας με τον πόλεμο στην Ουκρανία, τονίζοντας ότι η Ελλάδα είναι μια δυτική χώρα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκτίμησε ότι είμαστε στο «θερμό πρόλογο ενός νέου ψυχρού πολέμου», υπογραμμίζοντας ότι ο σημερινός πόλεμος δεν είναι ένας πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας αλλά είναι ένας «πόλεμος δι’ αντιπροσώπων» μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας, ουσιαστικά της Δύσης και της Ανατολής.

Ο κ. Βενιζέλος έβαλε στην εξίσωση αυτή και την Κίνα, λέγοντας ότι «το πρόβλημα δεν θα τελειώσει με μια εκεχειρία ή μια συμφωνία για ουδετερότητα της Ουκρανίας» και μέσα σε αυτό το πλαίσιο της ανάλυσής του τάχθηκε ουσιαστικά υπέρ της άμεσης εξεύρεσης λύσης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, σημειώνοντας ότι «η Τουρκία έχει δύσκολη γεωγραφική θέση και είναι καταδικασμένη να είναι στη Δύση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

65 Σχόλια

  1. Ρε, άντε μου στο διάολο κήτος!!! Δεν υπήρχε τώρα τελευταία μία ανοιχτή υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης εναντίον του;;; Τι απέγινε μ’ αυτήν;;; Από κάπου πρέπει να πιαστεί το σίχαμα, όπως ο Καπόνε, και μετά να ελεγχθεί ο ρόλος του στα πάντα!!! Όσο για την αποψάρα του, μπορεί να τη χώσει στο χοντρό του κώλο!!!

  2. Εγώ ρέ καθίκι είμαι ένας απλός Ελληνας καί δηλώνω κατηγορηματικά ότι τό Αιγαίο είναι ελληνικό.
    Διάβασε λίγη ιστορία ρέ ανιστόρετε Νενέκο πού μιλάς γιά καλές σχέσεις μέ τούς τουρκομογγόλους.
    Κυκλαδικός πολιτισμός
    “Τά ειδώλεια αποτελούν τό πρώτο δείγμα τέχνης τού αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού.Βρέθηκαν στά νησιά τών Κυκλάδων καί κατασκευάστηκαν πρίν από περίπου 5.000 χρόνια.
    Τότε ρέ τουρκόσπορε οί τουρκομογγόλοι δέν είχαν κάν εμφανιστεί στήν υφήλιο.Ούτε ώς πιθηκάνθρωποι.
    Γιάννης Λάκων

  3. ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ . Η ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΤΟΝ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ( ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ) Η ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ
    ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΙΝΑΛ ( ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΑΣΟΚ) ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!!!!!!!!!

  4. ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑΜΙΑΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ .ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ;

  5. μογγολοχαζαρότουρκος ο γουρουνοειδης. όνομα κ. πράμα. τα προυσμενα βλεφαρα, σκιστοματης όπως ο ααβουρι. ίδιας σκατοφαρας. μισούν Ελλάδα, Έλληνες, τον Ελληνισμό όπως όλα τα κομπλεξικα ερπετά του πλανητη.

  6. Τελικά δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας εδώ και χρόνια στις κυβερνήσεις !!! Όλοι δουλικά , με σκυμμένο κεφάλι εκτελούν ακατάπαυστα τις εντολές των εκτελεστών για τη διάλυση της Ελλάδας !!! Τουρκογλου !!!! Τα λέει όλα με το όνομα του !!! Τι σχέσει έχει αυτό το θωρηκτό με την Ελλάδα !!! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες και οι κυβερνώντες σκύβουν σαν Κόττες !!!

  7. Έχει δίκαιο ο Βενιζελος . Με τήν συνεκμεταλλευση τών κοιτασμάτων πετρελαίου, φυσικού αερίου καί αλλιευματων, απέφυγαν οί χώρες τής Βόρειας Θαλασσας, (Βρετανία, Νορβηγια, Γαλλια κοκ ) τίς διαμάχες.

  8. ΥΟΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΡΙ ΚΟΥΡΑΔΑ

  9. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΚΥΤΟΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΑΙ………….ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΟΙΝΑΛΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ

  10. ηλιθιοι ειναι αυτοι που τον επανακλεγουν και το κομμα που εκπροσωπει, αυτα!

  11. Αυτός δεν εξυμνούσε τον οθωμανικό πολιτισμό που μας έδωσε η Τουρκία σε ταξίδι του ως υπουργός στην Κωνσταντινούπολη?

    Είναι αλήθεια ότι η οικογένειά του λεγόταν τουρκογλου πριν αλλάξει το όνομα της ως Βενιζέλος?

  12. O “ΧΟΝΤΡΟΠΟΛΝΤΟ” ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ-ΜΕΓΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΩΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ!

    https://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/o-χοντροπολντο-γκριζαρισε-την-νησο-στ/

  13. Kάντε εσείς οι δημοσιογράφοι μια έρευνα στο παρελθόν του, γιατί πολλά λέγονται για τον ομορφονιό την πίεση που ασκούσε σε φοιτήτριες και νεαρές ασκούμενες της δικηγορίας…….. Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης κυκλοφορούσαν πολλες κουβέντες για τα κατορθώματά του……..

  14. εδω φαινεται η διαφορα του σκληρου, καθαροαιμου, ιδεολογου προδοτη του εθνους με τον απλο, ποταπο φραγκοφονια που προδιδει για λιγη ευμαρεια παραπανω. συγκρινετε τους γαλονατους που κανουν την παπια για να παρουν συνταξη και εφαπαξ και μετα ως αποστρατοι εκστομιζουν πατριωτικους λογους (ορισμενοι πιθανως και απο τυψεις), με ατομα σαν τον μπενι που παρολο τον πλουτο και τα εκατομμυρια που διαθετει συνεχιζει το ιδιο βιολι

  15. Τα πληκτρολόγια δεν θα μας σώσουν. Το σύστημα μας αφήνει να εκτονώνουμε την οργή μας, για την ύπαρξή του στο ιντερνέτ. Είμαστε η επαναστατημένη γενιά των πλήκτρων. Απο εδώ μέσα θα αναδυθούν οι σωτήρες, οι πατριώτες, οι εθνικοί. Πάντοτε με στόχο την εκμετάλλευση, του αγνού πατριωτικού αισθήματός μας. Τι κι αν μας κλέψουν τις ψήφους με κάποιο νέο όνομα ? Τίποτε δεν θα αλλάξει με δημοκρατικές διαδικασίες, εφόσον δεν τα κατάφερε ένας Παπαδόπουλος με το στρατό, και μια Χρυσή Αυγή με τις ψήφους, δεν θα αλλάξει τίποτα και ποτέ. Το σύστημα ξέρει να φυλακίζει τους εχθρούς του..

  16. Μεγάλος τσάτσος από τα φοιτητικά του χρόνια… ανοίξτε να περάσει ο κύριος καθηγητής. Τα θυμάσαι χλιμίντζουρα;

  17. Το Αιγαίο ήταν πάντα Ελληνική λίμνη. Από αρχαιοτάτων χρόνων. Η ….Τουρκία…. είναι αυτή που δεν υπάρχει. Υπάρχει κατεχόμενη Ιωνία. Άρα ακόμα και η …Τουρκία…ουσιαστικά είναι δίκη μας, Ελληνική γη, που απλώς βρίσκεται υπό κατοχή. Ποσό μάλλον το Αιγαίο. Η Ελλάδα είχε πάντα το ενα πόδι στην μια μεριά του Αιγαίου και το άλλο στην απέναντι μεριά. Αυτό αποδεικνύεται από την ιστορία και από τα αρχαιολογικά ευρήματα. Κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Απλώς εμείς δεν εχουμε Έλληνες πολιτικούς, αλλά ούτε και έναν λαό που να αγαπάει την πατρίδα του. Μάθετε στα παιδιά σας την ιστορία μας, την σωστή ιστορία. Μην περιμένετε τίποτα από τα σχολεία πια. Ότι κανουμε μόνοι μας πλέον. Κάντε την θυσία να διδάξετε μόνοι σας τα παιδιά σας. Αφήστε τους καφέδες και τις βόλτες. Εδώ χανόμαστε. Χωρίς κάποιες θυσίες τίποτα δεν γίνεται.

  18. Την κατάλληλη στιγμή οι κρυφοπροδότες βγαίνουν στο προσκήνιο.

  19. Μ@ν@παν@ όπου κι αν εμφανίζεσαι παίρνεις τα σχόλια που σου αξίζουν.

  20. Όλοι οι άχρηστοι γράφουν ότι θέλουν και έχουν άποψη σε όλα και για όλα!
    Εσείς που τα ξέρετε όλα, πως θα βγουν τα κοιτάσματα και από ποιους;;;;
    Μήπως θα ενώσετε τα μόριά σας;;;

    1. HTAN πάντα Ελληνική λίμνη. Από αρχαιοτάτων χρόνων. Η Τουρκία είναι αυτή που δεν YΠΗΡΧΕ. Υπάρχει
      η Μ.Ασια, η κατεχόμενη Ιωνία ,το Αϊβαλί, επίσης γνωστό ως Κυδωνίες….
      Γνωριζεις τι εστι Θαλης ο Μιλησιος??????????????
      Αντε ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΑ…………….

  21. Τα Πονηρά Σχέδια τους Δεν θα προλαβουν να πραγματοποιηθούν!!!!!
    Αλλά Σχέδια έχει ο Θεός!!!!

  22. ΡΕΕΕΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ,ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ????????????
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ……………..

  23. Τούρκογλου τον λένε, για αυτό τα λέει αυτά. ήρθε στην χώρα για να παρασιτίσει

  24. Το Αιγαίο δεν είναι λίμνη , είναι Πέλαγος. Λίμνη είναι η Κερκίνη που πας και κολυμπάς μαζί με τους νεροβουβαλους.

  25. Είναι αυτός που ξέχασε το στικάκι στο συρτάρι του από την λίστα Λαγκάρντ,, καταλάβατε τώρα..

  26. αλλος μαλακας αυτος η κουραδομηχανη εχει και αποψη αληθεια ρε χαμενε τα στικακια της αμυνας της χωρας τι τα εκανες τα πουλησες στους φιλους σου τουρκογυφτους? γιατι ελεγες οτι ειχαν μπερδευτει στο συρταρι με αλλα βεβαια της ζηνα του ρεμου κοκ μαζι και η αμυνα της χωρας ου να χαθειτε προδοτικα νουμερα

  27. Σου θυμιζει κατι η Μ.Ασια, η Ιωνια? Γνωριζεις τι εστι Θαλης ο Μιλησιος? Ακομη πληρωνουμε την εισφορα αλληλεγγυης και με φορο, προιον του μεγαλου οικονομου μπενυ απο τα μνημονια.Κοψτε του το φαγητο!..

  28. Μεγαλο σκουπιδι, τον πληρωνουν για να μιλαει οι πρεσβειες η πληρωνει αυτος;

  29. Αφου τον αφινουμε και κυκλοφορει και μιλαει ειμαστε αξιοι της τυχης μαςΑς ημουν εικοσι χρονων και θα του μαθαινα καλα την γεωγραφια…….

  30. Διαχρονικα και Ιστορικα και απο κτισεως Κοσμου το Αιγαιο ανηκει στους Ελληνες. Μαζι με τα Παραλια της Μικρας Ασιας και παραμεσα, την Κυπρο, την Κωνσταντινουπολη, ολα. Στην Τουρκια δεν ανηκει τιποτα, ολα κλεμμενα, αλλα τους χαριζουμε τον Χοντρομπαλα Βενιζελο, να παει εκει να το ταιζουν οι Τουρκοι. Αρκετα.

  31. στον απαυτό του έψαξε ο αρχιπροδότης;;

  32. Το τεθωρακισμένο ξερει ακριβως τι λεει. Εχει ερθει η ωρα να σας ξεφουρνίσουν αυτο που ξερουν εδω και χρονια. Φτουυυυυυ ξεφτυελες εχετε αφησει να χαθη η πατριδα ολων μας……

  33. Τό Αίγαιο δέν είναι λίμνη έτσι κι’ αλλιώς, είναι θάλασσα. Πρέπει νά συληφθεί γιά διάδοση ψευδών ειδήσεων.

  34. Μεταξύ μας δίκιο έχει.με τα υφιστάμενα χωρικά ύδατα των 6 ν.μ. προφανώς η Ελλάδα έχει συγκεκριμένο θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου που δεν μας επιτρέπει να σχηματίζουμε την άποψη ότι όλο Αιγαίο είναι δικό μας ( υπάρχουν κ τα διεθνή ύδατα). Εφόσον όμως γίνει επέκταση στα 12 ν.μ. ο ελληνικός θαλάσσιος χώρος στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων θα μας επιτρέπει να προβάλλουμε για την εν λόγω περιοχή τον ισχυρισμό αυτόν.

  35. αυτό το όρθιο γουρούνι είναι ακόμα ζωντανό;

  36. Και εσυ ποιος είσαι που παίρνεις τέτοιες αποφάσεις; Εεεε; Σιχάματα. Από τον πατέρα σας το φέρατε το Αιγαίο και σας ανήκει; Περιουσία σας είναι; Ανάθεμα σας, κρέμασμα θέλετε, αλλά κρέμασμα θέλει και ο Ελληνικός λαός που σας ψηφίζει και σας ανέχεται.

  37. Ελληνικότατο είναι και θέλουμε και ό,τι μας ανήκει από την σημερινή Τουρκία. Όσο για σένα τουρκοσπορε λεχριτη θα έρθει η ώρα σου.

  38. Αυτο το ανθρωπομορφο τερας αν εβγαινε μια πατριωτικη κυβερνηση και δικαζε ολους αυτους τους προδοτες τις μεταπολητευσης σε αυτον πριν το κρεμασμα θα του εβαζα αυγα βραστα…ρε ξευτιλισμενε εστειλες σε αυτοκτονια 12.000 κοσμο με τις αποφασεις σου στην κριση που δημιουργησατε σωζωντας μονο τις τραπεζες..

  39. Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από τον ποδίτσα, εξάλλου έχει αποδείξει χρόνια τι κουμάσι είναι

  40. Tόν ΕΝΦΙΑ μάς τόν κόλλησε ό γουρουνάνθρωπος μετά από συμβουλές τών εχθρών τής χώρας μας τών Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών.Αύτό τό καλοθρεμένο δίποδο ανήκει στούς παλιούς νεοταξίτες πολιτικούς πού βλέπουν τούς Ελληνες σάν κολίγους καί δουλοπάρικους.Ενας μεγάλος εθνοπροδότης πατριδοκάπηλος καί αρνησίπατρις.
    Γιάννης Λάκων

  41. Βενιζελε αμα πεθανεις τα σκουλικια θα σε τρωνε 10 χρονια γουρουνανθρωπε

    1. Το μονο ρεαλιστικό αλλα δυστυχως απραγματοποιητο

  42. Ο/Η ΓΙΟΡΓΟΣ
    ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙΣ ΜΑΖΕΥΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΟΛΟΣΤΗΛΗ ΞΕΥΤΗΛΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

  43. Απο προδοτες τι αλλο να περιμενει κανενας ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ με τις πραξεις τους και τις δηλωσεις τους εχουν αποθρασυνει τους Τουρκους …..ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ , ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ

  44. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΥΛΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΜΙΛΛΙΑ ΣΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΛΛΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΕΝΦΙΑ. ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΑΛΑΒΟΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΤΑΙΕΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΥ ΕΤΕΚΑΝ ΤΟΙΑΥΤΑ ΤΕΚΝΑ.
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    01/04/2022

  45. Τι άλλο θα έλεγε ένας νεοταξίτης; Η όλη πολιτική τους είναι «προσκυνάμε τη δύση».

  46. θα μπορουσε να ειναι ετσι αλλα δυστηχως για τους τουρκους το αιγαιο ειναι γεματο απο Ελληνικα νησια μπουχεσα τουρκογλου αυτα δηλ παπακαμπτονται, φιλοσοφια πρεσπων και εδω.

  47. Δεν καταλαβαινω την εκπληξη σας Τον θεωρειτε σοβαρο τον Τουρκογλου ?????

  48. Καλά κάνει κα τα λέει η κουραδομηχανή αφού καθόμαστε και τον κοιτάμε σαν χάνοι.
    Θα ήθελα να μας πουν όμως επιστήμονες γιατρουδάρες πως γίνεται να ζει ακόμα και να ανασαίνει αυτός ο όγκος τη στιγμή που φεύγουν νέοι και γεμάτοι υγεία άνθρωποι

  49. Γλυφτης και Προδοτης!!!! Καλοταισμενο αχρηστο σκουπιδι για την Χωρα που υπηρετει, χρησιμος ηλιθιος για τα συμφεροντα των αλλων !!!! Αναζητα και αυτος τον προστατη για το ξεπλυμα των αμαρτιων του !!!! Αποσκοπει στην εξυπηρετηση των προσωπικων του συμφεροντων γιατι δεν ηταν ποτε ικανος να κανει σωστα την δουλεια του… θα εχει το τελος που του αξιζει !!!!!

  50. Αι σιχτιρ πουλημενο βωθρογουρουνο ! Βαλε τον ΕΝΦΙΑ στη κωλαρα σου!
    Να μας πεις και πως εγινες καθηγητης λινατσα! Εγω αυριο γινομαι αστροναυτης!

  51. Ο Τούρκογλου μας λέει να μοιράσουμε το Ελληνικό τμήμα του Αιγαίου με τους Τούρκους. Αυτός, το Σημιταρίο, το ΕΛΙΑΜΕΠ και το μητσοτακαίικο, όμως η Ελλάδα δεν είναι δίκη τους δεν τους ανήκει για να τη δωρίσουν στους εχθρούς μας.

  52. ……..μπουχεσοπνευμα πτυχιουχο , κουραδο ασιατης , πανουργος κλικαδορος διποδο βαρβαρικης καταγωγης , με νοοτροπιες και συνηθειες σατραπικες και ποταπες.

  53. Ενφια ο φόρος που επέβαλε στη μεσαία τάξη ο Ευ. Βενιζέλος και η αποτυχία του PSI

  54. Βρε παιδιά εσείς εκεί στο μακελειό για βοηθήστε με λιγάκι το πραγματικό του όνομα δεν είναι Τούρκογλου?
    Δεν αστειεύομαι καθόλου, μιλάω πολύ σοβαρά.
    Από έναν τούρκογλου λοιπόν τι να περιμένεις?

  55. Τη λες ρε μπουχεσα προδότες εχθροί της Ελλάδος

  56. Η Δύση θα σβήσει γιατί έρχεται ο στρατός του Ισκαντερ από την Ανατολή και θα σας πιει το αίμα.

  57. Ποιοί άραγε είναι αυτοί που βγάζουν στον αέρα και δημοσιοποιούν τις απίστευτες κενολογίες αυτού του μπουρδολόγου φαφλατά που κατέστρεψε με τις αποφάσεις του ένα ολόκληρο λαό. Γιατί αγαπητή ομάδα του μακελειού αναπαράγεται αυτές τις δηλώσεις? Γιατί αυτός και οι ομοιοί του δεν μπαίνουν οριστικά στη ναφθαλίνη???? Γιατί πρέπει να συνεχίζουμε να βλέπουμε μπροστά μας αυτή την αηδιαστική και αντιπαθητική φάτσα????

  58. ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ…… ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝ… ΕΛΛΗΝΑΣ !!!!!

    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ,ΟΧΙ,ΕΤΣΙ.

Comments are closed.