Απίστευτη αποκάλυψη για τα Γλυκά Νερά – Την σκότωσε δίπλα από την φωτογραφία του γάμου τους!

Κοινοποίηση:
4

Φωτογραφίες από το εσωτερικό της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά έρχονται στο φως της δημοσιότητας, εκεί όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε χωρίς κανέναν ενδοιασμό την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές εικόνες που παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο 33χρονος πιλότος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια, όπως ομολόγησε ο ίδιος, την άτυχη κοπέλα, δίπλα από τη φωτογραφία του γάμου τους.
Η κορνίζα πριν το έγκλημα ήταν κρεμασμένη στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας του ζευγαριού για να θυμίζει τις όμορφες στιγμές τους. Όμως μετά το έγκλημα η Σήμανση κατέβασε τη φωτογραφία για να συλλέξει κάθε στοιχείο.
Στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού η κούνια της μικρής Λυδίας δίπλα από το κρεβάτι όπου δολοφονήθηκε η μητέρα της είναι πλέον άδεια. Οι τοίχοι της σοφίτας είναι πλέον γεμάτοι με τα μαύρα σημάδια που άφησε της πίσω η Σήμανση όταν προσπαθούσε να συλλέξει γενετικό υλικό και αποτυπώματα που θα τους οδηγούσε στον δράστη.

Δείτε τις φωτογραφίες του Star:

1 2 3 4

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εδώ δεν δίστασε το κτηνος να την σκοτώσει μπροστά στο μωρό της και να το τοποθετήσει πανω στο άψυχο σώμα της και θα τον εμποδιζε μια φωτογραφια;μέσα μέχρι να σβήσει ο ήλιος γινεται;

Comments are closed.