Απίστευτες εικόνες στην Πάτρα! Αγανακτισμένος φούρναρης γέμισε κοπριά – Ο λόγος που το έκανε (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
fournos-eurokinissi-1024x683

Σύμφωνα με πληροφορίες, έκρυψαν με χαρτόνια τη βιτρίνα, για να μην βλέπει ο κόσμος το εσωτερικό του καταστήματος

Ο φούρναρης, όπως αναφέρει το thebest.gr, έριξε με φτυάρι κοπριά παντού στο πάτωμα, πάνω από την κοπριά άπλωσε ζύμη, στην οποία πρόσθεσε νομίσματα και επίσης έγραψε δεκάδες μηνύματα για την πανδημία και τις αυξήσεις στο ρεύμα και τα άλευρα.

Ο πατρινός αρτοποιός γέμισε τη βιτρίνα του φούρνου του με κάθε λογής μήνυμα, όπως θα δείτε παρακάτω:

Ο γνωστός φούρνος παραμένει κλειστός τις τελευταίες μέρες, ενώ οι εικόνες στο εσωτερικό ήταν εμφανείς από περαστικούς και κατοίκους της συνοικίας της Πάτρας.

   

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, την Κυριακή στη βιτρίνα του φούρνου, τοποθετήθηκε χάρτινο κάλυμμα για να κρυφθεί άρον άρον αυτό το οποίο τις προηγούμενες ημέρες αποτελούσε τη στάση διαμαρτυρίας του αρτοποιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Επιστημονα μαλακα, εχεις φραγκα να ζησεις και κοροϊδεύεις,μια φραντζολα απο 1 ευρω πηγε 1,40 συντομα ουτε λεφτα για κωλοχαρτο δεν θα εχουμε!!Φατε τον κορωνοιο,δεν μιλα κανεις ως συνηθως στην Ελλαδα μπεεε,που ειναι οι πουτανες απο τα ΜΜΕ να μιλησουν για της αυξησεις μουγκα,ο Τσιπρας που θελει να κυβερνηση???Επιτηδες εγιναν ολα ,κορωνοιοι ,αυξησεις,μασκες,μπουντρουμι και τωρα θα μοιρασουν και βαζελινες για να μην πονεσουμε!!!!Ξυπνατε ρεεεε,φωναξτε,σπαστε,δυστυχως ειμαστε ραγιαδες!!!!!

  2. Τετρακυμία εν κρανίω (και όχι απλά τρικυμία)…
    Σύντομα ο Δαρβίνος θα πράξει τα δέοντα.

    1. έγραψε ο “Επιστήμων”. Που έχετε πάρει αυτή τη λέξη και απο λαμπρή που ήταν κάποτε την έχετε κάνει να φαντάζει κοπριά. Ο Δαρβίνος ένας παρατηρητής ήταν κύριε Επιστήμων της κακιάς ώρας. Θα μου πεις τουλάχιστον δε χρηματιζόταν. Να δεις σε λίγους μήνες όλοι εσείς οι επιστημοκουλτουριάρηδες τι κλάμα θα ρίξετε όταν θα καταλάβετε τη θέση σας σε αυτό τον κόσμο. Κακόμοιροι. Που είστε τα πιο αδύναμα μέρη της αλυσίδας. Τράβα τώρα να κάνεις κανα πείραμα στο σώμα σου να δούμε και εμείς οι άλλοι που θα καταλήξεις για να ξέρουμε. “Ισχυρέ” τσαρλατάνε της φύσεως

Comments are closed.