Απίστευτες εικόνες: Σκύλος επιτέθηκε σε δημοσιογράφο και της άρπαξε το μικρόφωνο κατά την διάρκεια ζωντανής σύνδεσης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Σκυλί «επιτέθηκε» σε δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης, αρπάζοντας της το μικρόφωνο.

Το περιστατικό συνέβη στην ανταποκρίτρια του «MIR24» Ναντέζντα Σερέζκινα, την ώρα που ετοιμαζόταν να ενημερώσει τους τηλεθεατές για την πρόγνωση του καιρού στην πρωτεύουσα της Ρωσίας τις επόμενες μέρες.

Η ανταποκρίτρια στο ξεκίνημα της ομιλίας της έκανε αναφορά για το αν πρέπει ή όχι ο κόσμος να φυλάξει τα ζεστά χειμωνιάτικα ρούχα του στις ντουλάπες, όταν ένα γκόλντεν ριτρίβερ ξαφνικά έτρεξε κατά πάνω της.

Το φωτεινό χρωματιστό μικρόφωνο που κρατούσε η δημοσιογράφος προφανώς προσέλκυσε την προσοχή του. Ξαφνικά, το σκυλί άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια της ταραγμένης γυναίκας και έτρεξε μακριά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τεχνικών του τηλεοπτικού συνεργείου.

Η νεαρή γυναίκα άρχισε να κυνηγά το σκυλί για μερικά μέτρα ώστε να πάρει πίσω το μικρόφωνο. Εν τω μεταξύ, για κάποια δευτερόλεπτα, η μετάδοση δεν διακόπηκε, έτσι οι θεατές μπορούσαν να δουν τι συμβαίνει.

Η παρουσιάστρια από το στούντιο προσπάθησε να σώσει την κατάσταση λέγοντας τον καιρό μόνη της.

Όπως αποδείχθηκε, το πράσινο φωτεινό μικρόφωνο τράβηξε την προσοχή του σκύλου. Το σκυλί δάγκωσε λίγο μόνο το κάλυμμα του μικροφώνου ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Η ιδιοκτήτρια του γκόλντεν ριτρίβερ ανέφερε ότι το όνομα του ζωηρού σκύλου είναι Μάρτιν. Και, στην πραγματικότητα, είναι πάρα πολύ καλό και παιχνιδιάρικο.

Τις επόμενες μέρες, η Ναντέζντα Σερέζκινα με το συνεργείο θα επισκεφθούν τον νέο τετράποδο φίλο τους, όποτε και οι θεατές θα έχουν δυνατότητα να τον γνωρίσουν καλύτερα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: