Απίστευτα πράγματα στο κέντρο της Αθήνας! Θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα – Τι είναι αυτό ρε Μπακογιάννη; (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mpakogiannis

Έφτασε πριν λίγο στην ηλεκτρονική θυρίδα του makeleio.gr

Kαταγγελία αναγνώστη μας αναφέρει:

“Ώρα 16:00 σήμερα στην Πανεπιστημίου το μηχάνημα που πλένει τον δρόμο έχει βουλγάρικες πινακίδες.”

Δείτε και τις σχετικές εικόνες:

2D

1d ok

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Καλησπέρα σας. Η γυναίκα μου έχει αγοράσει από το 1985 ένα διαμέρισμα στην Καλαμάτα Μεσσηνίας . Όλα τα χρόνια πληρώναμε κανονικά τα κοινόχρηστα , δίνοντας και έναντι για τους επόμενους μήνες . Εδώ και ένα χρόνο ,ο νέος διαχειριστής βάζει ρήτρα 3,5 ευρώ μηνιαίως για κάθε καθυστέρηση πληρωμής των κοινοχρήστων
    Τον Μάρτιο, Απρίλιο , Μάιο και Ιούνιο του 2020, με την καραντίνα λόγω του κορωνοϊού covid-2019, χάσαμε 40% των μισθωμάτων από επαγγελματικά ενοίκια και πληρώσαμε τα κοινόχρηστα του διαμερίσματος της Καλαμάτας καθυστερημένα . Δεν πλήρωσα τις ρήτρες κοινοχρήστων , από τον μήνα Μάρτιο έως τώρα , γιατί σε αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση τις θεωρώ άδικες , παράνομες και τοκογλυφικές . Συγκεκριμένα ,τα κοινόχρηστα του μηνός Ιουνίου 2020 είναι 17,15 (17 ευρώ και 15 λεπτά) και το συνολικό ποσό των κοινοχρή-στων με τις ρήτρες είναι 49,50 ευρώ. Παρακαλώ πολύ , τι με συμβουλεύεται να κάνω για να σταματήσει αυτή η παράνομη κατάσταση . Υπόψιν ότι από το 1985 έως πριν ένα χρόνο δεν πλήρωνε κανείς ρήτρα κοινοχρήστων .

  2. Aθηναιοι ηρθε η ωρα να επανορθωσετε……..
    ΕΛΛΗΝΕΣ και Ηλιας Κασιδιαρης………..

    Τσιπρες-Κουληδες και Μπακογιαννηδες ειναι η καταστροφη της Πατριδας

  3. “μη παραχαρασετε την ιστορια
    εχει πινακιδες απο βουλγαρια”
    ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΠΑΡΕ ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΥΦΗ & ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ

  4. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΝΕΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.

  5. Μια οικογενεια και δυο…..απο αυτους της οικογενειας ο ενας ο υιος της αρχηγου και ο αλλος ο……αδελφος της κυριας.ο ενας εχει καταστρεψει,και συνεχιζει να καταστρεφει,μια Πρωτευουσα που ηταν καποτε η διαμαντοπετρα στο δακτυλιδι του κοσμου,που ελεγε και ενα παλιο τραγουδι,και ο αλλος ο….αδελφος καταστρεφει μια ολοκληρη χωρα,διωχνει τα Ελληνοπουλα,εξω,και εχει μαζεψει ολα τα λ@θροπιθηκια Ισλαμοποιει την Ελλαδα εχει μετατρεψει ολη την χωρα σε ενα τεραστιο Hot spot ,τωρα τα λενε “δομες φιλοξενιαςσε”,και συνεχιζουν αυτοι οι δυο αναξιοι πολιτικοι το καταστροφικο τους……εργο. Αθηναϊσταν ο ενας Ελλαδισταν ο αλλος, μας δωθηκαν ευκαιριες για σοβαρο Δημαρχο ,αλλα εμεις τα χαϊβανια θελαμε δημαρχο μονο για βιτρινα και για περιπατους γυρω απο τα συντριβανια και τα λαμπιονια τριχες κατσαρες ας του πει καποιος απο τους χαραμοφαϊδες που εχει γυρο του να κοιταξει και λιγο την καθαριοτητα γιατι ολοι οι καδοι εχουν γενισει απο σκουπιδια και το βραδι κανουν παρελαση τα ποντικια,και ας αφισει τους περιπατους και τις αλλες βλακειες,με ολα αυτα τα καραγκιοζηλικια ο ελληνας δεν τα τρωει,μονο οι φιλοι σου οι λ@θροπιθηκοι !!!!!!

  6. Οι γυναίκες είναι το πρόβλημα και δυστυχώς έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό στο εκλογικό σώμα.
    Αυτές ψηφίζουν τσίπρα, κούλη μπακογιάννη…

  7. τελικα ο ντορογιος μας βγηκε μεγαλο λαμογιο ,δυστυχως η ελλαδα ειναι χωρα προδοτων λαμογιων μιζαδορων κ επιορκων

  8. ;Άχρηστος ανεπάγγελτος αλλά από πολιτικό σόι που οι ηλίθιοι τους ψηφίζουν για να διαιωνίζεται το φαγοπότι. Είχατε μια ευκαιρία να ψηφίσετε τον Ηλία και δεν το κάνατε. Τώρα μην σκούζετε. Θα το πιείτε το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους. Άχρηστα έργα για μεγάλους περιπάτους και κουραφέξαλα. Αντί να φτιάξει τα πεζοδρόμια να περπατάει ο κόσμος και να μην σκοντάφτει, να απομακρύνει όλα τα μηχανάκια από τα πεζοδρόμια, και να δώσει κίνητρα στους ιδιοκτήτες να βάψουν τις προσόψεις των κτηρίων κάνει έργα που δεν έχουν νόημα.Στο εξωτερικό έχουν ποδηλατοδρόμους σε ολόκληρη την πόλη. Αυτός θα φτιάξει 900 μέτρα ποδηλατόδρομο και μετά τι;;;;; θα πάιρνει το ποδήλατο στην πλάτη ο ποδηλάτης;;;; Με λίγα λόγια ηλιθιότητες για να τα οικονομάνε κάποιοι.

  9. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΒΡΩΜΟΤΕΜΠΕΛΑΡΑΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ……

  10. νεοελληνα ηλιθιε αυτοι σου αξιζουν……
    Γτωργακηδες-Κουληδες-Τσιπρες-Μπακογιαννηδες…………
    θα σε αναγκασουν να φυγεις απο την Ελλαδα , για να μεινουν εδω οι λαθροεισβολεις

  11. απο το βλεμμα του φαινεται , ποσο μισος εχει για τους Ελληνες , ο Μπακογιαννης…….
    οικογενεια Δρακων κυβερναει την Πατριδα…….
    ο ενας ηλιθιος μετα τον αλλον….Γιωργακης-Αλεξης-Κουλης-Μπακογιαννης

  12. Ψηφιστε Κασιδιαρη την επομενη φορα. Βαρεθηκα να βλεπω δραΚΟΥΛΗκοβρυκολακες!

  13. αφου οι βουλγαροι εχουν εκπολιτιτιστοι και εχουν προοδευσει και εμεις οι υπαναπτικτοι τρεχουμε απο πισω…τι μας πειραζει

  14. Βρε σεις ακόμα δεν το νιώσατε ότι είναι ΟΛΟΙ τους Χαζάροι Οβριοί;
    Τσίπρας, Μινέικο Παπανδρέου, το παπα το είχαν για ξεκάρφωμα, Μητσοσκατέικο, τον Μπακογιάννη, γιο παπά τον είχαν για ξεκάρφωμα, γι αυτό και τον ξεπαστρέψανε στο πιτς φυτίλι.
    Θα ξεκάνουν όσους Έλληνες απόμειναν.
    Μόνο ΕΝΑΣ Κολοκοτρώνης μπορεί να τους αφανίσει,όπως στην Τριπολιτσά.
    Διαβάστε επιτέλους Ιστορία, να δείτε τους εχθρούς μας, τους Σατανάδες της Βουλής.
    Ποιος Έλληνας και ποια Ελληνίδα θα ψήφιζε μνημόνια και θα κατέστρεφε την Ελλρ.
    Είναι θανάσιμοι εχθροί μας.
    Ή αυτοί ή εμείς.
    ΤΕΛΟΣ

  15. Τόση οργή για τον εβραιόσπορο της ντοντόρας, απορώ πώς και δεν ψόφησε το τρισάθλιο απόβρασμα του Μητσοσκατέικου.
    Άντε να βρεις τον δρακουμέλ τον παππού σου στον εξαποδώ, γιατί ο πατέρας σου ούτε ζωγραφιστό δεν θα θέλει να σε δει, αποτυχημένο, δημαρχοχεσμένο.

  16. Μια χωρα που δεν την εφτανε το χαλι της απο τις κατα καιρους χρεοκοπησεις, λογω απατεωνων πολιτικων, την γεμισαν με λαθρομουσουλμανους Ασιατες και Αφρικανους, ουτως ωστε η εγκληματηκοτητα, το λαθρεμπορειο, η πορνεια απο Αφρικανες , τα ναρκωτικα και οτι αλλο μπορει να φαντασθει κανεις, να εχουν χτυπισει κοκκινο και ακομα και τωρα οι βαρκες με λαθρο καταφθανουν στην Μυτιληνη ανενοχλητοι!!!!!!! Κοι υπευθηνοι για αυτη την καταντια ειναι η Τσιπροπαρεα των αθεων εθνομηδενιστων και μετα η Παρεα του Μητσοτακη που συνεχιζει το βιολι του Τσιπρα!!!!!!!!

  17. έξω από την ΕΕ να αποκτήσουμε ξανά την Εθνική μας κυριαρχία

  18. Η δρακουλογενιά είναι οβραίικη ακρίδα.
    Κλιματικό ολοκαύτωμα κυριολεκτικά.
    Τρώνε με δέκα δρακουλομασέλες. .

    Απ’ την τουρκοκρατία στην ευρωκρατία
    εξασφάλισαν, βλέπεις, τα κοτζαμπασηδόσογα
    το μέλλον τους για πολλές γενιές.
    Πλήρωνε και ψήφιζε, εσύ Ρωμιοραγιά, και τρώγε αμάσητο
    το δημοκρατικό συνταγματικό κουτόχορτο.
    Κι αν ξυπνήσης ποτέ, πάρε με τηλεφωνο…

  19. Σαν τα ΤΟΥΡΚΙΚΆ μωρόμαντήλα που πουλούσαν σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

  20. καταστρεψε το κεντρο της αθηνας….. κ δεν ακουγεται κιχ μαγκες……………………………
    ακομα εχετε ελπιδες;……..

    1. Το κεντρο της αθηνας εχει καταστραφει πολλα χρονια πριν ενω περασαν πολλα κομματα εξουσιας απο την βουλη.Εχουν φορτωσει ναρκωτικα,λαθρομεταναστες,εγκληματικοτητα,πορνεια κ.τ.λ ολα στο κεντρο.Δεν νομιζω οτι θα αλλαξει κατι τις επομενες δεκαετιες θα πρεπει αρχικα να αγορασουν οι δικοι τους ολο το κεντρο πρωτα και μετα θα δειτε(οσοι θα ζειτε)την πραγματικη αλλαγη(γιατι τωρα ολα αυτα καραγκιοζιλικια ειναι).

      1. Καλά ήσασταν με τα παιδάκια στην άλλη παραλία. Νομίζεις δεν φαίνεστε ποιοι είστε; Πάλι είτε παιδικά μιλάτε όπως αλλού είτε με κακία γιατί είστε μέσα στα απωθημένα

Comments are closed.