Απίθανο τρολάρισμα Χ.Ζαραλίκου σε Κ.Μητσοτάκη: Ως «MC Μωυσής» απαντάει στον Μιθρυδάτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
zaralikos

Ο κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος τρόλαρε «ανελέητα» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη διαδικτυακή του εκμπομπή, με αφορμή το αντικυβερνητικό τραγούδι του ράπερ Μιθρυδάτη «Για να μη στα χρωστάω», το οποίο προκάλεσε «τριγμούς» στους εναπομείναντες υποστηρικτές της ΝΔ.

Συγκεκριμένα ο Ζαραλικός, εμφανίζεται ως «Μωυσής», ένα από τα παρατσούκλια που έχει δώσει στον πρωθυπουργό ο φιλοκυβερνητικός Τύπος,  ο Ζαραλίκος απαντά με σκληρό ύφος στον «πλεμπαίο» Μιθριδάτη και καλεί τον Χαρδαλιά να κλείσει το YouΤube για… διασπορά ιού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το “Μωυσης”, δεν ειναι παρατσουκλι! Και τον αποκαλω ετσι, πριν τους φιλοκυβερνητικους! Κι’ αυτο, γιατι ειχα διαβασει, το παρακατω αρθρο! Οπως και αλλα, σχετικα αρθρα!

    Ποιός ήταν ο Μωρίς Μητσοτάκης;;

    Αποσπασμα

    Η Εφιαλτική οικογένεια Μητσοτάκη είναι διαρκώς υπο διωγμό. Από τους Τούρκους τους Γερμανούς και τους Έλληνες. Καταδιωκόμενη από τους Τούρκους όπως λέει o βιογράφος τους, έφθασαν στην ελεύθερη Ελλάδα.

    «Ο Κωστής (ΓΕΡΟΚΩΣΤΗΣ) Μητσοτάκης γεννήθηκε στη Μονεμβασιά της επαρχίας Επιδαύρου Λιμηράς από γονείς πρόσφυγες της αποτυχημένης Κρητικής εξέγερσης του 1841. Κατά τον Νικ. Β. Τωμαδάκη, καταγόταν από τη σημαντικότατη οικογένεια των Ανδρεαδάκηδων από το Χορδάκι του Ακρωτηρίου, οι οποίοι κυνηγημένοι από τους Οθωμανούς, υποχρεώθηκαν να αλλάξουν το επώνυμό τους. Ένας κλάδος της οικογένειας αυτής πήρε το όνομα Μητσοτάκη. Ο αδελφός του Νικόλαος τον έλεγε «ορφανό» γιατί γεννήθηκε αφού πέθανε ο πατέρας του, του οποίου πήρε και το όνομα».

    Ο αδελφός Νικόλαος, είναι ο Μωρίς που υπογράφει το προικοσύμφωνο του 1864 μαζί με τον φοιτητή Κωστή.

    Για ποιο λόγο άλλαξαν το επίθετο τους από … Ανδρεαδάκης σε Μητσοτάκης, αφού ήταν ήδη στην ελεύθερη Λακωνία-Μάνη είναι μια προφανέστατη αντίφαση .
    Τι θα τους έκαναν οι Οθωμανοί(που δεν υπήρχαν) στην Μονεμβασιά ;
    Και γιατί τα «Μητσοτακέικα σπίτια» στην Μονεμβασιά είναι μαζί με τα «εβραϊκά σπίτια»; Τυχαίο;

    Για τον Μωρίς-Νικόλαο δεν μας λένε αν γεννήθηκε στην Κρήτη ή στην Μονεμβασιά.

    Πάντως, το Μωρίς είναι υποκατάστατο του Μωυσής για τους Εβραίους. …

    https://anastoxasmoi.gr/ποιός-ήταν-ο-μωρίς-μητσοτάκης/

Comments are closed.