Απίθανο βίντεο: Ουρακοτάγκος σε ζωολογικό κήπο φορά γυαλιά ηλίου που έπεσαν από επισκέπτη

Κοινοποίηση:
gatot2

Μια γυναίκα που επισκέφθηκε έναν ζωολογικό κήπο στην Ινδονησία, είχε μια στιγμή που θα έχει να διηγείται στα παιδιά της, ως κάτι που δεν συμβαίνει και τόσο συχνά. Μάλιστα, κατάφερε να καταγράψει το περιστατικό σε βίντεο, το οποίο έγινε γρήγορα διάσημο στα social media.

Οταν της έπεσαν τα γυαλιά ηλίου στον χώρο όπου ζουν οι ουραγκοτάγκοι, σίγουρα δεν θα περίμενε πως ένας από αυτούς θα τα έπαιρνε και θα τα φορούσε στο δικό του κεφάλι. Και μπορεί αρχικά να στεναχωρήθηκε για την απώλεια του πολύτιμου αυτού αξεσουάρ -ειδικά τους θερινούς μήνες- όμως αποζημιώθηκε με το υλικό που κατάφερε να καταγράψει.

Στο βίντεο που «τράβηξε» η χρήστης του TikTok με όνομα προφίλ Lola Testu, εμφανίζεται ένας μεγάλος ουρακοτάγκος να πηγαίνει αργά εκεί που είχαν πέσει τα γυαλιά ηλίου και στη συνέχεια να τα παίρνει και να τα βάζει στα δικά του μάτια. Μάλιστα, το περίεργο θέαμα κατάφερε να τραβήξει την προσοχή και από το παιδί του θηλαστικού, που έβλεπε τον γονιό του με αυτό το περίεργο για εκείνο αντικείμενο στο πρόσωπό του.

Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται το μεγαλόσωμο ζώο να πετά μακριά τα γυαλιά, καθώς έπρεπε να επικεντρωθεί σε κάτι πιο σημαντικό για εκείνο και το μικρό του: το φαγητό.

Το βίντεο κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια θεάσεις στο TikTok, ενώ και τα likes έπεσαν βροχή. Φυσικά, το περιεχόμενο άρχισε να γίνεται δημοφιλές και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς δεν βλέπεις κάθε μέρα έναν ουραγκουτάγκο να φορά γυαλιά ηλίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: