Απίθανη ατάκα του Ντιέγκο Σιμεόνε: «Με τέσσερις φορές σεξ τον μήνα δεν παίζεις στην Ατλέτικο»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Το πρωτάθλημα στην Ισπανία ολοκληρώνεται την Κυριακή και ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποφάσισε να δώσει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Cadena Cope.

Ο 53χρονος Αργεντινός προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν απάντησε μόνο σε ποδοσφαιρικές αλλά σε … πικάντικες ερωτήσεις. Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ο Χοσέμπα Λαρανιάγκα ανέφερε στον Σιμεόνε ότι με βάση μία μελέτη «οι Ισπανίδες έχουν κατά μέσο όρο 56 σεξουαλικές επαφές το χρόνο» και στη συνέχεια τον ρώτησε «είστε περισσότερο Ισπανός, παρά Αργεντινός, από αυτή την άποψη;»

Ο Σιμεόνε πήρε αυστηρό ύφος και ρώτησε:  «Πόσες; 56; 56 τον χρόνο; Πόσο είναι το μήνα; Τέσσερις φορές τον μήνα; Όχι. Με τέσσερις φορές τον μήνα δεν μπορείς να παίζεις στην ομάδα μου».


Εν συνεχεία ρωτήθηκε και για τον δικό του μέσο όρο αλλά δεν έδωσε σαφή απάντηση: «15 το μήνα ίσως; Δεν πρόκειται να το πω… αλλά έχουμε καλό μέσο όρο»!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι παντρεμένος από το 2019 με το μοντέλο Κάρλα Περέιρα που είναι 16 χρόνια μικρότερή του και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κορίτσια. Ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Καρολίνα Μπαλντίνι και δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο.


Με την πρώτη του σύζυγο έχει τρία αγόρια που παίζουν όλα ποδόσφαιρο. Ο Σιμεόνε έχει απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ με τις σχέσεις του αν και δεν του αρέσει να βλέπει την προσωπική του ζωή στις εφημερίδες.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. χα χα χα τι λέει ο τυπος

Comments are closed.