Απέκλεισαν για 30 μέρες από την σελίδα του στο facebook τον δικηγόρο Ν.Αντωνιάδη οι αλήτες των hoaxes που συνεχίζουν τον φασισμό στο διαδίκτυο

Κοινοποίηση:
1

Παραθέτουμε παρακάτω κείμενο που βρίσκεται στον προσωπικό λογαριασμό facebook του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη,

Τον απέκλεισαν για 3ο μέρες από την σελίδα του οι αλήτες των hoaxes  – Συνεχίζουν τον φασισμό στο διαδίκτυο

ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΓΙΟΖΕΦ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (ELLINIKA HOAXES):
“Ερευνώντας ήρθαμε σε επικοινωνία με την χρήστρια (αρχική πηγή) που ανάρτησε τις φωτογραφίες στο Facebook, και η οποία επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της. Μας επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για ασθενή που είχε στην επίβλεψή της τον Μάιο 2020”

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ:

“Ερευνώντας ήρθα σε επικοινωνία με αυτούς που κρύβονται πίσω από τον Θανάση Περδικόπουλο και τα Ellinika Hoaxes, οι οποίοι επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Μου επιβεβαίωσαν ότι έβαλαν τον απόφοιτο να γράψει ό,τι παραμύθι του κατέβει, να ξεράσει όσο εμετό μπορεί να βγάλει, να πει ότι οι ακτινογραφίες ήταν του 2020, τον ασθενή να τον βγάλει ασθενή κόβιντ και την είδηση ότι οι ακτινογραφίες είναι του 2015 ψευδή και παραπληροφόρηση. Και όταν τους είπε ότι αυτή τη φορά πραγματικά δεν βγαίνει με τίποτα, αυτοί του είπαν ‘σκάσε και μη μιλάς, γι αυτό σε πληρώνουμε’”.
Γκεμπελίσκε Περδικόπουλε:
-Όταν εσύ μας αποκαλύψεις την “ανώνυμη χρήστρια” και αποδείξεις ότι οι ακτινογραφίες είναι πράγματι του 2020, γιατί και αυτό που έβγαλες άλλες έξι ημερομηνίες του 2015 έχει, η μία κοντά στην άλλη, και καμία του 2020,
τότε θα σου αποκαλύψω και εγώ τους δικούς μου ανώνυμους που μου επιβεβαίωσαν ότι σε πληρώνουν για να γράφεις τα εμετικά αρθράκια σου και να σκορπάς τις συκοφαντίες σου.
Α, και κάτι ακόμα:
Οι ανώνυμοι πληροφοριοδότες μου μού είπαν ακόμη ότι είσαι αναλώσιμος. Και εσύ και οι υπόλοιποι της συμμορίας.
Όταν έρθει η ώρα σας, μου είπαν, θα σας αφήσουν στην τύχη σας.
Ίσα που προλαβαίνεις να γράψεις ότι δεν έχω πτυχίο Νομικής και ότι ανώνυμη πηγή σού επιβεβαίωσε ότι με πληρώνει ο Τραμπ…”

IMG_1268

IMG_1274

IMG_1272

IMG_1273

IMG_1271

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΕΜΕΝΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ-ΑΝΤΙΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  2. Το εχω ξαναγραψει μια φιλη μου επεσε σε σελιδα του facebook με αναρτημενο βιντεο παιδοφιλιας οπου νταγλαρας κουτουπωνε κοριτσακι. Το εκανε αναφορα οπως και δεκαδες εκατονταδες αλλοι και η απαντηση που πηρε? Εν ολιγοις οτι καλα εκανε που το ανεφερε αλλα δεν παραβιαζει τους κανονες της κοινοτητας το βιντεο αυτο.Ωστοσο της εδιναν το δικαιωμα αν συνεχιζε να παραμενει δυσαρεστημενη και ενοχλημενη να τους μπλοκαρει και να τους κανει unfollow και unfriend η εναλλακτικα επικοινωνησει με τους διαχειριστες ωστε να μπλοκαρουν τετοιου ειδους αναρτησεις. Μεχρι τοτε φανατικη της ρουφιανοσελιδας ευτυχως ξενερωσε αφανταστα και εκανε διαγραφη λογαριασμου.

  3. Ελληνικά Hoaxes το καρκίνωμα του διαδικτύου. Μου Βγάλαν κι εμένα ψευδείς ειδήσεις στο Φεις.. Θα φάνε ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΤΙ στο τέλος που θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει. Έμπαινε Στέφανε, μαζί σου μέχρι τέλους να φύγει αυτή η “Σαπίλα” απ τον Κόσμο!

  4. Ποιός θα φανταζόταν ότι το ζαβό παιδί ενός ποπ τραγουδιστή της δεκαετίας ’60, θα γινόταν πρωθυπουργός της χούντας σε μία ευρωπαϊκή μπανανία.

  5. ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΩΝ XOAXES OI ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥΣ.

  6. Εγώ έγραψα ένα σχόλιο σε μία ανάρτηση τρίτου, τη λέξη “λάθρο”. Την άλλη μέρα πήγα να μπω και υπήρχε μήνυμα πως ο λογαριασμός μου στο YT διαγράφηκε γιατί υπήρξε παράβαση των όρων της κοινότητας!!!!!!!! Ούτε καν προειδοποίηση ούτε καν 30 μέρες τιμωρία. Μπαμ και κάτω με τη μία και ούτε δυνατότητα να ζητήσω επανεξέταση!!!!!! Θέλω να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να βγάλουν μία πατριωτική κυβέρνηση και όλα αυτά τα σταλινοκαθάρματα θα τα στείλω να σπάνε πέτρες στη Σιβηρία.

  7. Α,χα,χα! Λιώστε τους στις μηνύσεις! Είναι τόσο εριστικοί που οτι και να γράψουν ο κόσμος πιστεύει πάντα το αντίθετο.

  8. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να πέφτει το βάρος στα GR Hoaxes στρατιωτάκια με φασιστική αντίληψη και κρατική προστασία. Το πρόβλημα είναι η Πρόεδρος της Χούντας η οποία με έχει αναγκάσει να μην θεωρώ τον εαυτό μου Έλληνα αφού θεωρείται Ελληνίδα.. Ο πρωθυπουργός εντάξει είναι γνωστός και δεν θυμάμαι γιατί ο Τράγκας τον θεωρεί πανύβλακα ενώ εκτελεί πολύ καλά τα καθήκοντά του ως αρχηγός της Χούντας.
    Εκεί που πρέπει να δοθεί βάρος είναι στο κυνοβούλιο των 300 υποστηρικτών της Χούντας
    Βάρος πρέπει να δοθεί και στους φασιστοδημάρχους που η τοπική λεγόμενη «αυτοδιοίκηση » πάντα είναι όργανο κακουργίας εις βάρος των τοπικών κοινωνιών με κρατική βοήθεια. και επαγωγικά εις βάρος της Ελλάδας.
    Βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί και στην ΕΜΥ που είναι διαχρονικά χειρότερη από τα GR Hoaxes διότι παραπληροφορεί τον λαό και πνίγεται ο κόσμος

  9. Στεφανε κανε κατι … η ενημερωση προς χιλιαδες αναγνωστες απο τον κ Αντωνιαδη δεν πρεπει να χαθει
    Η ιδεα του Kostas SalonikaΙ ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!

    Kostas Salonika26|09|2020 στις 11:40
    Φασισταρια…ΧΙΟ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΒΗΜΑ ΕΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Κ ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ

  10. Μπράβο στο Αντωνιάδη για όσα κάνει αλλά φοβάμαι όταν θα τον κυνηγήσουν όπως τον Χίο, θα κινδυνέψει η ζωή του ανθρώπου ψάχνει στη βρωμιά και στη μπόχα στον υπόκοσμο μακάρι ο άνθρωπος να τα καταφέρει.

  11. Από το Facebook του Εβραίου Zuckerberg περιμένατε τίποτα άλλο;

  12. ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES είναι ΜΚΟ του Σόρος ! Και έχουν και πάρε δώσε με την Κυβέρνηση !

  13. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ,ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!…ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ…ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ…..ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!!….

  14. Φασισταρια…ΧΙΟ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΒΗΜΑ ΕΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Κ ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ

  15. Μήπως δεν ξέρουμε πως ζουν αυτές οι ιστοσελίδες πως χρηματοδοτούνται και γιατί υπάρχουν;;;;
    Παράγουν fake news που αναπαράγονται από λίγο μεγαλύτερες και μετά κάποιοι μεγαδημοσιογράφοι π.χ. Ευαγγελάτος , Χατζηνικολάου κ.λ.π. χρησιμοποιεί αυτό που ανέβασαν να κάνουν το κομμάτι τους και να ταίσουν με σανό τα πρόβατα (πρόβατα εμείς όλοι)
    Μόλις στραβώσει το πράμα όπως στο συγκεκριμένο η ίδια ιστοσελίδα ή κάποιο αδερφάκι της θα αναλάβει με άλλο ένα fake news να καλύψει το δημοσιογράφο.
    Τι δεν καταλαβαίνεται. Απλά μη βλέπετε τηλεόραση γιατί σας δουλεύουν.

  16. είναι τα ίδια τα πάρα-κρατικά ιντερνετικα hoaxes που κατέβασαν το ΜΑΚΕΛΕΙΌ απο το Facebook αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας ΧΊΟΥ
    και διερωτώμαι εφόσον ζούμε εναν παρακρατικο χουντικό εφιάλτη και ταυτόχρονα ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΜΊΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ποία ειναι η ορθή ρεαλιστική επιλογή μας?

    να ξαναβγαλουμε τον Σύριζα?? την πλέον ανίκανη και άχρηστη κυβέρνηση όλων των εποχων? ??

  17. Μια μαντρα @@..
    Το μονο που καταφερνουν ειναι να αυτοξεφτιλιζονται

  18. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK…ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΙΟΥ Η ΣΧΟΛΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ Η ΚΑΤΙ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΛΟΓΟ “ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK”!!! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΘΑ ΦΑΩ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ. ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΟΝΟ 61 ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΑ. ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟΥ.

  19. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΟΑΞ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜ@ΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠ@Τ@@ΝΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΜΜ@ΡΙ@ ΚΑΝΟΝΙΚΗ

    1. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΓΕΝΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΙ.

Comments are closed.