Απάντηση ΕΛΑΣ για τον «γιο αστυνομικού δίπλα στον 23χρονο» που φέρεται να δολοφόνησε τον Άλκη

Κοινοποίηση:
7603614e3c8f5b1150659b2f7e021ee0_XL

Απάντηση για την πληροφορία πως «γιος αστυνομικού» εμφανίζεται σε φωτογραφία δίπλα στον 23χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, δίνει η Ελληνική Αστυνομία.
Ειδικότερα, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει πως «σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε αστυνομικό που υπηρετεί σε θέση ευθύνης στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους», κατά τα «τελευταία τρία τουλάχιστον έτη δεν υπηρετούσε, ούτε και υπηρετεί γυναίκα αξιωματικός στη συγκεκριμένη υπηρεσία».
Στο τέλος της σχετικής ανακοίνωσης αναφέρει πως οι έρευνες για την ανθρωποκτονία του 19χρονου συνεχίζονται και «για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Υπενθυμίζεται πως για την εν λόγω φωτογραφία μίλησε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας του Άλκη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήρθαν ως γνώση του πληροφορίες που τον «ανησύχησαν», με σημαντικότερη μία φωτογραφία που είδε για πρώτη φορά το «πρόσωπο του 23χρονου» και δίπλα του φαίνεται «ο γιος της μέχρι πρότινος νούμερο 2 στο τμήμα δίωξης της αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: