Αν φέρει αυτό το ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ τότε σίγουρα ο Τσίπρας θα παραιτηθεί

Κοινοποίηση:
tsipras-800x450

Στη συνείδηση του κόσμου έχει κυριαρχήσει η αντίληψη ότι δεν υπάρχει αντικαταστάτης του Αλέξη Τσίπρα.

Έχει κυριαρχήσει η πεποίθηση ότι αν ο Τσίπρας αποχωρήσει από την ηγεσία, τότε σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στο 3%.

Πριν από τις πρώτες εκλογές, από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε δηλώσει δημόσια ότι αν το κόμμα του ηττηθεί με 6 μονάδες, τότε και για την ηγεσία θα υπάρχουν κυρώσεις. Μετά τη συντριβή δεν αποχώρησε από την ηγεσία με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να οδηγηθεί στις δεύτερες κάλπες ουσιαστικά ακέφαλος.

Τι θα συμβεί, όμως, αν ο ΣΥΡΙΖΑ πάει χειρότερα στις 25 Ιουνίου.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράψει ποσοστό μικρότερο από 20% η παραίτηση Τσίπρα θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΛΟΓΙΑΣΕ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΛΑΤΡΗ ΤΩΝ ΠΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΛΙΔΑΤΗΣ ΖΩΗΣ.

  2. Ο απολυτος κωλοτουμπας που αλλα λέει κι άλλα κανει γιατι δηθεν δεν υπαρχει αντικαταστατης.
    Κολοκυθια τουμπανα.
    Οχι οτι ο κουλης ειναι καλυτερος αλλα τον εχει τον πινοκιο μια χαψια στο λεγειν

  3. Στην Ελλάδα τα παράδοξα!
    Αντί να λογοδοτεί η κυβέρνηση για τις αστοχίες κ τα λάθη, λογοδοτεί η αντιπολίτευση!
    Όταν ένα κόμμα είναι στην εξουσία κ χάνει τις εκλογές ο ηττημένος αρχηγός παραμένει, αρχηγός του κόμματος!
    Καλή τύχη Ελλάδα

  4. Αντε χάσου Τσίπουρα, αγράμματε κατσαπλιά, χορηγέ της Κούλας, με την μαλακία που σε δέρνει το ζαβό φαντάζει σωτήρας της Ελλάδος.

  5. ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ, Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ. ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ (θα βοηθησει ο συριζα σε αυτο)

    1. Οταν θα εχεις χασει τα αυγα και τα πασχαλια και την μιση Ελλαδα,τοτε ξαναπες την παπαρια οτι με τον Κουλη θα ξεσηκωθει ο κοσμος.Το συστημα που υπηρετει ο Κουλης εχει προβλεψει ακομα και για τους εχοντες νοημοσυνη,να μην μπορουν να αντιδρασουν.Ποσο μαλλον τα χαπατα του 41%.Τιποτα δεν εχετε δει ακομα.

    2. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Κάτι σαν και σένα έδωσαν στο Κούλη 41%. Καταρχάς μάθε να μιλάς πολιτισμένα και μετά αφού ξεπλυνεις με χλωρίνη τη γλώσσα σου ζήτα συγνώμη για τη φρασεολογία σου. Ο Τσίπρας άφησε μαξιλάρι που προοριζόταν για το κόσμο στη δεύτερη τετραετία. Βιαστηκατε να ψηφίσετε το γιο του προδότη. Αν του δώσετε ισχυρή αυτοδυναμία θα υποφέρουμε όλοι. Ήδη το κόστος καυσίμων, ενέργειας και τροφίμων είναι δυσβάσταχτο. Σε ποια χώρα ζεις; Εκτός αν είσαι πλούσιος και σε εννοεί το πρόγραμμα του Μητσοτάκη.

Comments are closed.