“Αν και διαφωνώ με το αποτέλεσμα η μετάβαση θα είναι συντεταγμένη” η πρώτη αντίδραση του Τραμπ στην κλοπή του αιώνα και στην ανακήρυξη του Μπάιντεν ως προέδρου

Κοινοποίηση:
WASHINGTON, DC - OCTOBER 9 : President Donald J. Trump speaks during a signing ceremony for Executive Orders on transparency in Federal guidance and enforcement in the Roosevelt Room at the White House on Wednesday, Oct 09, 2019 in Washington, DC. (Photo by Jabin Botsford/The Washington Post via Getty Images)

Ο Τραμπ παραδέχεται ότι η προεδρική του θητεία έχει τελειώσει και υπόσχεται «συντεταγμένη μετάβαση», σύμφωνα με ανακοίνωση στον λογαριασμό του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου στο Twitter.

«Αν και διαφωνώ πλήρως με το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών, και τα γεγονότα με επιβεβαιώνουν, ωστόσο θα υπάρξει συντεταγμένη μετάβαση στις 20 Ιανουαρίου» είπε και πρόσθεσε: «Πάντα έλεγα ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για να διασφαλίσουμε ότι ότι μόνο οι νόμιμες ψήφοι θα έπρεπε να μετρηθούν. Και ενώ αυτό είναι το τέλος της μεγαλειώδους πρώτης θητείας μας στην ιστορία των προέδρων είναι μόνο η αρχή του αγώνα μας να κάνουμε την Αμερική Μεγάλη ξανά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: