Ανώγεια Κρήτης: Τι περιγράφει στην κατάθεση της για τον βιασμό η 32χρονη

Κοινοποίηση:
rethymno-dikastiria-1280x720

Στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου οδηγήθηκε λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα της Δευτέρας ο 33χρονος άνδρας από τ’ Ανώγεια, που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού 32χρονης, η οποία είχε πάει με την παρέα της στην περιοχή προκειμένου να παρακολουθήσει μουσική εκδήλωση.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου, σύμφωνα με το rethnea.gr,  είχαν συγκεντρωθεί μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου, που ύψωσαν πανό το οποίο έλεγε: «Για τους βιασμούς φταίνε οι βιαστές – Καμία μόνη».

 rethnea.gr
rethnea.gr

Η 32χρονη γυναίκα αναμενόταν να μεταβεί στην Εισαγγελία Ρεθύμνου,  ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ εκτιμάται ότι τις επόμενες ημέρες θα δώσει και συμπληρωματική κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτή την πρώτη κατάθεση αδυνατεί να περιγράψει ακριβώς τη ροή των γεγονότων και των όσων συνέβησαν από την μεταφορά της από την ταβέρνα στο ΚΥ Ανωγείων καθώς ήταν σε κατάσταση μέθης. Ωστόσο όπως είπε έχει εικόνες τις οποίες και  περιγράφει αποσπασματικά.

Ως προς τον 33χρονο, αναφέρει ότι έχει εικόνες, δεν είναι σε θέση να πει αν ήταν αυτός 100% λόγω της κατάστασης της όντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η εμπλοκη του ωστόσο προκύπτει από  δυο δεδομένα  πρώτον ότι αυτός τη μετέφερε στο κέντρο υγείας και δεύτερον οτι ο ίδιος παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την 32χρονη προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι έγινε με την δική της θέληση η ερωτική συνεύρεση.

Μεγάλη βαρύτητα έχει και η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εντοπίζονται ίχνη κακοποίησης και συγκεκριμένα αμυχές, εκδορές, μώλωπες αλλά και ρίξεις.

cretalive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: