Αντώνης Λουδάρος για το #metoo: “Ναι ρε φίλε τώρα το θυμήθηκαν, δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη, έχει η δικαιοσύνη”

Κοινοποίηση:
loudaros

Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Mega καλημέρα και μεταξύ άλλων μίλησε και για το κίνημα Metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου:

“Έχω ακούσει πάρα πολλά σχετικά με αυτό το ζήτημα. Ακούω και το «τώρα το θυμήθηκαν». Ναι ρε φίλε τώρα το θυμήθηκαν, να βάζουμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας. Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι άποψη, έχει η δικαιοσύνη άποψη για τις καταγγελίες» είπε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Άλλη λουλού από ‘κει. Να δω πού θα κρύβονται όλοι αυτοί οι χαχόλοι και οι βιασμένες που το απέκρυψαν για να μην βλάψουν την καριέρα τους όταν, σύντομα, θα πρέπει να πολεμήσουμε τους σκατότουρκους. Η Ιστορία διδάσκει ότι όλοι αυτοί, νομοτελειακά και θα κουρνιάξουν στην φτερούγα του εχθρού και θα φυλακίσουν τον Κολοκοτρώνη. Γκιαούρηδες…

  2. Και δεν είναι μόνο ότι τώρα το θυμήθηκαν είναι ότι αρκετοί γνώριζαν και τα συγκάλυπταν , δεν γίνεται να δουλεύεις χρόνια στον ίδιο χώρο και να μην ξέρεις τι γίνεται στο διπλανό καμαρίνι .

  3. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ…ΑΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΝ ΤΟΤΕΣ

    1. Μαλακίες! Καλά λέει ότι οι γνώμες είναι όσες και οι κ@λοτρυπίδες και ισάξιες…

Comments are closed.