Αντώνης Κανάκης: Δε γίνεται τα πράγματα που φτάνουν στο σπίτι μας να έχουν μέσα ποντίκια

Κοινοποίηση:
kanakis-vid-scr

Ένα αδιανόητο περιστατικό που συνέβη σε συνεργάτη του εξιστόρησε ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, ενώ ενημέρωσε πως ήδη έχει γίνει η σχετική καταγγελία στον ΕΦΕΤ καθώς «δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματα»


Eνα αδιανόητο περιστατικό με θύμα έναν από τους συνεργάτες του αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Πέμπτης. Όπως είπε, μάλιστα, ο παρουσιαστής αμφιταλαντευόταν δυο ημέρες για το αν έπρεπε να το μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Αντώνης Κανάκης επεσήμανε πως δε θα πει ποιο προϊόν αφορά ή σε ποια εταιρεία αναφέρεται καθώς ο σκοπός που θα μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι να κάνει ζημιά στη συγκεκριμένη εταιρεία. «Δεν είναι ο ρόλος της εκπομπής μας αυτός ούτε θα θέλαμε να είναι ο ρόλος αυτός» σχολίασε ο παρουσιαστής.Remaining Time-0:00FullscreenMute
«Συνέβη σε συνεργάτη μας χθες. Έχουμε ακούσει κατά καιρούς ότι παίρνεις διάφορα συσκευασμένα προϊόντα και βρίσκεις διάφορα μέσα. Νομίζαμε ότι το 2022 δε συμβαίνουν πια και ότι συνέβαιναν παλιά. Ο δικός μας άνθρωπος χθες, άνοιξε τη συσκευασία, αδειάζει μέσα στην κατσαρόλα το περιεχόμενο, ανακατεύει και βλέπει κάτι τριχωτό. Και βγάζει όλο το πρόσωπο ενός μεγάλου ποντικιού. Να το μαγειρεύει για να ταΐσει τα παιδιά του» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Το υπόλοιπο ποντίκι βρίσκεται σε όλες τις υπόλοιπες συσκευασίες. Αν δείτε τις φωτογραφίες… άστο. Πώς γίνεται να μπει ένας αρουραίος να φτάσει στη μονάδα παραγωγής, να τον τεμαχίσει και να φτάσει στις συσκευασίες. Ο συνεργάτης μας έχει πάει στο ΕΦΕΤ να κάνει την καταγγελία. Δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Δε γίνεται τα πράγματα που φτάνουν στο σπίτι μας να έχουν μέσα ποντίκια» είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης σοκαρισμένος από το εύρημα του συνεργάτη του μέσα στη συσκευασία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Πιο μεγαλος ποντικος απο σενα δεν υπαρχει ,εχεις μουτρα χοιρου και μιλας ακομα? ξευτιλα του γλυκου νερου.

  2. Μήπως ειναι τα κατεψυγμένα λαχανικα ο μπαρμπαστάθης;

  3. Φάτε ακατέργαστα τα κόπρανα του Κυριάκου άφοβα με την χορηγία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και σε όποιον δεν αρέσει αρουραίοι και πόντικες

  4. Υπαρχει κοσμος που ακομα βλεπει αυτη την εκπομπη? μιλαμε για παρακμη.

  5. Νομίζω είναι το Pumaro, είχα ακούσει για παρόμοια καταγγελία στο Facebook με Καφέ χρώμα το έδειχνε κι έπαθα Σοκ…..

  6. Με τι μούτρα συνεχίζετε την εκπομπή ρε πορνόγεροι.

  7. Πάντως αν πρόκειται για τον uncle stathi παίρνει μεταφυσικές διαστάσεις το θέμα

  8. πρεπει να μαθουμε ποια ειναι η εταιρεια….

    1. Ε, που αλλού….;;;;;; Για αυτό και τον “λατρεύουν” οι γυναίκες! 😉😉🤮

    1. και μπαινει σε ολα τα Ελληνικα σπιτια….

Comments are closed.