Αντώνης Βογιατζής για Έλενα Αθανασοπούλου: «Απείλησε ότι θα καταγγείλει κι εμένα»

Κοινοποίηση:
elena-athanasopoulou

Μια νέα αποκάλυψη για την Έλενα Αθανασοπούλου βγήκε στο φως της δημοσιότητας από τον Αντώνη Βογιατζή. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τοποθετήθηκε σχετικά με τις κατηγορίες της 33χρονης γυναίκας, εναντίον γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό, παρουσιάζοντας και τη δική του εμπειρία όταν την είχε γνωρίσει.

Τις προάλλες, η Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία δεν κατονόμασε τον σκηνοθέτη που μηνύει, μίλησε για ένα «άγριο περιστατικό» που συνέβη στα 21 της χρόνια και είπε ότι «πενθεί για το κορίτσι που ήταν τότε», όπως ανέφερε πριν μερικές ημέρες στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Αντώνης Βογιατζής παραχώρησε σήμερα δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε επί του θέματος.

«Το συγκεκριμένο άτομο παλιότερα, πριν την περίοδο του Covid-19 ετοιμάζαμε μια ταινία κι είχε καλεστεί για έναν ρόλο. Ήταν μαζί με μία άλλη συνάδελφο και κάναμε δοκιμαστικό να δούμε την έκφραση κι αν μπορεί να βγάλει τον ρόλο. Ήταν συνεχώς σε μία κατάσταση επίθεσης και κολακείας. Δεν μπορώ να πω ότι φλέρταρε ανοιχτά. Όταν φτάσαμε στο σημείο να της δώσω οδηγίες για μια σκηνή, αντέδρασε για το αν θα υπάρχουν ερωτικές σκηνές στην ταινία. Σε μια στιγμή μού είπε “Τι; Θα έχουμε ερωτικές σκηνές; Τι πράγματα είναι αυτά;”. Της είπα ότι αν δεν σου αρέσει ο ρόλος, μπορείς να αποχωρήσεις. Για καλή μου τύχη ήταν μαζί και η άλλη συνάδελφος γιατί δεν μου αρέσει να γίνονται καστ ενός ατόμου μόνο», είπε χαρακτηριστικά.

«Πάμε μετά από αρκετό καιρό, παίρνω την απόφαση να κάνω μια ταινία και καλώ την Έλενα και της λέω “υπάρχει αυτός ο ρόλος”. Ναι μου λέει, μια χαρά. Ετοιμάζουμε ένα meeting με τους ηθοποιους, για να εξηγήσουμε τι και πώς. Το συγκεκριμένο άτομο δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο, απ’ όταν μπήκε στον χώρο να επικοινωνεί προκλητικά με τους υπολοίπους. Δημιουργούσε πηγαδάκια με τους συναδέλφους, κάνοντας φλερτ με όλους. Τέλος πάντων, δεν μπορώ να επεκταθώ παραπάνω, γιατί είμαστε στον αέρα και είναι μεσημεριανή ώρα. Οι κινήσεις της, η ενδυματολογία της, η συμπεριφορά, όλα… Όταν λέω ενδυματολογικά, εντάξει, καλοκαίρι ήταν, αλλά άλλο να φοράς μια κοντή φούστα κι άλλο να τραβάς τη φούστα. Μέχρι που γύρισε και μου είπε ο σκηνοθέτης “τι είναι αυτό;”. Κάποια στιγμή, την έπιασα και της είπα “μαζέψου λίγο, σε παρακαλώ, να κάνουμε τη δουλειά μας”. Τότε, ήταν και η “βροχή καταγγελιών” του MeToo. Και τότε, μου λέει “έχω καταλάβει τι κάνετε εδώ και θα σε καταγγείλω στο ΣΕΗ”. Της είπα κι εγώ να πάει στο καλό και να κάνει ό,τι θέλει», περιγράφει ο σκηνοθέτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Στην αρχη του μητού βγηκαν οι σοβαρες.τωρα πηραν αερα οι ελευθεριων. Συνηθως πινουν πολυ .με αντρες. Σε ζευγαρακι κατασταση.Συνηθως γινονται λυωμα,τύφλα στη μπεκροκατανυξη. Τοσο τυφλα που μετα εχουμε το περιφημο φαινομενο” κενο μνημης “. Τουτεστιν δεν ειδα δεν ξερω δε φταιω. Α,και ολες λεν οτι περιπου κατι της εβαλαν ολες στο πιοτι ,αλλοιως ΠΟΤΕ δεν θα υπεκυπταν.Τελικα θελουν αποζημίωση. Τι καλα τι καλα. Το επαγγελμα καλα παει,ωσπου να ξεφτιλιστουν ολες

  2. Η ΑΛΛΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΙΑΣΕ Ο ΚΟΚΑΚΟΛΑΣ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ.
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ?

  3. Μετα την ξαφνικιτιδα των θαναταων απο τα…..εμβολια, τωρα εχουμε και την ξαφνικιτιδα των ……βιασμων…!!!
    Καυμενη Ελλαδα πώς σε καταντησαν………

  4. Αν ρωτήσω “πόσα πάει η βίζιτα” θα με βγάλουν και μένα στο metoo?

  5. ΟΛΕΣ ΒΙΑΣΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤ!

  6. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά φαίνεται χαζή. Πρέπει να την έχουν εκμεταλλευτεί πολλοί.

  7. Όταν είσαι ένα τίποτα και θέλεις να τραβήξεις τα φώτα πάνω σου πετάς λάσπη στους άλλους. Μας ζάλισαν με το Metoo, να μιλούσες μαρή όταν έγινε υποτίθεται, 12 χρόνια μετά δεν μπορεί να γίνει ιατρική εξέταση, άρα δεν υπάρχουν αποδείξεις, άρα λέει μπούρδες.

  8. Που να μάθουν τα καμώματα σου ελενακη στα βόρεια προάστια πριν μια δεκαετία

Comments are closed.