Αντώνης Βλοντάκης: «Έχω βγει από την πισίνα τρεις φορές γυμνός και δεν…»

Κοινοποίηση:
2c35899f-vlontakis

Ο Αντώνης Βλοντάκης φέτος δοκιμάζεται σε κάτι καινούριο και μέχρι στιγμής τα πάει πολύ καλά, καθώς δουλεύει αρκετά.

Ο αθλητής συμμετέχει στη σειρά του ΑΝΤ1, “Γυναίκα χωρίς όνομα” και ενσαρκώνει ένα ρόλο που του ταιριάζει.

Με αφορμή το νέο του επαγγελματικό βήμα, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη γιαγιά του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Πρω1νό. Φυσικά, μίλησε για τα επαγγελματικά του, όμως δεν έλειψαν και οι πιο πιπεράτες ερωτήσεις.

Αρχικά ανέφερε πως ξεχνάει συχνά τα λόγια του στη σειρά και ότι η Μαριάννα Τουμασάτου μπορεί να κλάψει σε χρόνο… dt: “Είναι τρομερή, απίστευτη! Της λες: “τώρα πρέπει να κλάψεις” και χρειάζεται μόνο ένα λεπτό για να το κάνει”! Όσο για το αν έχει κλάψει ο ίδιος για να κάνει έρωτα, απάντησε αρνητικά, ωστόσο, εξομολογήθηκε: “Έχω κλάψει σε χωρισμό μου πολύ”!
“Έχω πιει τενεκέδες νερό. Δεν είναι πολύ εύκολο, όταν παλεύεις και όταν από κάποια στιγμή τελειώνει η αναπνοή και σε βάζουν κάτω από το νερό.”, ανέφερε για τις δυσκολίες του επαγγελμάτος του, ενώ αποκάλυψε: “Έχω βγει από την πισίνα τρεις φορές γυμνός και δεν ήξερα τι να προστατεύσω εκείνη την ώρα”!

Ο Αντώνης Βλοντάκης όταν ρωτήθηκε από τη γιαγιά αν προτιμάει να είναι ηθοποιός ή αθλητής, τόνισε: “Ως αθλητής ήμουν δοσμένος 30 χρόνια, ενώ ως ηθοποιός κάνω το χόμπι μου, οποότε πιο εύκολο είναι αυτό που έχει δοθεί”. Τέλος, αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρός – 14 ετών – έχει καθίσει μπροστά στονκαθρέφτη για να θαυμάσει το σώμα του!

faysbook.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: