Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Η συγκλονιστική περιγραφή της για το τροχαίο που είχε το 2015

Κοινοποίηση:
antriana-paraskeyopoyloy-18-7-20

Για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το 2015 και το οποίος της σημάδεψε της ζωή μίλησε η δημοσιογράφος, Αντριάνα Παρασκευοπούλου στην εκπομπή «ΦλΕΡΤ».

Όπως είπε η ίδια, έκτοτε αντιλαμβάνεται την κάθε μέρα ως δώρο. «Ηταν μια δύσκολη στιγμή το 2015. Ο οδηγός παραβίασε το στοπ, οπότε με χτύπησε κάπως χαμηλά στον άξονα του αυτοκινήτου. Αυτό τούμπαρε στο αντίθετο ρεύμα. Σύρθηκα περίπου 60 μέτρα σε αυτή την κατάσταση. Κατάφερα να βγω και σώθηκα μόνο χάρη στη ζώνη ασφαλείας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι τη στιγμή του τροχαίου αισθανόταν ότι ήταν δεμένη κάπου.

«Πολλές φορές θεωρούμε ότι τέτοια τροχαία γίνονται μόνο αν βγούμε στην εθνική, αν βρέχει, αν υπάρχει υπερβολική ταχύτητα. Δεν είναι όμως κάτι τόσο μακρινό. Εμένα ήταν μια απόσταση ελάχιστα μέτρα από το σπίτι μου, λίγη ώρα πριν έρθω στη δουλειά. Μετά ακολουθεί ένα διάστημα περίεργο. Αισθάνεσαι σαν να ζεις σε μια ζώνη του λυκόφωτος. Δεν μπορείς να προσδιορίσεις ότι όλο αυτό τελείωσε. Πολλοί με ρωτάνε πως ένιωθα. Αυτό που νιώθεις από τη πρώτη στιγμή είναι πως το δώρο της ζωής δεν είναι στάνταρ. Αποτυπώνεται στο μυαλό σου, στην καρδιά σου, στην ψυχή σου ότι η κάθε μέρα είναι ένα δώρο», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: