Αντιδρά η Ν. Κονιτοπούλου για το εμβόλιο: «Δεν θέλω να το κάνω γιατί δεν έχω πειστεί – Αντισυνταγματικός ο υποχρ. εμβολιασμός»

Κοινοποίηση:
nasia-1024x681

Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” έδωσε η Νάσια Κονιτοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως δεν έχει εμβολιαστεί, καθώς, όπως τόνισε, δεν έχει πειστεί ακόμα.

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι μια απόφαση συνειδητή, την οποία έχω πάρει από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι κυκλοφόρησε το εμβόλιο. Δεν θέλω να το κάνω γιατί δεν έχω πειστεί. Τα εμβόλια πρέπει να δοκιμάζονται αρκετά χρόνια προτού βγουν στο εμπόριο και αυτό είναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί», είπε αρχικά η Νάσια Κονιτοπούλου.
Η Νάσια Κονιτοπούλου είπε στη συνέχεια: «Σκέφτομαι επίσης ότι τελικά δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό. Δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη πρόοδο. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι λάθος, είναι αντισυνταγματικό, είναι κατά της ελεύθερης βούλησης του ατόμου, δεν συμφωνώ καθόλου».

«Εγώ δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτα, θα προσπαθήσω να βρω το δίκιο μου. Έχω τσακωθεί με πολύ καλή μου φίλη για το εμβόλιο. Είναι δικαίωμά μου να μη θέλω να κάνω ένα εμβόλιο. Και να κολλήσω, θα το ξεπεράσω όπως κάθε ίωση που κολλάω κάθε χρόνο», πρόσθεσε επίσης η Νάσια Κονιτοπούλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Τι πιο απλο ειπε τα αυτονοητα και μπραβο της και μαγκια της.
    Της βγαζω το καπελο…
    Οσο για τους ηλιθιους μπολιασμενους που πεταγονται σαν την πορδη εδω μεσα θαθελα να σας ακουσω και του χρονου να μας κατηγορατε παλι αν θα ζειτε ομως πολλοι απο εσας πλεον κοροιδα η αν θαχετε καποιο κουσουρι για να θυμαστε την αναμνηστικη δοση γιδια…

  2. χανεται ο φραγκας και σου λεει γιατι να γινει ο πετρακος αρχηγος κατσε να κατεβω και εγω τοσοι ψεκες ποιον θα ψηφισουν
    ο πετρακος οιο εξυπνος ειναι απο μενα

    1. Μαλλον δεν θα δεις την συνεχεια που περιεγραψες…

  3. Αν κανεις το εμβολιο κυνδηνευεις δυο φορες…μια απο τις παρενεργειες τις τωρινες και τις μελλοντικες και μια απο το να κολησης γιατι και οι εμβολιασμενοι κολανε….να τα λεμε αυτα…αρα καλυτερα να κυνδυνευσεις μια…..να κονομησουν θελουν τα λαμογια

  4. Θα το κάνεις, θα το παρακάνεις και θα πεις και πολλά τραγούδια και εσύ και όλοι οι όμοιοί σου.

    1. Εσύ τι τραγούδια λες; Τα ίδια με τον Χίτλερ και τον Μένγκελε; Ο κορωνοϊός έριξε όλες τις μάσκες των φασιστών.

  5. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  6. Μπράβο σου κοπέλα μου. Έτσι σκέφτονται όλοι οι νοήμονες. Μπράβο ο Θεός να σε έχει καλά.

  7. Μahala!Ἕτσι,κοῦκλα.Φαντάσου τό party πού θά ἐγένετω ἄν ὅλοι ἔπερναν τήν στάση σου!

  8. Οι γυναικες πια φοράνε παντελόνια..οι αντρες βλεπουν μπαλα μπαλα ..μην τους ξυπνησετε απο το ληθαργο τους

  9. ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ….

Comments are closed.