Αντιδράσεις του διοικητή του ΑΧΕΠΑ για το κορωνο-πάρτι

Κοινοποίηση:
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης σε δηλώσεις του στο ThessToday.gr τόνισε ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευλαβική τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, ενώ εκτόξευσε βολές κατά του κ. Χαράλαμπου Κοροξενού, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν παρών στην κοπή της πίτας, αφού δεν δουλεύει καν στο νοσοκομείο.

«Ότι έγινε κοπή βασιλόπιτας έγινε, αλλά ερχόντουσαν ένα-ένα τα άτομα και έπαιρναν τα κομμάτια. Όταν μάλιστα υπάλληλος του νοσοκομείου μου είπε “γιατί δεν καλέσατε τις προϊστάμενες κύριε διοικητά;” απάντησα ότι δεν επιτρέπεται να μαζευτούμε στο αμφιθέατρο παραπάνω άτομα από εκείνα που εκπροσωπούν βασικούς τομείς του νοσοκομείου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παντελιάδης.

Ο ίδιος συνεχίζοντας επισήμανε ότι «όπως επιτρέπεται σε ένα εστιατόριο να φάνε εμβολιασμένοι και να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον, το ίδιο έγινε και στο αμφιθέατρο. Είχαν καθίσει 25 – 30 άτομα σε χώρο 800 ατόμων, ήταν μέσα στο ΑΧΕΠΑ και όλοι εμβολιασμένοι, όλοι με rapid test, όλοι με μάσκες».

Ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ σημείωσε ότι η κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε μετά από τη συνάντηση που έγινε με 20 καθηγητές και με αντικείμενο την οικονομική κατάσταση του νοσοκομείου, ενώ πρόσθεσε «δεν δεχόμαστε καταγγελίες πλέον από ανθρώπους που λείπουν 11 μήνες τον χρόνο και πληρώνονται για 12 από το ελληνικό δημόσιο. Έχει όρια πλέον η κοροϊδία αυτού του λαού».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: