Αντί να ψάχνουν διαβατήρια για να φύγουν από την Αρμενία, πηγαίνουν ακόμα και με κάρα στην πρώτη γραμμή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Επική επίδειξη ηρωισμού και πατριωτισμού από τους Αρμένιους!

Χιλιάδες Αρμένιοι που δεν μπόρεσαν να επιστρατευθούν λόγω ηλικίας και άλλων συνθηκών, σπεύδουν κατά χιλιάδες με δικά τους μέσα στο μέτωπο του Ναγκόρνο Καραμπάχ για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους!

Πραγματικά στους δρόμους γίνεται το αδιαχώρητο καθώς εδώ και 24 ώρες με κάθε μέσο οι Αρμένιοι προσπαθούν να φτάσουν στην πρώτη γραμμή για να πολεμήσουν για την πατρίδα τους.

Οι μάχες συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ανάμεσα στις ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν και τους Αρμένιους στον ορεινό θύλακα Ναγκόρνο Καραμπάχ, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας στο Μπακού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ναι προς τα σύνορα όπως το είπε και ο Μιτσος.Κριμα τα λεφτά για όλα αυτά τα τατουάζ περικεφαλαίες ασπίδες τα γένια του ενός χρόνου τα φαρμακια για τα γυμναστήρια…

    1. Φίλος αν το πας για μένα και νομίζεις ότι με ξέρεις αν νομίζεις ότι με ξέρεις θα θυμάσαι κάποτε που έμπαινα μόνος μου και έσπαγε κεφάλια τα τατου είναι δικό μου θέμα και τα μούσια λογο στοχοποιησης από κάτι αδερφατα στον αριστερό χώρο και από ομοϊδεάτες της πλάκας και λοιπούς ο Θεός να τους κάνει συναδέλφους ένστολους και μάθε κάτι εγώ προσωπικά δεν παίρνω στεροειδή και ξέρεις πολύ καλά ότι το σπίτι μου τώρα με βλέπει αυτούς τους μήνες που η Υεμένη και Σομαλία έχει γίνει δεύτερο σπίτι μου

      1. Μητσε κανε κρατει το εχεις καψει,σταματα να παιζεις call of duty και battlefield μεγαλε!!! απλα get a job get a life!

        1. Καλά..φιλε αλλά εγώ δεν παίζω παιχνιδάκια στον υπολογιστή και αλήθεια σου λέω…και η δουλειά μου είναι να είναι εκεί δεν χρειάζεται να δουλεύω στο Ελλαδιστάν με μισθό πείνας…εσυ αδερφέ απόλαυσε τις ελευθερίες που σου δίνει η Ελλάδα και μην κοιτάς τους άλλους αν φούσκωναν ξεφούσκωσε τα μπράτσα του η αν έκαναν τατου δεν τα πήραν από την τσέπη σου τα χρήματα…εμεις ρισκάρουμε τις ζωές μας για κάποιους κοπανους να γυρνάνε στα σπίτια στις οικογένειες τους αυτά τα ολίγα

  2. Μπορεί ΤΩΡΑ να κάθονται με τα κινητά και τον φραπέ, σε περίπτωση πολέμου όμως, το DNA του γνήσιου ΈΛΛΗΝΑ και όχι του κάθε ελληνοποιημένου ‘αλβανοτρεχαγύρευε’, θα του μιλήσει στη γλώσσα της ΦΥΛΗΣ του…

    1. Γιααααα της αριας φυλης γιαααααα!!! σιγκ χειλ!!!!

  3. Σε αντίθεση με τους Σύριους, που μόλις ξέσπασε ο πόλεμος, αντί να καθήσουν να υπερασπισθούν τις πατρογονικές τους εστίες, έβαλαν τις ουρές στα σκέλια και ‘όπου φύγει -φύγει’, αφήνοντας τρίτους να πολεμήσουν τον δικό τους πόλεμο και πηγαίνοντας ζήτουλες σε τρίτες χώρες!

  4. Αυτή είναι η έννοια της φιλοπατρίας ! Οι Αρμένιοι δεν είναι απατριδες και προδότες για αυτό κάθονται να υπερασπιστούν τις εστίες και τα ιερά τούς!

  5. Έτσι θα τρέξουν και εδώ στην ελλαδα αν γίνει κανένα μπαμ με τους Μογγόλους. Με τα κινητά και τα καφεδια στα χέρια !!!!!

Comments are closed.