«Αντάρτικο» κήρυξε ο Κασιδιάρης!

Κοινοποίηση:

Αποφασισμένος να κατέβει κανονικά στις προσεχείς εκλογές με το κόμμα του, Ελληνες, εμφανίζεται ο Ηλίας Κασιδιάρης. Ο ίδιος μέσα από την ιστοσελίδα του κόμματός του, με βίντεο που αναρτήθηκε χθες, αναλύει το πώς θα είναι υποψήφιος και γιατί η αντισυνταγματική, όπως τη χαρακτηρίζει, τροπολογία της κυβέρνησης δεν πρόκειται να εμποδίσει την είσοδό του στη Βουλή. Συγκεκριμένα, στον ιστότοπο ανέβηκε βίντεο στο οποίο ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από τη φυλακή αναφέρει ότι το κόμμα του «έχει ξεκινήσει ήδη τη νομική μάχη ενάντια στο πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και θα νικήσει, διότι υπηρετεί το δίκαιο, την αλήθεια και την Ελλάδα».

Αυτό που υποστηρίζει είναι πως η τροπολογία αποκλεισμού του «εθνικού κόμματος Ελληνες» είναι «φωτογραφική» και πως ο Αρειος Πάγος θα τον απορρίψει ως αντισυνταγματικό, επομένως το κόμμα του θα συμμετάσχει στις εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν. Σύμφωνα με τον ίδιο, το ότι η ρύθμιση είναι «φωτογραφική» τεκμαίρεται και από όσα είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης από βήματος Βουλής την ημέρα ψήφισης της τροπολογίας, από όπου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Εδώ υπάρχει ένας στόχος, να μην επιτύχει το πολιτικό εγχείρημα Κασιδιάρη. Αυτός είναι ο στόχος. Αλλιώς να μην το συζητάμε».

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση νομοθέτησε την τελευταία στιγμή επί τούτω, προκειμένου ο Ηλίας Κασιδιάρης να μην έχει αρκετό χρόνο αντίδρασης για να σκεφτεί με ποιον τρόπο θα μπορούσε να οργανωθεί για να ξεπεράσει την απαγόρευση.

«Δύο χρόνια πριν θα έβρισκαν κάποιον τρόπο -δεν μπορώ να σας πω ποιος θα ήταν αυτός, αλλά κάτι θα σκεφτόντουσαν- για να μπορέσουν να επιτύχουν τον πολιτικό τους στόχο. Αρα, λοιπόν, καθαρά θέμα τακτικής, για όσους θέλουμε αυτό το πράγμα πράγματι να λειτουργήσει, ήταν η διάταξη να έρθει στο τέλος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αδωνις Γεωργιάδης, με τον Ηλία Κασιδιάρη να εξηγεί στο επίμαχο βίντεό του πως λόγω και αυτών των αναφορών η ρύθμιση που ψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ θα καταπέσει ως αντισυνταγματική από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ρύθμιση
Σημειωτέον πως στη ρύθμιση που ψηφίστηκε και βάζει μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατηγορώντας την Κουμουνδούρου ότι ήταν «απέναντι» και ότι δεν ήθελε να εμποδίσει την κάθοδο Κασιδιάρη στις εκλογές.

«Οι πράξεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν τέτοιες που δεν θέλησε να μπει μαζί με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ» είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ενώ συμπλήρωσε πως όλες οι ενέργειες για να μπει φρένο στη δράση της Χρυσής Αυγής έγιναν από κυβερνήσεις της Ν.Δ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

57 Σχόλια

  1. Black suns will rise again !! Λίγο υπομονή και θα σας πάμε πάλι για 1-2 κάτω !!!

  2. Ο Κούλης ο ανίκανος και ανεπάγγελτος τελείωσε, όσο και αν προσπαθεί δεν πρόκειται να δει 2η τετραετία … και όσοι τον ψηφίσουν είναι συνένοχοι στα εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού.
    Μόνο Κασιδιάρη για να υπάρξει φρένο στο ξεπούλημα της Ελλάδος !!!

  3. Ευγε Ηλια! Ανταρκτικο μεχρι τελους μπας κι ο ανιατος γκεσταπιτης Κουλης… νοσηλευτει σε κανα ψυχιατρειο! Χρησιμοποιησε και τη ΝΔ που τη μεταλλαξε σε κομμα πισωγλεντηδων!

  4. Οι πολιτικοί μας ξεπουλανε την Ελλαδα
    απ’ άκρη σ’ άκρη. Ξεκινησανε απο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ…
    Ο λαός φτωχοποιείται. Η ανεργία καλπάζει.
    Τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό
    για να δουλέψουν.
    Η εγκληματικότητα έχει φτάσει στα ύψη .
    Οι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμανοι λαθρομεταναστες κατακλύζουν τη χώρα
    και διαλύουν τον κοινωνικό μας ιστό.
    Ο πληθυσμός μας αλλοιώνεται δραματικά.
    Ειμαστε ο 5ος ποιο γηρασμενος λαος
    του Πλανητη…
    Η Ελλάδα αποχριστιανοποιείται
    ή μάλλον, ορθότερα, ισλαμοποιείται…..
    Σημασία για τους ανθελληνες πολιτικους μας
    έχει να διαφυλάξουν τα πολύτιμα κεκτημένα τους ,που προηλθαν απο παρανομο πλουτισμο….
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ..
    Τους αλλους ψευτοπατριωτες τους εχουν για δεκανικια……ειδαμε τι ρολο παιξανε οι Καρατζαφερης-Καμμενος-Βελοπουλος…..
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ
    και ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

  5. ΠΟΙΟΣ ΑΦΕΛΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.
    Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ !!!!!!
    ΜΟΝΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΛΗΝΤΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

  6. τον εκανε νααααα….
    αχ κουλα…πολυ κ@λοπαιδο ο κυριακοs

  7. Κάποτε ένας σοφός άνθρωπος είπε ότι” το πολιτικό κόμμα που θα αξίζει να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο, θα είναι αυτό που θα καταπολεμηθεί με όλα τα μέσα από τα υπόλοιπα ”

    Ο νοών νοείτω

  8. Αν διαβάζει αυτό το σχόλιο κάποιος νομικός του να τον προτρέψει να στραφεί στο ευρωπαϊκό δικαστήριο δικαιωμάτων του ανθρώπου και εκεί θα δικαιωθεί γιατί όντως η αντισυνταγματικότητα και η φωτογραφικότητα είναι πρόδηλες

  9. Για οσους πιστευουν οτι μεσα απο τον Αρειο Παγο θα βγαλουν δικαιη αποφαση,δυστυχως δεν καταλαβαν με τι εγκληματιες μπλεξανε.Χριστιανοδεξιε,ενας χαρτογιακας εισαι,μονο με ενα πτυχιο,και εισαι τοσο καφρος που νομιζεις οτι ο Μητσοτακης και πολιτικος ειναι,και ανηκει στην ΝΔ.Αν δεν μας κανεις πλακα,που σκεφτεσαι[τροπος του λεγειν]τοσουπεροπτικα και ανοητα,τσιμπα ενα κεφτεδακι[ακου δημοσιος υπαλληλος υψηλοβαθμος..Μονο αν γλειφεις χεσμενους κωλους]

  10. Με την σημαια του Χιτλερ η με την Ελληνικη ?Οταν μας πει τοτε ξανασυζηταμε !!

    1. ¨Οχι , με τή σημαία τού σφυροδρέπανου ,συντρόφισσα …………………

      1. σβαστικα και σφυροδρεπανο φερουν μονο οι πορωμενοι ασνθελληνες

  11. Φλερτάρει με τη Δικτατορία ο ¨Δημοκράτης¨ Κούλης .
    Ποιός είναι φασίστας?Αυτός ή ο Κασιδιάρης?

  12. Μπλόκο πρέπει να βάλει ο λαός στα κόμματα των μνημονίων, των σκεωρών, των υποκλοπών, του ανθελληνισμού και της καταστροφής της Ελλάδος.

  13. Α ρε τριμέγιστε Κούλη ετσι πως πάς σιγα σιγα θα καταργήσεις και τις εκλογές ,για να μείνεις αιώνιος πρωθυπουργός,και ας σε αποκαλούν Μαλ@@@@κα, Αλλά εσυ γνωριζεις πολύ καλά ποιοι είναι οι χοντρομαλ@@κες γκρέκο Neanderthal με γευση προβάτου, Σπείρε ΣΑΝΟ αβέρτααααααααααααααα !!!

  14. Δεν κήρυξε αντάρτικο. Διεκδικεί το δίκιο του. Αλλά ο Θεός λέει, άσε με εμένα να εκδικηθώ για σένα, να διεκδικήσω το δίκιο σου. Δεν θα την γλιτώσουν από τα χέρια του Θεού του Ζώντος. Έχε πίστη.

  15. Σιγά τα αίματα αν κατεβη στης εκλογές ξέρουμε όλοι ότι δεν μπορεί να τα κάνει γιατί θα λείπουν πολλά χριματα η’ θα έχει στρατό από εγκληματίες της χρυσής αυγης

    1. Ανοισιχος,…. αλλά και αγράμματος !!! Λολ ρε, έλεος…ουγκ…

  16. το κομμα θα κατεβει κανονικα, μην ακουτε τιποτα…τα κατωτερα δικαστηρια εχουν την ευχερεια να εκτιμουν οπως θελουν την καθε υποθεση, κι αν σε αδικησουν, σου λενε κανε εφεση, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ! ας μιλησουμε λογικα…τι θα γινει αν ο αρειος παγος εγκρινει την τροπολογια καταργωντας το τεκμηριο αθωοτητας? ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ..τι θα γινει αν ο αρειος παγος παραβει την αρχη της ελευθερης συμμετοχης οσων κομματων πληρουν τις απλες τυπικες προυποθεσεις? ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ! ποιος αρεοπαγιτης λοιπον, θα ρισκαρει να γκρεμιστει το νομικο οικοδομημα της χωρας, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ? μαθετε μπαλιτσα!και το σημαντικοτερο! επειδη ολα τα φιλοκυβερνητικα σαιτς, συμπεριφερονται σαν να εχει αποφασισει ηδη ο αρειος παγος, κι εμεις θα συμπεριφερομαστε σα να μη συμβαινει τιποτα, προετοιμαζομενοι κανονικα για τις εκλογες…σας διαβεβαιω, πως αυτο, τους σκαει! παντως, το μακελειο ομολογω πως μ εχει απογοητεψει λιγο…

    1. φυσικα και θα κατεβει στις εκλογες ο ηλιας και το ξερουν οι ιδιοι…ολα αυτα τα κανουν για να πουλησουν/παραδωσουν τα νησια στους τουρκους οπως το 74 με τη κυπρο που εριξαν την ευθυνη στη χουντα και το παπαδοπουλο ενω οι προδοτες ηταν ο καραμανλης,οι δεξιοι και τα κουμουνια!
      ετσι και τωρα θα προκαλεσουν μπαχαλο την περιοδο των εκλογων που δν θαχουμε βουλη…θα στησουν προβοκατσια επεισοδια ψευτονεκρους τυπου φυσσα και γρηγοροπουλου η κανονικες δολοφονιες οπως φουντουλη/καπελωνη και να βρουν ευκαιρια να μπουκαρουν οι τουρκογυφτοι

  17. Αντάρτικο ξεανταρτικο στην 2η κάλπη αυτοδύναμος θα βγει πάλι. Αφού τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις έχουν τελικά σώσει την πλειοψηφία του κόσμου καλοπέραση, καταθέσεις, περιουσία, διορισμούς, αναθέσεις έργων, μίζες, φτιαγμένοι οι περισσότεροι πάνω από 60%. Εμείς οι υπόλοιποι όσο κι αν φωνάζουμε απλά δεν βγαίνουν τα κουκιά. Διάβασα μόλις ότι στην κοπή της πίτας με τον Άδωνη Γεωργιάδη κοσμοσυρροή . Η μόνη περίπτωση να αλλάξει κάτι είναι κάποια στιγμή να βρεθεί ένας σαν το γέρο του Μωριά. Μέχρι τότε θα μας γλεντούν κανονικά.

    1. Με 6-7 κομματα στη Βουλη; Ξεχασε το, 42% θελει ετσι…

  18. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΗΛΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ

  19. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει ο Άρειος πάγος….η λογικη λέει ότι δεν θα ασχοληθεί και θα συμμετέχει κανονικά…..αν όμως το απαγορεψει σημαίνει ότι έπεσε τηλέφωνο και πιέστηκαν. Δεν θα πρέπει να τα παρατήσει ο Ηλίας όμως. Γιατί έρχονται σοβαρές εξελίξεις στην Ελλάδα…..καταρχήν έρχεται σεισμός δυνατός…….και μετά ελληνοτουρκικά …..έπειτα ο στρατός θα παραδώσει σε μια πατριωτική κυβέρνηση….γιατί όλοι οι άλλοι Θα έχουν εξαφανιστεί……λογικά Ηλία πρώτα ο Θεός θα είσαι μέσα…….Δεν θα ναι εύκολα παιδιά ,καλή δύναμη και ο θεός μαζί.μας….

  20. Δεν θα της βγη της ανθελληνικης και μασωνικης ΝΔ
    η ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ….
    εχουμε 3 εναλλακτικες λυσεις, εκτος απο την αποφαση του Αρειου Παγου….

    θέλει η βρωμερη ΝΔ την απαγόρευση κομματος
    που εναντιώνονται στην λαθρομετανάστευση,
    και να αποκλείονται απο τις εκλογες
    μόνο όσοι καταδικάζονται με βάση
    τον αντιρατσιστικό του Σαμαρά
    (το ψηφισε και ο Συριζα)….
    Δηλαδή η ΝΔ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ όσους δεν θελουν λαθρομουσουλμανους
    στην Ελλαδα των ανεργων..

    Θελουν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΤΗς ΒΟΥΛΗς
    ο Ελληνας να χασει τα πολιτικα Δικαιωματα που εχει
    και να τα εχει ο Ελληνοποιημενος Πακιστανος…….
    και ο Ελληνας να μετατραπει σε Μετοικο…….

  21. Θα μας κάνει μία λεσβία ό’τι θέλει; ΟΧΙ

  22. Κατεβαίνουν στις εκλογές κανονικά Και νόμιμα το Εθνικό Κόμμα Έλληνες και ο Ηλίας Κασιδιάρης.
    ΝΔ και Κούλης και ΝΤΠ τελείωσαν!!!

  23. H φωτογραφική, αντισυνταγματική δίωξη θα μπορούσε να είχε έρθει στην βουλή με ένα πολύ πιο απλό αλλά ειλικρινή τρόπο : «Απαγορεύουμε στον Ηλία Κασιδιάρη την ενασχόληση με την πολιτική επειδή δεν εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία των συναλλαγών μας με την εγχώρια και αλλοδαπή πλουτοκρατία»

    1. Ναι ναι.Μπλα μπλα μπλα.Τελείωσε ο κλασιδιάρης,τον τελειώσαμε εμείς οι αγνοί νεοδημοκράτες.Τώρα το καλύτερο που πρέπει να κάνει είναι επιτέλους να βρει μια δουλειά!!!!!!

      1. Εσυ κομματόσκυλο πήγαινε να φιλήσεις τα χεριά του κουλη , μπουμπουκου πλευρη και βοριδη να τους γλύψεις γιατι μεχρι εκει φθάνουν οι ικανοτητες σου

        1. Οι ικανοτητές μου φτάνουν μέχρι ένα ανώτερο πτυχίο ΑΕΙ,μια εξαιρετική δουλειά στο δημόσιο,ένα υψηλότατο μισθό κτλ εσύ να φανταστώ φτωχός, άνεργος,ανύπαντρος,απόφοιτος τεχνικού λυκείου και μένεις με γονείς?

          1. Τραγικός που πληρώνουν μαλακές σαν κ εμάς γιατί είσαι τόσο Προκόπης που με ένα πτυχίο μπήκες δημόσιο γιατί ήσουν άχρηστος να κάνεις κάτι μόνος σ μπράβο είσαι παράδειγμα για τα βιβλία του δημοτικού.

          2. Στο Α.Ε.Ι. πρέπει πολλούς μπάφους να έπαιρνες και διάφορα άλλα στους καθηγητές σου, για να σε περάσουν!
            ‘ικανότητές μου’, ‘Χριστιανοδεξιός’, με τόνο και κενά μετά τα κόμματα.
            Σε διόρθωσε απόφοιτος τεχνικού λυκείου.
            Βόδι.

          3. Τώρα τα είπες ωραία. Πες ότι είσαι κρατικοδίαιτος μια ζωή, τα παίρνεις από τότε που κατάλαβες πως λειτουργεί το δημόσιο και είσαι περήφανος γι’ αυτό. Αλλά όπως είπε και ο Σοφοκλής “Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου.”.

          4. Γι’ αυτό και το δημόσιο είναι ένα απέραντο κωλοχανειο. Γιατί δουλεύουν κάτι ρουφιάνοι,τσάτσοι σαν κι εσένα. Αλήθεια τα μαθήματα στην σχολή τα πέρναγες με τα θέματα που έδινε στην ΔΑΠ ΝΔΦΚ ο καθηγητής-κομματοσκυλο ή από τις ανταλλαγές θεμάτων που γίνονται πάντα υπογείως,ανάμεσα στις πολιτικές νεολερες;;;

          5. Τί με λες ρε σερσερή. Έχεις πτυχίο ΑΕΙ; Ανατρίχιασα μιλάμε!

          6. Πω ρε ζήλεια!να διαβαζάτε σκληρά οπως εγώ( και τόσοι άλλοι λαμπροί Έλληνες σαν εμένα) στο σχολείο και το πανεπιστήμιο,να δουλεύατε πολύ και να είχατε δημιουργικές ιδέες ώστε να φτάνατε ψηλα και εσείς και να μην είσαστε φτώχοι και μονιμώς στην αριστερή διαμαρτυρία σας..σας λυπάμαι άλλα ο κλασιδιάρης σας αξίζει..αν και τον τελειώσαμε οριστικά ..τον διαλύσαμε.Κυριακο Μητσοτακη σε ευχαριστούμε για όλα.

          7. Ρε κακομοίρη δημοσιουπαλληλάκο με ένα κωλοφτυχίο ελληνικού αεί μας κάνεις τον κόκορα; ;;

            έχουμε 3 μεταπτυχιακούς τίτλους από πανεπιστήμια του εξωτερικού εκ των οποίων ο ένας PhD βαρβάτο !!!
            σάλτα μωρή λουμπίνα και γλείψε κανένα πωλητικό να σε διορίσει στο δημόσιο….χαχαχα

            Υ.γ. και μένω σε μεζονέτα στην Εκάλη με πισίνα και χωρίς μαμάδες,… αντε και ξανασάλτα …

            ΗΛΙΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟ Κ@ΡΙΟΛΑ!!!!

      2. Ψόφο πουλημένο τομάρι της ΝΔ. Κασιδιάρης με 12% τρέμετε ΝΔούληδες

      3. Φτού σου , καθίκι τού αρχαιοκάπηλου Κούλη !!

      4. Βλακακο νδουλη,τελείωσα τα ΤΕΦΑΑ με 8 στο πτυχίο και είμαι γνώστης-πτυχιουχος τριών ξένων γλωσσών, Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Έφυγα το 15 στο εξωτερικό με 6 παιδιά και κατάφερα με εξετάσεις να εισαχθω σε Πανεπιστήμιο για να κάνω μεταπτυχιακό στον τομέα μου, ώστε να εξασκω στην κολύμβηση και στη ναυαγοσωστικη,υποψήφιους σε στρατιωτικές σχολές, ενώ ταυτόχρονα οργανωνω μία μικρή οικογενειακή φάρμα. Σου πληρώνω φόρους 2.500 ευρώ τον χρόνο, ντουκου και κας, συν αυτά που σου αφήνω από τις διακοπές που έρχομαι το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Εγώ σε ταΐζω και πολλοί άλλοι εδώ μέσα με τους φόρους μας για να τεμπελιαζεις στο δημόσιο με τους περισσότερους υπαλλήλους στην Ευρώπη. Όσο για την παροχή υπηρεσιών σας, υπό του μηδενός. Εσύ παρακαλάς ξένες δυνάμεις να σε εξοπλίσουν με μαχητικά αεροπλάνα, φρεγάτες και κορβέτες γιατί κάτι ρεταλια σαν κι εσένα διέλυσαν την πολεμική μας βιομηχανία και οτιδήποτε παραγωγικό. Εσύ είσαι ο αξιολυπητος,ο κακομοίρης και ο γλυφτης και όχι εμείς. Αν νομίζεις ότι δουλεύεις σκληρά, πήγαινε κανένα ταξιδάκι έξω να δεις τι σημαίνει πραγματική εργασία. Κατάλαβες Κουλή μου;;;
        *** Τον Ηλία ούτε τον υποστηρίζω, ούτε τον ψηφίζω, αλλά το άδικο δεν το θέλει, ούτε ο Θεός, ούτε και ο έξω από δω!!! Ραντεβού στο ντου από τους απέναντι, αλλά συγνώμη,το ξέχασα, εσύ θα πέσεις στα 4 γιατί είστε “αυτοκόλλητα” φιλαράκια. Την μπανάνα σου και στο κλουβί σου με τις άλλες τις τρελές που συμπορευεστε και οι δεξιουληδες και οι αριστερουληδες, χεράκι – χεράκι… Είναι άλλωστε και της μόδας. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ…

    1. Εσύ θα πάθεις στο τέλος, ότι ακριβώς τάζεις.

  24. Δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει κατι ο αρειος παγος και η ντελοδικαιοσυνη,τ α εχει κανονισει ολα η κουλα, δεν ειναι χαζη…
    ετοιμαστε εγκαιρα αλλο πολιτικο σχηματισμο,ας μπει καποιος αλλος μπροστα (ΣΤΕΦΑΝΟΣ?) και η εισοδος στη Βουλη με ενα 8-10% ειναι δεδομενη

  25. Λιακουρα κανε τα κουμαντα σου γιατι αλλιως θα αρχισουν να μας σφαζουν στο γονατο τα δειμοκρατικα τζιχαντια με τα σκατοσκυλα της Κουλομαφιας. Δεν μας βλεπω καλα με αυτους που μπλεξαμε. Τετοια πραγματα ποτε δεν ξαναγινανε στα χρονικα. Ακομα και η χουντα, δεν ηταν τοσο χουντα και μαλιστα γινανεε και πολλα καλα. Εδω ειναι δικτατορια αντιχριστων εβραιογλειφτών και πρεπει να ανατραπει πολυ βιαια για να ξεσκατωσουμε.

  26. Όποιος πιστεύει οτι η “δικαιοσύνη” στο Ελλαδιστάν είναι ουδέτερη…..

  27. Δεν μπορούν να μας σταματήσουν Ηλία. Μέσα στην βουλή στις επόμενες εκλογές.

  28. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,,ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ) ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…

  29. Ο/Η ποιες χώρες απαγορεύουν τη συμμετοχή κομμάτων στις εκλογές; λέει:

    τουρκία, κίνα, β κορέα, ουκρανία, αφρικανικές δικτατορίες. Και το κουλιστάν…

    1. Ο Κασιδιάρης δεν είναι δημοκράτης. Νεοναζί και χουντικός είναι.

      1. Πάντως , ανθέλληνας κομμουνιστής δέν είναι , όπως εσύ.

      2. Ηλιας μονο ρε βρωμιαρη αριστερε απλυτε ανεργε

Comments are closed.