Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον θάνατο του Νίκου Τσουμάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
νικος-τσουμανης6

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για το θάνατο του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη Μαρίνα της Καλαμαριάς από διερχόμενους ψαράδες.

Το αυτοκίνητο ερευνήθηκε ενδελεχώς, έγινε λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στο σημείο βρέθηκε νωρίτερα και ιατροδικαστής ο οποίος θα προσπαθήσει να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.

Την ίδια στιγμή, ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία, άφησε ο αθλητικογράφος Γ. Τότσικας, επικεφαλής του pressaris.gr και του Yellowradio, ο οποίος γνώριζε τον ποδοσφαιριστή.

Όπως ανέφερε επρόκειτο για ένα καλό, για ένα «χρυσό» παιδί που έπαιξε στην ομάδα του Άρη για δύο περιόδους και που στην παρούσα φάση όμως, ενδεχομένως να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα δεχόμενος μεγάλη πίεση από αυτά.

Μάλιστα το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή φέρεται να γνώριζε για τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Δείτε τι ανέφερε ο κ. Τότσικας: 

Νωρίτερα το πρωί, αφού έγινε γνωστή η είδηση θανάτου του Νίκου Τσουμάνη, δύο γυναίκες από μία γειτονική επιχείρηση άφησαν πάνω στο αυτοκίνητό του δύο μικρές ανθοδέσμες. Προχώρησαν στην κίνηση αυτή χωρίς να το γνωρίζουν όπως είπαν αλλά γιατί ήταν κρίμα που έφυγε άδικα ένα τόσο νέο παιδί.

grtimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έναν γνωστό μου που ήταν αρχηγός στο γυμναστήριο forum Καλαμαριάς κι έκλεισε επειδή είχε ΧΡΕΗ παντού τον βρήκαν αυτοκτονημενο και κρεμασμένο.

Comments are closed.