«Ανοίγω την πόρτα του γραφείου και…» – Άναυδη η Τατιάνα Στεφανίδου με αυτό που είδε να κάνει ο Νίκος Ευαγγελάτος

Κοινοποίηση:
nikosevtatiana

Άναυδη έμεινε η Τατιάνα Στεφανίδου με αυτό που είδε να κάνει ο Νίκος Ευαγγελάτος, αναφέροντας το τι συνέβη για την ίδια, ανοίγοντας την πόρτα του γραφείου.

Το ζευγάρι, λόγω του κοινού τους επαγγέλματος, έχει αρκετές φορές βρεθεί κάτω από την ίδια στέγη, όπως έχει γίνει στον ΑΝΤ1 ή το Epsilon. Οι δυο τους χαίρονται ιδιαίτερα, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, με την παρουσιάστρια να μην το κρύβει σε δηλώσεις της.

Η Στεφανίδου είχε μιλήσει κάποτε στο «Πρωινό», όταν το παρουσίαζαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, αναφέροντας το πόσο όμορφο είναι να βρίσκονται μαζί με τον Ευαγγελάτο, έστω κι αν τα ωράρια τους δε συμπίπτουν ιδιαίτερα.

«Χαίρομαι πάρα πολύ να τον έχω κοντά μου, σε προσωπικό επίπεδο πάντα. Η Φαίη και ο Γιώργος το ξέρουν καλά, είναι ωραίο να ανοίγεις την πόρτα του γραφείου σου και να ξέρεις ότι κάποια στιγμή – αν και τα ωράρια μας δεν ταιριάζουν – μπορείς να έχεις ένα βλέμμα, να δώσεις μια αγκαλιά στον άνθρωπο σου» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, συμπλήρωσε: «Είναι διαφορετική η δουλειά που ο καθένας μας κάνει και τυχαίνει να είμαστε στο ίδιο κανάλι, όπως συμβαίνει τώρα, άλλες φορές πολλά χρόνια να δουλεύουμε σε διαφορετικά κανάλια. Είμαστε επαγγελματίες, άρα δεν επιδιώκουμε να είμαστε στο ίδιο κανάλι ή σε διαφορετικό κανάλι, τυχαίνει μια έτσι μια αλλιώς».

Οι δηλώσεις εκείνες είχαν σχέση με τη συνύπαρξή τους στο Epsilon, η οποία πάντως μακροχρόνια δεν ήταν. Ο μεν Ευαγγελάτος βρίσκεται τώρα στο Mega, αποτελώντας ένα από τα «βαριά» χαρτιά του σταθμού, με το «Live News» να έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ειδικά στην περίοδο του πρώτου κύματος κορωνοϊού, η δε Στεφανίδου αυτή την ώρα, μετά τη λύση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, σκέφτεται ακόμη και την ακολουθία της… συνταγής Μενεγάκη, χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεργαστεί με κάποιο σταθμό την επόμενη σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Είναι που οι τίτλοι των άρθρων δεν μηνύονται, γι’αυτό γράφουν αρλούμπες …

  2. Πως το λέτε έτσι…κι εγώ νόμιζα ότι τον έπιασε με κανένα…..

  3. Ε τωρα ησυχασα μ αυτη την ειδηση και ο κατασκευαστης της δικαιουτε βραβειο πουλιτζερ

Comments are closed.