Ανοίγει ξανά ο ιστορικός Αστέρας Βουλιαγμένης…

Κοινοποίηση:
4

Ένας προορισμός παγκοσμίου επιπέδου αναδεικνύεται καθώς το επενδυτικό πλάνο για την αναγέννηση της Astir ολοκληρώνεται. Η επένδυση, συνολικού ύψους 650 εκατ. συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτήν τη στιγμή στη χώρα και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχειακών υποδομών, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών, τη σημαντική αναβάθμιση της μαρίνας αλλά και της εμβληματικής παραλίας της Astir.

Τα έργα ανακαίνισης του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens θα ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία τον Μάρτιο του 2019.

Η αναβάθμιση της Astir Marina αποτελεί πρόσθετο πυλώνα του πλάνου ανάπλασης, με στόχο να καταστεί εφάμιλλη με μαρίνες ορόσημα της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου, σε επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών. Επιπλέον, το επενδυτικό πλάνο περιλαμβάνει την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών ιδιωτικών κατοικιών, συμπληρώνοντας με αυτό τον τρόπο την εξέλιξη του προορισμού.

Φέτος, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία γεύση από το νέο «πρόσωπο» της Αstir. Η Astir Beach έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία της με αναβαθμισμένες υπηρεσίες και το νέο εστιατόριο Nice N Easy Seaside, ενώ παράλληλα το πρόσφατα ανακαινισμένο Matsuhisa Athens, παρουσιάζει στον εξωτερικό του χώρο το νέο infinity bar Umi.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: