Αννούλα Φλωρινιώτη: Θα κινηθεί νομικά για το ιατρικό λάθος που φέρεται να της στέρησε τον αδερφό της

Κοινοποίηση:
φλωρινιωτη-αννα

Η Αννούλα Φλωρινιώτη ένα μήνα σχεδόν, μετά το θάνατο του αδερφού της Νίκου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την μήνυση που αναμένεται να υποβάλει για το ιατρικό λάθος που φέρεται να στέρησε τη ζωή του αδελφού της.

«Μία φορά μόνο παντρεύτηκα, τον πατέρα της κόρης μου, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε, έκανε και ένα υπέροχο παιδάκι. Διάλεξε και μία υπέροχη γυναίκα», δήλωσε αρχικά η Αννούλα Φλωρινιώτη και πρόσθεσε: «Ο πρώην σύζυγός μου είναι δίπλα μου σε αυτή τη δοκιμασία που περνάω, όπως και όλες οι προηγούμενες σχέσεις που είχα.

Ωστόσο, είμαι μόνη μου».

«Δεν έχω δεχτεί ακόμα ότι έχει φύγει ο Νίκος μου, δεν το δέχομαι. Δεν έχω πενθήσει ακόμα για το παιδί. Έχουμε δρομολογήσει να κινηθούμε νομικά για το ιατρικό λάθος, να συναντηθούμε με τον δικηγόρο», παραδέχεται η Αννούλα Φλωρινιώτη για τον πρόσφατο θάνατο του αδελφού της, ο οποίος έδινε μία γενναία μάχη με τον καρκίνο.

«Δεν θέλω ακόμα να προβώ σε λεπτομέρειες. Δεν ξέρω αν θέλω να του κάνω κακό, μόνο για παραδειγματισμό», εξομολογείται η Αννούλα Φλωρινιώτη κλείνοντας τις δηλώσεις της στο Super Κατερίνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: