«Ανησυχούν» για την Μελόνι οι υμνητές του Αδώνιδος, του Πλεύρη και του Βορίδη!

Κοινοποίηση:
ΑΔΩΝΙΣ

Σε λίγο θα εκφράζουν την ανησυχία τους για το ότι η Ελλάδα είναι πρώτη στον δυτικό κόσμο σε θανάτους από ηρωίνη

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα πραγματικά δεν πρέπει να έχει συμβεί σε καμιά άλλη πολιτισμένη χώρα του δυτικού κόσμου. Μία «παρεΐτσα» έχει κάνει ρεσάλτο στην εξουσία, έχει επιφέρει την απόλυτη καταστροφή σε όλους τους τομείς, στα εθνικά θέματα, στην οικονομία, αλλά κυρίως στην απώλεια ανθρώπινων ζωών και όμως, καταφέρνοντας να ελέγξει τα μεγάλα ΜΜΕ με άφθονο δημόσιο χρήμα, παραμένει στην εξουσία συνεχίζοντας την καταστροφή.

Εφημερίδες της διαπλοκής που ευθύνονται – μαζί φυσικά με τις ιδιοκτησίες τους – για την άνοδο αυτής της παρέας στην εξουσία και την καταστροφή της Ελλάδας, «ανησυχούν» – με πηχυαίους τίτλους – για την άνοδο της «Ακροδεξιάς» στην Ιταλία!

Αυτή δηλαδή που έκαναν υπουργούς και ακόμα προσκυνούν τους υμνητές της χούντας, που θεωρούν φυσιολογικό να έχει η Ελλάδα υπουργό έναν τύπο που «προτιμούσε 1000 φορές να ξαναέρθει ο  Χίτλερ», εκφράζουν την ανησυχία τους για την άνοδο της Μελόνι στην εξουσία.

Σε λίγο θα εκφράζουν και τον αποτροπιασμό τους για το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι πρώτη στον δυτικό κόσμο σε νεκρούς από ηρωίνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: