Ανελέητο “κάρφωμα” στην Ρούλα Κορομηλά – “Βρε φίλη ξεχνάς ότι…” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
a39e8b_

Η Βάνα Μπάμπα μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» στο Open και σχολίασε τη συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Δεν είδα όλη τη συνέντευξη. Η Ρούλα είναι θρύλος, αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα. «Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας.

Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σού πάει περισσότερο. Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος, δεν τα κάνουν αυτά».

Η Βάνα Μπάρμπα είπε «Θα ήθελα τη Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη γιατί είναι χορτάτη» συμπλήρωσε με έμφαση η ηθοποιός. Όσον αφορά την αγαπημένη της κόρη και μια πιθανή συμμετοχή σε κάποιο ριάλιτι μόδας, η Βάνα Μπάρμπα σχολίασε με χιούμορ πως «αρχικά θα τσακωνόταν με όλους. Δεύτερον, δεν θα το άντεχε, ακόμα και η προσωπική τους ζωή πωλείται. Η Άννα Μαρία που κέρδισε το GNTM είναι κολλητή της». Για όσους, τέλος, την θεωρούν ατάλαντη, η Βάνα Μπάρμπα ξεκαθάρισε πως «μπορεί να έχουν δίκιο αλλά δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει. Δεν με νοιάζει γιατί έχω καεί και έχω αναστηθεί χιλιάδες φορές».

«Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, μου είναι αδιάφορη» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: