Ανεβάζουν ρυθμούς στον Παναθηναϊκό ενόψει της μίνι προετοιμασίας

Κοινοποίηση:
Σεμπάστιαν Παλάσιος

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει από χθες τον Μπερνάρ να επιστρέφει και να τίθεται στη διάθεσή του και από σήμερα ο Σέρβος αναμένεται να ανεβάσει κάπως τους ρυθμούς του προγράμματος.
Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα προπονηθούν δυο φορές, κάτι που θα κάνουν και το Σάββατο σε μια προσπάθεια του κόουτς της ομάδας να βάλει λίγο περισσότερη ένταση στο πρόγραμμα ενόψει και της συνέχειας της προετοιμασίας που θα λάβει χώρα στην Κύπρο από τη Δευτέρα.

Σταδιακά θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Αργεντινός που έχει ταλαιπωρηθεί από θλάση και έχασε τα παιχνίδια μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, κάτι που θα κάνει και τις επόμενες ημέρες.
Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αγωνιστεί σε κάποιο ή κάποια από τα φιλικά στην Κύπρο (τα ματς είναι κόντρα σε Χάποελ Μπερ Σεβά, Πάφο και Νέα Σαλαμίνα) και φυσικά θα είναι έτοιμος με την επιστροφή της ομάδας στις υποχρεώσεις, πρώτα στο Κύπελλο κόντρα στον Βόλο και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα με την έναρξη του δεύτερου γύρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: