Ανδρική μόδα – Ποια μπουφάν θα είναι στην μόδα αυτή τη σεζόν;

Κοινοποίηση:
Austria, Tyrol, portrait of man with hooded jacket on a hiking trip in the mountains

Τα ανδρικά μπουφάν ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα βασικότερα κομμάτια για κάθε ανδρική ντουλάπα αλλά και για κάθε άνδρα που θέλει να συμβαδίζει με την μόδα.

Λόγοι για του οποίους κάθε ανδρική ντουλάπα πρέπει να έχει ένα τζιν μπουφάν

Η ανδρική μόδα είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση και αυτό γιατί σε αυτήν εδώ και χρόνια υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα όπως για παράδειγμα τα τζιν μπουφάν. Η αλήθεια είναι ότι κάθε ανδρική ντουλάπα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον ένα τζιν μπουφάν, γιατί είναι ένα είδος που ταιριάζει με όλα τα στυλ και ρούχα. Μπορεί να φορεθεί από πολύ νωρίς το πρωί για τα πρώτα ψώνια της ημέρας, μέχρι και αργά το απόγευμα για καφέ ή για βόλτα. Το τζιν μπουφάν είναι ένα ένδυμα πασπαρτού και το μαγικό στοιχείο αυτού είναι το γεγονός ότι ταιριάζει το ίδιο υπέροχα με μια φόρμα όσο και με ένα τζιν. Δεν είναι λίγοι και αυτοί που το φορούν ακόμη και μέσα στο χειμώνα κάτω από ένα χοντρό μπουφάν ή ένα παλτό, με σηκωμένο γιακά για να δώσουν μια πιο φρέσκια πνοή σε ένα κατά τα άλλα κλασικό ντύσιμο. Όταν πρωτοεμφανίστηκε το τζιν μπουφάν στην ανδρική του εκδοχή, φοριόταν συνήθως από εργατικό προσωπικό ως ένα ένδυμα μεγάλης αντοχής και ανθεκτικότητας. Όσο περνούσαν τα χρόνια το τζιν μπουφάν άλλαζε λίγο την εμφάνιση του και προστέθηκαν σε αυτό στοιχεία που το καθιστούσαν έτοιμο να φορεθεί ακόμη και εκτός δουλειάς. Οι άνδρες της εποχής το λάτρεψαν και λίγο αργότερα το τζιν μπουφάν έγινε ένα από τα βασικότερα κομμάτια για κάθε ανδρική ντουλάπα.

 

Αγοράζοντας ένα ανδρικό δερμάτινο μπουφάν που θα «μαγέψει» τους πάντες

Αν ανήκετε στην κατηγορία των ανδρών που παρακολουθούν θέματα μόδας και θέλουν να συμβαδίζουν με αυτήν, τότε ίσως ήρθε ο καιρός να αρχίσετε να ψάχνετε όχι μόνο για μπλούζες και παντελόνια αλλά και για μπουφάν. Τα μπουφάν δεν παίζουν ρόλο μόνο στην καθημερινή μας ρουτίνα, αλλά μπορούν να παίξουν και τον πρωταγωνιστικό όταν πρόκειται για πιο επίσημες περιστάσεις. Δεν ταιριάζουν όμως όλα τα είδη μπουφάν σε τέτοιες περιπτώσεις. Μία από τις πιο κλασικές και πάντα trendy επιλογή είναι και το δερμάτινο μπουφάν. Αν λοιπόν μπείτε και εσείς στην διαδικασία να αγοράσετε ένα, τότε θα δείτε ότι η πιο συχνή εκδοχή του είναι σε μαύρη και σε καφέ απόχρωση! Το μαύρο δερμάτινο μπουφάν μπορεί αν φορεθεί όλες τις ώρες ακόμα και το βράδυ, σε αντίθεση με το καφέ δερμάτινο μπουφάν που μπορεί να φορεθεί από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα. Το καφέ είναι ένα χρώμα σε μπουφάν που δεσμεύει ως προς την ώρα που θα το φορέσεις και είναι σίγουρα κάτι που δεν μπορείς να φορέσεις με επίσημη ενδυμασία όπως για παράδειγμα με ένα κουστούμι. Μπορεί όμως να φορεθεί με το αγαπημένο σου παντελόνι για ένα χαλαρό ποτό με φίλους.

Stylish handsome man with a beard in a winter jacket with fur posing outdoors. Portrait of an elegant guy in beautiful clothes

Ποιο είναι το είδος του ανδρικού μπουφάν που είναι trendy και μπορεί να φορεθεί σε καθημερινή βάση;

Όπως ακριβώς για τις γυναίκες η τζιν φούστα – μια διαχρονική αξία που ποτέ δεν φεύγει εκτός μόδας, το ίδιο ισχύει και για το μαύρο πουπουλένιο μπουφάν για τους άνδρες. Είναι ένα είδος που εκτός από την λειτουργική φύση του, αυτή δηλαδή που μας προστατεύει από το κρύο, έχει και μια άλλη μορφή, αυτή της υψηλής αισθητικής. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι ένα είδος ρούχου που μπορεί να φορεθεί με όλων των ειδών τα outfit και να τα συμπληρώσει τέλεια. μπορεί να φορεθεί με αθλητικές φόρμες και τζόκεϋ καπέλο, αλλά και με το αγαπημένο σας τζιν και μπλούζα. Όποιος και αν είναι ο τρόπος που θέλετε να το βάλετε μην διστάσετε, γιατί αυτό το ρούχο πασπαρτού είναι αυτό που θα σας λύσει τα χέρια κάθε φορά που θα βρίσκεστε μπροστά από έναν καθρέφτη και δεν θα ξέρετε τι θα φορέσετε. Επενδύστε σε ένα τέτοιο μπουφάν και δεν θα χάσετε!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: