Ανδρέας Γεωργίου: Τι κρύβει η άγνωστη ζωή της ‘μούσας’ του; Συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Κοινοποίηση:
andreas_georgiou-750x430

Η πρωταγωνίστρια από την αγαπημένη σειρά «8 Λέξεις» του ΣΚΑΙ, συγκλονίζει με την συνέντευξη που παραχώρησε αποκαλύπτει πολλά πράγματα και μεταξύ αυτών δηλώνει πως οι καθηγητές της θεωρούσαν πιο σωστό να κάνει έκτρωση όταν έμεινε έγκυος.

Το μόνο που χρειάστηκε ήταν μια αγκαλιά για να πάρει δύναμη και να ζήσει το θαύμα της μητρότητας πριν καν ενηλικιωθεί, μόνη κοπέλα τότε και μαθήτρια Λυκείου… Τα χρόνια πέρασαν και μόλις στα 24 της η Ειρήνη Καραγιώργη μεγαλώνει δύο παιδιά και ταυτόχρονα πρωταγωνιστεί στο καθημερινό σίριαλ «8 λέξεις» του ΣΚΑΪ όπου ενσαρκώνει την Ηλιάνα Αρώνη, αλλά σε μία σπάνια εξομολόγηση στο YOU μιλάει για τον σημαντικότερο ρόλο που έχει αναλάβει στη ζωή της, αυτόν της μητέρας…

Τα δύσκολα πρώτα χρόνια στην υποκριτική, οι τέσσερις αδερφοί που στάθηκαν ως φύλακες-άγγελοι και οι συνθήκες που την οδήγησαν να δουλέψει από τα 14 της για να εξασφαλίσει σήμερα ένα καλύτερο μέλλον για τις κόρες της, Νεφέλη και Θάλεια.

Μπορεί να μην έχει λύσει όλα της τα προβλήματα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως σηκώνει τα μανίκια και παλεύει τόσο μπροστά στις κάμερες όσο και στην προσωπική της ζωή.

Τι όνειρα έκανες όταν ήσουν μικρή;
Ήθελα να γίνω δασκάλα, το οποίο εν μέρει κάνω τώρα γιατί διδάσκω σε παιδιά, αλλά το μεγάλο μου όνειρο ήταν να γίνω αεροσυνοδός ή ηθοποιός. Τελικά με κέρδισε το θέατρο.

Το επάγγελμα της αεροσυνοδού σού έχει μείνει ως απωθημένο;
Ως απωθημένο μού έχει μείνει η ανεμελιά, ζήλεψα που την είχαν τα υπόλοιπα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Τη χάνεις με ένα παιδί στα 17 σου γιατί πρέπει να του δώσεις τα πάντα και να είσαι ένα σωστό πρότυπο. Κερδίζεις όμως άλλα πράγματα, ανεκτίμητα.

Σε είχε συμβουλέψει κάποιος δικός σου άνθρωπος να μην κρατήσεις το παιδί;
Όχι από τους γονείς μου και τα αδέρφια μου. Υπήρχαν, όμως, συγγενείς μου που για αρκετό διάστημα με κοιτούσαν περίεργα. Βέβαια, το ξεπέρασαν όταν είδαν ότι μπορούσα να αναλάβω τις ευθύνες. Αυτό υπήρχε και στο σχολείο, όχι από τους συμμαθητές μου, αλλά από καθηγητές.

Υποψιαζόσουν ότι μπορεί να σχολιάζουν την εγκυμοσύνη σου πίσω από την πλάτη σου;
Ναι, και θεωρούσαν ότι θα ήταν πιο σωστό να έκανα έκτρωση, έφταναν στα αυτιά μου διάφορα. Έλεγαν μεταξύ τους «τι πρότυπο είναι στα 16 της, με την κοιλιά στο στόμα», και το άκουγα. Οι συμμαθητές μου ήταν δίπλα μου, στο μαιευτήριο ήρθαν με λεωφορείο για να δουν το παιδί, κανονική εκδρομή (γέλια).

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για το περιοδικό YOU

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: