Αναχαίτιση δύο Αμερικανικών βομβαρδιστικών από Ρωσικά μαχητικά, πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.

Κοινοποίηση:
79-744x465

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-27 και Su-30 απογειώθηκαν σήμερα από αεροδρόμια της χώρας για να παρακολουθήσουν και να αναχαιτίσουν αμερικανικά βομβαρδιστικά Β-1Β που πραγματοποιούσαν πτήση πάνω από ουδέτερη θάλασσα, στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Νωρίτερα η διοίκηση των αμερικανικών ενόπλων Δυνάμεων στην Ευρώπη και Αφρική είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν πτήσεις πάνω από την Ευρώπη και την Μαύρη Θάλασσα δύο βομβαρδιστικά B1-B Lancer.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διευκρίνισε ότι τα πληρώματα των ρωσικών μαχητικών προσέγγισαν σε ασφαλή απόσταση τα αμερικανικά αεροσκάφη, τα αναγνώρισαν ως αεροσκάφη στρατηγικής αεροπορίας В-1В και μετά από αυτό «τα αμερικανικά βομβαρδιστικά άλλαξαν πορεία και απομακρύνθηκαν από τα κρατικά σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

«Οι πτήσεις των ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών πραγματοποιήθηκαν αυστηρά με βάση τους διεθνούς κανονισμούς που διέπουν την χρήση του εναερίου χώρου» επισημαίνει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προσθέτοντας ότι τα ρωσικά μαχητικά επέστρεψαν στις βάσεις τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οχι παιζουμε!!!!!!! Δεν κανανε και την μαγκια να μπουν στιν ρωσικο εναεριο χωρο, να δουν τι εστι …βερικοκο!!!!!!! Τι ειναι Ελλαδισταν η Ρωσια, που πετουν οι τουρκοι πανω απο τα νησια μας και οπως παει θα πετουν και πανω απο την Αθηνα, και δεν κουνιεται φυλλο!!!!!!!!!

    1. Ότι το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους Ρώσους που πετούν κοντά στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ αλλά φυσικά δεν τολμούν να παραβιάσουν!!!!!!Αυτές οι πτήσεις και απο Ρώσους και απο Αμερικανούς είναι απλά για να δου χρόνο ετοιμότητας-αντίδρασης!!!!!!Τι είναι η Αμερική Ελλαδιστάν που πετούν οι τούρκοι πάνω απο τα νησιά μας και όπως πάεο θα πετούν και πάνω απο την Αθήνα και δεν κουνιέται φύλλο!!!!!!

    2. Θυμάστε τι έπαθαν τα ρωσακια σου στην Τουρκία βλάκα μου;

Comments are closed.