Ανατροπή στην αθώωση του ηθοποιού Γιώργου Καρκά για τον «βιασμό» του ταξιτζή! Γιατί η εισαγγελέας τον καθίζει και πάλι στο εδώλιο…

Κοινοποίηση:
karkas_1

Ξανά στο εδώλιο θα καθίσει ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς προκειμένου να δικαστεί εκ νέου για το βιασμό του 25χρονου οδηγού ταξί, μετά την έφεση κατά της απόφασης αθώωσης του που άσκησε η εισαγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες-του dikastiko-η εισαγγελέας εφετών Αρετή Σκαφίδα, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αθώωσης του ηθοποιού, η οποία είχε ληφθεί κατά πλειοψηφία (4 -3), μετά από αρκετές συνεδριάσεις του δικαστηρίου, στις οποίες επικράτησε ένταση καθώς η αντιδικία ήταν σφοδρή, με τον νεαρό αυτοκινητιστή να υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός των βίασε κατά τη διάρκεια κούρσας αφού προηγουμένως του είχε ρίξει κρυφά ναρκωτική ουσία στον καφέ του.

Διαβάστε περισσότερα στο PatKiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εσένα βρε αγόρι μου ακόμα δεν σε κάνανε σταρ και είσαι στα αζήτητα? Να σου πω τι φταίει? Έχετε βγει τόσοι πολλοί πούστηδες στην πιάτσα που πολύ λίγοι θα αξιοποιηθούν. Τα παλιά χρόνια που ήταν λίγοι πούστηδες στην πιάτσα το κύκλωμα τους φρόντιζε, τους τακτοποιούσε και τους έκανε σταρ. Τώρα που έχετε βγει χιλιάδες πουσταριά ποιόν να προλάβουν να φτιάξουν? Στο τέλος πολλοί από εσάς που νομίζετε “επειδή είμαι κουνίστρα όλες οι πόρτες θα είναι ανοικτές” θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ.

Comments are closed.