Ανατροπή στα Γλυκά Νερά: Βρέθηκε DNA του πιλότου στη μονωτική ταινία!

Κοινοποίηση:
bf6141_glykanera

Την ίδια στιγμή, που οι εξελίξεις με την ψυχολόγο της άτυχης 20χρονης Κάρολαϊν «τρέχουν», η Αστυνομία δεν έχει κάτι χειροπιαστό για τη ληστεία μετά φόνου!

Και αυτό διότι δεν βρέθηκαν ίχνη από DNA στα νύχια της άτυχης Καρολάιν ενώ δεν έχει εντοπιστεί ούτε και το όχημα διαφυγής των ληστών, καθώς οι κάμερες δεν βρήκαν το όχημα διαφυγής των τριών δολοφόνων – ληστών, παρά το γεγονός ότι ερευνήθηκαν βίντεο σε ακτίνα δυο τετραγώνων από τη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα, τα δακτυλικά αποτυπώματα του πιλότου που βρέθηκαν στη μονωτική ταινία δικαιολογούνται, αφού όπως φέρεται να είπε στις συζητήσεις με τους αστυνομικούς, οι δράστες δεν την είχαν μαζί τους αλλά αυτός τους την έδωσε.

Είναι δεδομένο, πως ο πρώτος κύκλος ερευνών δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και γι’ αυτό οι αστυνομικοί γυρνούν και πάλι στη σκηνή του εγκλήματος αναζητώντας τη λεπτομέρεια που θα λύσει το γρίφο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το έχουμε δέσει σχοινί κορδόνι πως υπήρξε ληστεία; Δε το αμφισβητούμε αυτό δηλαδή, παρότι δεν υπάρχουν στοιχεία πως άνθρωποι μπήκαν μέσα; Ωραίο κόλπο αυτό, ειδικά αν είσαι μασώνος, σκοτώνεις πχ τη γυναίκα σου και λες στους μπάτσους πως το έκανε μια λεγεώνα ληστών που μπούκαρε στο σπίτι αλλά δεν άφησε ούτε υδρατμό ούτε καταγράφηκε ποτέ σε κάμερες. Παίρνεις και το μωράκι αγκαλιά στη κηδεία για λίγο κλάψα και είσαι ελεύθερος κι ωραίος. Υποθετικά μιλάω….

  2. Μπορεί τα δακτυλικά αποτυπώματα του πιλότου που βρέθηκαν στη μονωτική ταινία να μπορούν να δικαιολογηθούν, αφού όπως φέρεται να είπε στις συζητήσεις με τους αστυνομικούς, πως οι δράστες δεν την είχαν μαζί τους αλλά αυτός τους την έδωσε….
    Όμως μην ξεχνάμε, πως στο εξώφυλλο του Σαββατοκύριακου 5-6/Ιουνίου 2021 (φύλλο 1.916) η Ακηδεμόνευτη Πατριωτική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ έγραφε:
    “ΑΘΩΟΣ ή ΕΝΟΧΟΣ” Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ;
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ Γιάννη Μαρή, ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ. ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και κουκούλωμα;
    Εμπλοκή της Μεγάλης Στοάς του “δικηγόρου του διαβόλου”, στη ματωμένη βίλα. ΜΑΣΟΝΟΣ, Η “ΜΑΪΜΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ”- ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ “ΓΑΛΑΖΙΑΣ” ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ!
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών !

  3. Έδωσε ο πιλότος την μονωτική ταινία στους δράστες??!!!

Comments are closed.