Ανατριχίλα στην Ορεστιάδα! Νεαροί όρθιοι ψάλλουν τον εθνικό ύμνο στην κεντρική πλατεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, μετά το σάλπισμα που έδινε το έναυσμα για την έναρξη υποστολής της σημαίας, όταν άρχισε από τα μεγάφωνα να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος και με τους πολίτες που βρισκόταν στα καφέ της πλατείας να έχουν σηκωθεί όλοι όρθιοι σε στάση προσοχής, είχαμε μια συγκινητική αντίδραση.

Κάποιοι νεαροί, που πιθανόν να είναι στρατιώτες ο οποίοι υπηρετούν την θητεία τους στην περιοχή μας, άρχισαν να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δε θα ντροπιάσω τα όπλα τα ιερά, ούτε θα εγκαταλείψω το συμμαχητή μου, με οποιονδήποτε κι αν ταχθώ στη γραμμή. Θα αμυνθώ και για τα ιερά και τα όσια και μόνος και μαζί με πολλούς και την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη αλλά μεγαλύτερη και ισχυρότερη απ’ όση την παρέλαβα. Και θα υπακούσω πρόθυμα σ΄αυτούς που δικάζουν κάθε φορά και θα πολιτεύομαι σύμφωνα με τους καθιερωμένους θεσμούς και σύμφωνα με όσους άλλους ο λαός με κοινή απόφαση θα καθιερώσει. Και σε περίπτωση που κάποιος θα αποπειραθεί να καταλύσει τους θεσμούς ή να μην πειθαρχεί σ΄ αυτούς, δεν θα επιτρέψω, θα αμυνθώ και μόνος και μαζί με πολλούς. Και θα τιμήσω τα πατροπαράδοτα ιερά.

    Μάρτυρες μου γι αυτά ας είναι η Άγλαυρος, Ενυάλιος, Άρης, Ζευς, Θαλλώ, Αυξώ, Ηγεμόνη.

  2. θυμάμαι όταν υπηρετούσα στον Λαγό το 2001 και βγαίναμε έξοδο,πάντα το έκαναν στην Ορεστιάδα και στο Διδυμότειχο αυτό και μπράβο τους

  3. Και αντί να πανε να τους σιγονταρουν τους τραβουσαν βίντεο οι ΑΛΛΟΙ Ελληναρες, ουστ ρε

  4. Και αντί να πανε να τους σιγονταρουν τους τραβουσαν βίντεο οι ΑΛΛΟΙ Ελληναρες, ουστ οσοι δεν πήγατε κοντά τους

Comments are closed.