Αναταραχή στην ΕΛΑΣ: Συλλήψεις αστυνομικών που εμπλέκονται σε μεγάλο κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Εμπλοκή αστυνομικών σε μεγάλο κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων αλλοδαπών, αποκαλύπτεται από την εν εξελίξει επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων για την εξάρθρωσή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο κύκλωμα μετέχει σημαντικός αριθμός επίορκων αστυνομικών που υπηρετούν σε Τμήματα Ασφαλείας και Γραφεία Διαβατηρίων αστυνομικών τμημάτων της Αττικής.
Αρχηγικό μέλος φέρεται να είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, αξιωματικός που υπηρετεί ως διοικητής σε Τμήμα Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής. Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν προσαχθεί αστυνομικοί για τους οποίους υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής τους στο κύκλωμα, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται κάποιοι από αυτούς να συλληφθούν και με την σε βάρος τους δικογραφία να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Έρευνες έχουν γίνει μεταξύ άλλων στα τμήματα ασφάλειας σε Καλλιθέα, Ομόνοια, Γλυφάδα και Ασπροπύργου.

Το κύκλωμα, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, εμπλέκεται ανάμεσα σε άλλα και σε υφαρπαγές ταυτοτήτων και διαβατηρίων από αλλοδαπούς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Χμμμμ! Παρανομες “Ελληνοποιησεις”, ε;;; Του Καμινη και της Γεννηματα και λοιπων, τι ηταν; Νομιμες; Αυτοι εκτος της αποθανουσης, δεν πρεπει να συλληφθουν; Δυο μετρα και δυο σταθμα; Δε λεει!

    * Σωρεία καταγγελιών για ελληνοποιήσεις – εξπρές μεταναστών!

    Είναι δεδομένο ότι Καμίνης και Μπουτάρης στήριξαν την εκλογή τους στις λαθραίες ψήφους …..

    * Βασιλης Κικιλιας: Πριν 1 μήνα όταν κατέθεσα ερώτηση στη #Βουλή για την υπόθεση των μαζικών & fast track ελληνοποιήσεων στην Α’ Αθήνας, ο κ. Χαρίτσης είχε μιλήσει για fake news. Τώρα φαίνεται πως έχει διαταχθεί ΕΔΕ για το θέμα.

    * ΕΔΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ!

    https://mobile.twitter.com/Vkikilias/status/1105359076672790528

    * 2018: Υπάλληλοι περιφερειών και δικηγόροι στο «κόλπο» με τις παράνομες ελληνοποιήσεις!

    2012: Όργιο προεκλογικών ελληνοποιήσεων από τη Φώφη Γεννηματα!

    Υ.γ. Αναδειξτε, το θεμα!

Comments are closed.