Ανανεώνει για τρία ακόμη χρόνια ο Αϊτόρ με τον Παναθηναϊκό

Κοινοποίηση:
Αϊτόρ

 

«Πράσινος» και μετά το καλοκαίρι θα συνεχίσει να είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα!

Ο εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στον φετινό, μαγικό πρώτο γύρο του «τριφυλλιού», αλλά και ο μεγάλος άτυχος της σεζόν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που θα τον κρατήσει εκτός μέχρι το φινάλε της χρονιάς, θα παραμείνει… κάτοικος Λεωφόρου!

Οι  δύο πλευρές βρίσκονται μια «ανάσα» από τη συμφωνία για νέο συμβόλαιο, που θα έχει διάρκεια έως το 2026! Το συμβόλαιο θα είναι συγκεκριμένα για 2+1 χρόνια.

Η μοναδική εκκρεμότητα είναι να υπάρξει συμφωνία και με τον μάνατζερ του 26χρονου Ισπανού εξτρέμ, όμως μεταξύ της ομάδας και του παίκτη υπάρχει οριστική συμφωνία και πολύ δύσκολα μπορεί να χαλάσει κάτι πια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, παραμένουν στο ρόστερ σχεδόν όλοι οι βασικοί παίκτες, που το συμβόλαιό τους έληγε το καλοκαίρι, καθώς έχουν ανανεώσει ήδη Μπαρτ Σένκεφελντ και Ρούμπεν Πέρεθ.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός εξτρέμ αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020, έχοντας καταγράψει στην πρώτη του σεζόν 24 συνολικά εμφανίσεις, όπου πέτυχε τρία γκολ. Την επόμενη σεζόν, με την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παρέμεινε στον σύλλογο από τον οποίο είχε τεθεί σε λίστα πώλησης και έγινε ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αφού σε 48 ματς βρήκε δίχτυα άλλες 17 φορές μέχρι τον τραυματισμό του στις 23 Οκτωβρίου και το ματς με τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: