Αναλυτής του CNN «συνελήφθη» να αυτοϊκανοποιείται κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης

Κοινοποίηση:
tobin

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο κορυφαίος αναλυτής του CNN και αρθρογράφος του περιοδικού «Νew Yorker» Τζέφρι Τόμπιν πιάστηκε να αυτοϊκανοποιείται κατά την διάρκεια σύσκεψης μέσω βιντεοκλήσης.

Στην συζήτηση συμμετείχαν δημοσιογράφοι από το αμερικανικό περιοδικό. Και σ΄ένα από τα διαλείμματα, ο 60χρονος κορυφαίος νομικός αναλυτής του CNN άδραξε την ευκαιρία και άρχισε τη… χειρωνακτική εργασία .

Ξέχασε όμως να κλείσει την κάμερα και ενώ ικανοποιούσε τις ορέξεις του, έγινε… ρεζίλι στους συναδέλφους του.

Μετά το διάλειμμα, εθεάθη να πιάνει το ευαίσθητο σημείο του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Το αποκαλυπτικό θέαμα έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «New Yorker Post» με τον 60χρονο Αμερικανό, απόφοιτο του Χάρβαρντ, να ζητάει συγνώμη από την οικογένειά του και να παραδέχεται το λάθος του ότι ξέχασε να κλείσει την κάμερα ενώ ικανοποιούσε τις ορέξεις του.

Μέσω κλήσης Zoom

«Έκανα ένα ηλίθιο λάθος, πιστεύοντας ότι ήμουν εκτός κάμερας», δήλωσε ο 60χρονος απόφοιτος της Σχολής Νομικής Σχολής του Χάρβαρντ ενώ παραδεχόταν το λάθος του στον ιστότοπο «Vice».

«Πίστευα ότι δεν ήμουν ορατός στο Zoom. Νόμιζα ότι κανείς δεν μπορούσε να με δει. Νόμιζα ότι είχα θέσει σε σίγαση το βίντεο Zoom», είπε.

«Ζητώ συγνώμη από τη γυναίκα, την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους μου».

Σύμφωνα με δύο από τους συμμετέχοντες στην virtual συζήτηση, η online συνομιλία ήταν μέρος μιας εκλογικής προσομοίωσης που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα και στην οποία έλαβαν μέρος μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας.

Κατά τη διάρκεια της εκλογικής προσομοίωσης, ένας από τους δημοσιογράφους υποδυόταν τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν και ένας άλλος τον πρόεδρο Τραμπ.

Εκπρόσωπος του περιοδικού «New Yorker» έσπευσε να δηλώσει ότι: «Ο Τζέφρι Τόμπιν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ ερευνούμε το ζήτημα».

Ο συντάκτης του περιοδικού, Ντέιβιντ Ρεμνικ απέστειλε και σχετικό mail στους υπαλλήλους:

«Αγαπητοί, όπως ίσως έχετε διαβάσει σε διάφορες ειδήσεις σήμερα, ένας από τους αρθρογράφους μας, ο Τζεφ Τόμπιν τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από ένα ατυχές περιστατικό μέσω κλήσης Zoom την περασμένη εβδομάδα»…

«Να είστε βέβαιοι ότι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτά τα θέματα και ότι το εξετάζουμε».

Το CNN πρόσθεσε ότι ο Τόμπιν ζήτησε να αποσυρθεί για ένα διάστημα από το δίκτυο, όπου έχει τη θέση του νομικού αναλυτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Που πας ρε Καραμήτρο; Εμείς, προ 3ετίας, σας κατατροπώσαμε. Αυνάνα εσείς, καρότα στο έντερο και σφηνάκι πηχτού floki-drink εμείς. Να μην ρωτήσουμε βέβαια αν υποστήριζε Μπάιντεν ο τρόμπας…

Comments are closed.