Αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Παλομίνο

Κοινοποίηση:
Χοσέ Παλομίνο

Αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για έναν κεντρικό αμυντικό, που τον είχε απασχολήσει πολύ έντονα το καλοκαίρι, τον Χοσέ Παλομίνο, προκύπτει κατά πληροφορίες από την Ιταλία.

Σύμφωνα με αυτές, στους «ερυθρόλευκους» αρέσει πολύ ο Παλομίνο και θέλουν πολύ τον Αργεντίνο αριστεροπόδαρο στόπερ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αταλάντα, στην οποία παίζει εδώ και μία ολόκληρη εφταετία, έχοντας χάσει όμως φέτος τη θέση του στα βασικά πλάνα του Γκασπερίνι, κυρίως λόγω κάποιων τραυματισμών, έχοντας μόλις τέσσερις συμμετοχές στα πόδια του (τελευταία πριν λίγες ημέρες στο 3-1 επί της Σασουόλο για το Κύπελλο, μπαίνοντας αλλαγή στο 80’).

Ο έμπειρος (5.4.1990) στόπερ έχει προκαλέσει, πάντως, και το ενδιαφέρον μίας ιταλικής ομάδας, της Σαλερνιτάνα, η οποία αγωνίζεται να αποφύγει τον υποβιβασμό και ο αθλητικός διευθυντής της Βάλτερ Σαμπατίνι ψάχνει για έτοιμους παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα του στη μάχη της σωτηρίας. Έτσι έχει ξεκινήσει συζητήσεις για τη μεταγραφή του παίκτη και περιμένει την απάντηση του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: