Αναγνώστης μας γράφει για την “Τρίτη παγκόσμια “κάθαρση”…

Κοινοποίηση:
makeleio2

Αναγνώστης μάς έστειλε το παρακάτω κείμενο, με το οποίο αναφέρεται στα γεγονότα που τον κάνουν να μιλάει για “τρίτη παγκόσμια κάθαρση”.

Αναλυτικά:

“Τραγική η κατάσταση μας, είναι θέμα όλων μας. Το πρωί συνδέθηκα με το κανάλι 4Ε που είχε σε απευθείας μετάδοση μέσω  ERTWeb  την πατριαρχική, συνοδική Θεία λειτουργία από τον ναό του Αγίου Γεωργίου ,με τον πατριάρχη στον θρόνο του .

Ο πατριάρχης μας δεν φορούσε μάσκα ,όλοι οι άλλοι φορούσαν ,ακόμα και οι διάκονοι του,που του κρατούσαν το βιβλίο που διάβαζε  ,ακόμα και αυτοί που θυμιάτιζαν .

Σε κάποια στιγμή κατεβαίνει από τον θρόνο και φορά το “φίμωτρο ” και πάει με την συνοδεία του ,όλοι ”φιμωμένοι ” εκτός από έναν νεαρό διάκο .

Έκανε το τελετουργικό που προβλεπόταν ,μπροστά στις ιερές εικόνες ,φορώντας το φίμωτρο και αποσύρθηκε στο ιερό .

Οι αιρετικοί το “κερασάκι”..

Εκείνη την ώρα έφτασαν και οι “Φράγκοι” αιρετικοί ,καρδινάλιοι κλπ και ανέβηκαν στους θρόνους τους για να παρακολουθήσουν ,να συλλειτουργήσουν ,δεν ξέρω .

Δεν άντεξα ,ούτε ήθελα να δω τι θα έκαναν  το άλλαξα …

Ατομική ευθύνη πλέον και “νέο πλήρωμα” 

Δεν σκέφτηκα να κατηγορήσω κανέναν ,αλλά τον ίδιο μου τον εαυτό ,που τόσα χρόνια μακριά από τον Θεό ,επέτρεψα να αλωνίζουν οι “ποντικοί” την Ορθοδοξία .

Ναι γιατί πιστεύω ότι ο καθένας έχει την ευθύνη ,για αυτό που βλέπουμε ,κανένας άλλος,είναι ατομική η ευθύνη .
Ο καθένας μας ξεχωριστά ,αν δεν του αρέσει αυτό που βλέπει ,να  ξεκινήσει τον δικό του αγώνα ,σαν να είναι αυτός που θα αναποδογυρίσει την “κατάσταση”..
Δεν είναι η ώρα για να κοιτάξουμε  γύρω γύρω ,,αλλά μέσα μας και να παρακολουθούμε τις οδηγίες ,συμβουλές για παράδειγμα του Μόρφου ΨΑΛΤΉΡΙ συνεχώς…….
Αυτό που συμβαίνει ,είναι αυτό που μας αξίζει
Πρέπει να φέρουμε τον Θεό, όσοι μπορούμε σε δύσκολη Θέση , αν τον ρωτήσει ο Αβραάμ ,αν έβρισκες “μερικούς” ελάχιστους ,θα τους κατέστρεφες;
Ας γίνουμε αυτοί οι λίγοι ,που θα βοηθήσουν τον Θεό να μην μας καταστρέψει και θα συνέλθουν και οι άλλοι .
“Προτύπωση ” των εσχάτων και το νέο πλήρωμα .

Πιστεύω ότι έχουν δεχτεί αρκετοί την “κλήση”του Θεού  ,δεν μπορείς να τους καταλάβεις ,δεν το  περιμένουμε ότι είναι αυτοί ,είναι άγνωστοι  και τους προετοιμάζει  “μυστηριακά “ο Θεός .

Από αυτούς θα βγουν οι νέοι ” Άγιοι “.που θα προετοιμάσουν τον κόσμο για την έλευση του αντιχρίστου .

Αυτά που ζούμε είναι μιά μικρή”προτύπωση “

 “Εργάζονται” πνευματικά σιωπηρά ,από αυτούς θα αναδειχτούν ,μετά από “ψήσιμο” οι ικανοί να τραβήξουν μπροστά Σε αυτούς θα υπάρχει ο πνευματικός ηγέτης ,που θα μας αναγεννήσει  .

Δεν πάει άλλο …πάμε για παγκόσμια “κάθαρση” 

Αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο ,θα έρθει η στιγμή που  θα “σκάσει ” ο πλανήτης ,από την δαιμονική ενέργεια και την απόσυρση της “χάρις” που επιτρέπει ο Θεός να συμβαίνει .

Πάντα η Ευρώπη ,το “πρόβλημα”  ..

Οι παγκόσμιοι πόλεμοι είναι το “σκάσιμο”” είναι η “εκτόνωση” ,της βαλβίδας που επιτρέπει ο Θεός ,για να εκτονωθεί η “δαιμονική ” ενέργεια ,που έχει καταλάβει μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας ,είναι “κάθαρση ” .

Από την Ευρώπη δημιουργήθηκε η μεγάλη “πόρνη Βαβυλώνα” που καταδυναστεύει τον κόσμο .

Η αποκάλυψη του Ιωάννου λέει ότι 

 ὁ ἀδικῶν ἀδικησάτω ἔτι, καὶ ὁ ρυπαρὸς ρυπαρευθήτω ἔτι, καὶ ὁ δίκαιος δικαιοσύνην ποιησάτω ἔτι, καὶ ὁ ἅγιος ἁγιασθήτω ἔτι.

Αυτός που είναι καλός θα γίνει καλύτερος και ο αμαρτωλός  ρυπαρός δεν πρόκειται να μετανοήσει θα γίνει χειρότερος και πλησιάζει το τέλος ,ο χρόνος που του δόθηκε τελειώνει  …

Τέτοιος χρόνος είναι και ο χρόνος ενός παγκοσμίου πολέμου  ,είναι χρόνος που τελειώνει το “έλεος”  η “χάρις” και αρχίζει η “δικαιοσύνη”

το έλεος του αμετανόητου ,του είναι άχρηστο,το θεωρεί άχρηστο ,πιστεύει στην λογική ,στην δύναμη του ,στα λεφτά του ,στην επιστήμη .

Το μόνο πολύτιμο είναι όμως είναι  το “δευτερόλεπτο” αυτεξούσιας  μετάνοιας που εξέφρασε  ο ληστής στον σταυρό ..

Μαραντόνα , Μ.Τζάκσον χιλιάδες τα “παραδείγματα” 

Είδατε πόσοι “φύλαγαν”  τον Μαραντόνα( ένας στρατός γιατρός ,ειδικών ,ψυχολόγων ,συγγενών..) ,όταν ήρθε η ώρα που τελείωσε το “έλαιον” που του δόθηκε προς μετάνοια  στο καντήλι του ,’έσβησε, πάει για να κριθεί όπως όλοι μας κατά τα έργα του  ..

Ας λάβουμε λοιπόν τα “μέτρα ” μας ο καθένας όπως το καταλαβαίνει , αλλά θα έλεγα όπως μας επιτρέπει ο Θεός να καταλάβουμε .

Γιατί ο “εγωισμός ” θεοποιεί , κουφαίνει τον άνθρωπο και ότι και να του πει και με οποιονδήποτε τρόπο ο Θεός δεν ακούει .

Είναι δικό μας το “θέμα”, ούτε του πατριάρχη ,ούτε του κλήρου ,ούτε των πολιτικών ,ούτε του γείτονα ,είναι ΑΤΟΜΙΚΟ θέμα η μετάνοια  ,όλα τα άλλα είναι “προφάσεις εν αμαρτίαις”.

Για αυτό ζητώ βοήθεια  από τον Θεό ..

Μη εκκλίνης την καρδίαν μου εις λόγους πονηρίας, του προφασίζεσθαι προφάσεις εν αμαρτίαις.

Καλή φώτιση και αρχή μετάνοιας “

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΥΣΤΕΣ !

  2. ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!

  3. Στα κανάλια καθε μερα έχουν κάτι να κάνουν γι μένα από αυτά που στέλνει αυτός! ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!

Comments are closed.