Αναγκαστική προσγείωση λόγω… μάσκας! Συνελήφθη Βρετανός στο αεροδρόμιο της Κω

Κοινοποίηση:
Aeroplano-geniko-lefko-b

Αναγκαστική προσγείωση στην Κω έκανε αεροπλάνο, λόγω του γεγονότος ότι Βρετανός τουρίστας δεν δέχθηκε να βάλει τη μάσκα, όπως επιβάλλεται στις πτήσεις λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος αλλοδαπός μπήκε στο αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Αττάλειας για να επιστρέψει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της πτήσης ο 32χρονος Άγγλος δεν συμμορφωνόταν στις οδηγίες του πληρώματος για τη χρήση προστατευτικής μάσκας, διαταράσσοντας την ασφάλεια της πτήσης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο πιλότος να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο στην Κω, αφού προηγουμένως είχε ενημερώσει για την όλη κατάσταση.

Εκεί αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα Κω «περίμεναν» τον αλλοδαπό, ο οποίος μόλις αποβιβάστηκε από το αεροσκάφος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη. Σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Επρεπε νά τον συλλάβουν εντός τού αεροσκάφους καί όχι να διακινδυνευσουν περιττή προσγείωση και απογείωση.

  2. Ναι ρε ξυπνιε κι εσύ που πεταγεσαι και αν όντως είχε τον ιό ας κολησουν και όλοι οι άλλοι.
    Ρε δεν πάτε στο διάολο λέω εγώ με τις ιδέες σας πανιβλακες.
    Αν δεν θες ρε όργιο μην ανεβαίνεις στο αεροπλάνο η κάτσε σπίτι σου στο φινάλε παλιομ@λ@κ@

  3. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ,ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ! ΑΚΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ, ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ…. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ,

    1. ΜΑΡΘΑ …..ΑΝΤΕ ΠΛΥΝΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

Comments are closed.