Αναβάλλονται τα ματς Άρης – Ατρόμητος και Παναιτωλικός – Λαμία

Κοινοποίηση:
53abb97f42dfdf78f879796f7a6b7e51_xl

Την αναβολή δύο αγώνων της 17ης αγωνιστικής της Super League ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή.

Μπορεί η Λίγκα να αποφάσισε ότι το πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά, ωστόσο οι αναβολές αγώνων λόγω κορωνοϊού δεν είναι εύκολο να μην προκύψουν. Κάτι που σημαίνει ότι «συμπιέζεται» ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (7/1) ότι αναβάλλονται οι αναμετρήσεις Άρης-Ατρόμητος και Παναιτωλικός-Λαμία, λόγω της καραντίνας των συλλόγων του Περιστερίου και του Αγρινίου.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες, ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, λόγω της καραντίνας μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ αντίστοιχα.

 

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: